Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 81
    i/e regjistruar Maska e ida-61
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Postime
    60
    pse ca ben ne chat ti evi qe e quake tradheti??Tani kush hyn ne chat per te gjetur nuse apo dashnore dakort jam tradheti quhet por kush hyn per te kaluar kohen eshte tjeter gje,pra edhe chati i tille eshte per te kaluar kohen.Me perjashtim te disa fytyrave te shpifura si meshkuj dhe femra qe hyjne ne chat per te gjetur ndonje pasi ne realitet nuk i hedh njeri syte se te trembin 2 ore larg hahahaha mendimi im pa ofenduar askend.Une nuk para e frekuentoj chatin pasi vij ketu ne forum pra kohen e kaloj edhe ketu duke lexuar e duke bere ndonje gje qe eshte me me dobi sesa chati,mendimi im eshte largohuni sa te keni mundesi nga chati sepse nuk sjell asnje dobi edhe nese njihni njerez aty eshte nje gabim pasi virtualiteti genjen,kur ta mesoni ju se cfare historie jete kane patur ai apo ajo keni rene brenda dhe nuk dini rrugen nga erdhet per te dale prap.Perpara se te hyni ne chat pergatitni veten se jeni vetem per te kaluar kohen se mbase ai burri nuk e ka patur fare per qellim te gjeje dike e te tradhetoje gruan ,ja qe i ka pelqyer biseda e asaj adoleshentes dhe prish familjen.Me pak llogjike dhe maturi nga te dyja palet arrihet ne konsensus dhe lidhje me te forta se me pare ne familje.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Erindi
    Hahahhahah Tradhetia Ne Virtualitet?Ne Virtualitet Nuk Ka Dashuri Si do te kete Tradheti!?
    Erind,
    Plotesisht i pajtimit jam me ty. Ne disa tema ketu eshte cekur se ne boten virtuele nuk mund te kete dashuri (eshte vetem mashtrim), pra ti shume mire e thua: Si mund te kete atehere tratheti.

Citim Postuar mė parė nga Evi_pogradecari
    Ai qe mund te te tradhetoje ne chat mund te te tradhetoje edhe ne realitet...
    Ka mbetur dikush shtatezene permes komjuterit?? ne boten virtuale? Me siguri se jo, prandaj si mudn te vehen ne nje rang keto dy lloje te trathetise?? Paksa e quditeshme a?
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anėtarėsuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Citim Postuar mė parė nga Erindi
    Hahahhahah Tradhetia Ne Virtualitet?Ne Virtualitet Nuk Ka Dashuri Si do te kete Tradheti!?
    Ne Virtualitet ka dashuri! Dashuria virtuale gjithnje ,qe shume shekuj e ka kapluar boten dhe e udheheqe kah don ajo. E keqja me e madhe eshte nese kjo dashuri Virtuale thyhet e pastaj njeriun e le me pasoja,e ben te vuaj shpirterisht,nese dihet qe Dashuria Virtuale eshte dashuri Shpirti apo jo?

Ta haj zemren? Maska e Evi_pogradecari
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    170
    Citim Postuar mė parė nga ida-61
    pse ca ben ne chat ti evi qe e quake tradheti??Tani kush hyn ne chat per te gjetur nuse apo dashnore dakort jam tradheti quhet por kush hyn per te kaluar kohen eshte tjeter gje,pra edhe chati i tille eshte per te kaluar kohen.Me perjashtim te disa fytyrave te shpifura si meshkuj dhe femra qe hyjne ne chat per te gjetur ndonje pasi ne realitet nuk i hedh njeri syte se te trembin 2 ore larg hahahaha mendimi im pa ofenduar askend.Une nuk para e frekuentoj chatin pasi vij ketu ne forum pra kohen e kaloj edhe ketu duke lexuar e duke bere ndonje gje qe eshte me me dobi sesa chati,mendimi im eshte largohuni sa te keni mundesi nga chati sepse nuk sjell asnje dobi edhe nese njihni njerez aty eshte nje gabim pasi virtualiteti genjen,kur ta mesoni ju se cfare historie jete kane patur ai apo ajo keni rene brenda dhe nuk dini rrugen nga erdhet per te dale prap.Perpara se te hyni ne chat pergatitni veten se jeni vetem per te kaluar kohen se mbase ai burri nuk e ka patur fare per qellim te gjeje dike e te tradhetoje gruan ,ja qe i ka pelqyer biseda e asaj adoleshentes dhe prish familjen.Me pak llogjike dhe maturi nga te dyja palet arrihet ne konsensus dhe lidhje me te forta se me pare ne familje.

Une nuk bej ndonje gje te madhe ne chat . Ne chat kam hyre ne fillim. Me ka shtyre kurioziteti. Kam njohur miq aty, miq me te cilet ia vlen te flasesh apo te pyesesh per dicka dhe te shkembesh mendime, prandaj vazhdoj te hyj ne chat dhe flas vazhdimisht me miqte e mi, pra hyj ne chat pak a shum per te shtyre kohen. Ida mendoj se nuk e ke kuptuar se cfare dua te them. Ajo qe desha te thosha eshte se ai person qe e ka ne gjak ose me sakte eshte ne gjendje te tradhtoje, mund ta beje kudo, jo vetem ne chat por edhe ne jeten reale...
    CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA

Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    170
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Erind,
    Plotesisht i pajtimit jam me ty. Ne disa tema ketu eshte cekur se ne boten virtuele nuk mund te kete dashuri (eshte vetem mashtrim), pra ti shume mire e thua: Si mund te kete atehere tratheti.

Ka mbetur dikush shtatezene permes komjuterit?? ne boten virtuale? Me siguri se jo, prandaj si mudn te vehen ne nje rang keto dy lloje te trathetise?? Paksa e quditeshme a?

Nuk e kam fjalen per ate lloj tradhtie...

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga kurkushi
    Ne Virtualitet ka dashuri! Dashuria virtuale gjithnje ,qe shume shekuj e ka kapluar boten dhe e udheheqe kah don ajo. E keqja me e madhe eshte nese kjo dashuri Virtuale thyhet e pastaj njeriun e le me pasoja,e ben te vuaj shpirterisht,nese dihet qe Dashuria Virtuale eshte dashuri Shpirti apo jo?

Dashuria virtuale me shekuj!!!! Sikur nuk po kuptohemi se cfare don te thote dashuri virtuale???!! Vetem nese eshte quejtur si e tile dashuria e zhvilluar tek barinjet duke fishkelluar nga kodra ne koder (pasiqe nuk ka pasur internet, i cili sa di une eshte i dates shume-shume te re!)
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e ida-61
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Postime
    60
    Citim Postuar mė parė nga Evi_pogradecari
    Une nuk bej ndonje gje te madhe ne chat . Ne chat kam hyre ne fillim. Me ka shtyre kurioziteti. Kam njohur miq aty, miq me te cilet ia vlen te flasesh apo te pyesesh per dicka dhe te shkembesh mendime, prandaj vazhdoj te hyj ne chat dhe flas vazhdimisht me miqte e mi, pra hyj ne chat pak a shum per te shtyre kohen. Ida mendoj se nuk e ke kuptuar se cfare dua te them. Ajo qe desha te thosha eshte se ai person qe e ka ne gjak ose me sakte eshte ne gjendje te tradhtoje, mund ta beje kudo, jo vetem ne chat por edhe ne jeten reale...
    E ke marre pergjigjen nga Poeti nuk kam c'te shtoj me shume
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ida-61 : 21-08-2006 mė 13:34

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anėtarėsuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Dashuria virtuale me shekuj!!!! Sikur nuk po kuptohemi se cfare don te thote dashuri virtuale???!! Vetem nese eshte quejtur si e tile dashuria e zhvilluar tek barinjet duke fishkelluar nga kodra ne koder (pasiqe nuk ka pasur internet, i cili sa di une eshte i dates shume-shume te re!)
    Eshte pak ca e komplikuar ta kuptosh pergjigjjen time por...gjeje vet!Ate qe kam shkruar per dashurine Virtuale ajo per mua ashtu mbetet!
    Shendet!

E Lumtur Maska e EDA_19
    Anėtarėsuar
    16-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Tonit
    Postime
    32
    Per mendimin tim ajo ta lej burrin dhe kalamajt ti marri vet sepse " once a cheater always a cheater".
    Jeta eshte ferr dhe ska njeri qe nuk futet ne te

Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    170
    Ja mbeshtes mendimin Edes

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tradhėtia nėpėrmjet internetit!
    Nga Erlebnisse nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-02-2012, 21:55
  2. Shoqėria virtuale...
    Nga ALBA nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 27-01-2008, 03:08
  3. Dashurija Virtuale!.....
    Nga Agim Doēi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-01-2003, 11:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •