Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 81
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    dhe mu m'ngacmojne shume te martum, mgjse s'ua ushqej fare. S'ka gje me te ndyre se sa kur te vardiset nje mashkull i martuar.

t'u them grave thoni?
    thuaja , thuaja,
    i ben nder grave, dhe burrave.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    Ne Kosove
    Postime
    33
    me falni njerez mbase nuk isha shume e qarte dhe nuk e shqarova punen mire,po e shofe qe shume me keni keqkuptuar,,,,ne lidhje me njohjen e tyre,,,

ata nuk u njoftuan ne chat e as forum as se besoj se e kam iden e ketyre gjerave,,,por ata u njoftuan ne realitet por pasi kan krijuar nje lidhje,,,nga largesia pra se ajo ne tr kurse ky ne Ks,,,kan fol permes messengerit,,,,ku ky burri o i ka harruar logset ne laptop o i ka lene me vetedeshire,qe ti shef e shoqja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    Ne Kosove
    Postime
    33
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY
    Princes : Keshilloje shoqen qe te hyj dhe ajo ne chat, te njofi dike
    se pari une se kam shoqe ate thjesht e kam komshije,,dhe do ja jepja kete keshille nese do zgjidhe ndonje problem ajo,por se besoj qe zgjidhe problemin nese futet ne chat ajo,,,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Princes_Ks
    me falni njerez mbase nuk isha shume e qarte dhe nuk e shqarova punen mire,po e shofe qe shume me keni keqkuptuar,,,,ne lidhje me njohjen e tyre,,,

ata nuk u njoftuan ne chat e as forum as se besoj se e kam iden e ketyre gjerave,,,por ata u njoftuan ne realitet por pasi kan krijuar nje lidhje,,,nga largesia pra se ajo ne tr kurse ky ne Ks,,,kan fol permes messengerit,,,,ku ky burri o i ka harruar logset ne laptop o i ka lene me vetedeshire,qe ti shef e shoqja
    Nese ajo shoqja kerkon nje zgjidhje le te sqarohet me burrin,
    jam dakord me babybell,
    po qe se ai nuk e do, nuk ka me kuptim te rrije me te, vetem per hater te femijes, le ta harroj, nuk u be keq bota per burra e per gra, jeta te jep gjithmone raste te reja e ndoshta ajo do jete akoma me e lumtur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-03-2006
    Postime
    144
    Nje gote qe thyhet , nuk ngjitet me!

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Amon sa shpejt dalim ne ne perfundim!!!!

Nese ai e ka tradhetu,,,kjo nuk do thote qe edhe nuk e don!

Te ndahesh nga burri qe e ke bab te femijeve vetem per nje tradheti,,,mua me duket shume gjest i pamatur!

Mbase une jam pak naive,,,,,,,,por kurr gjall ne bote nuk do te ndahesha nga burri vetem per nje tradheti,,,e cka pastaj nese kjo ndahet,,,,,,e gjen tjetrin her do kur,dhe ai tjetri,,nese i ipet rasti nuk do e tradhtonte????????

Amon tradhetia eshte gjeja me e keqe qe mund te dodhe ne nje lidhje,,,,,dhe sidomos kur ke karakter te forte,,,por ndarja nuk eshte zgjidhja nese ke krijuar tashme nje familje,,,,,,dhe sado qe te jesh me karakter te forte ka raste qe duhet te leshosh pe,sidomos nese eshte ne pytje edhe jeta e te tjereve.

Prandaj une them qe kjo te behet e forte se pari sepse vetem njeriu i forte di te fal,,ti harron ato gjera cka ka lexuar dhe te perpiqet ta rregullon jeten familjare.... Nuk ka rendesi se cka i ka then ai ne ato moment kur i ka lexuar kjo ato logse,,sepse aty ka qene nje moment dhe nje cast delikat,prandaj ai mund ti kete then gjera pamenduar fare,,,,,,,

Eshte femer dhe plus eshte nene une mendoj qe as mos ti shkon ne mendje te ndarja per kaq pune ,me mire te mendon se si te rregullon jeten bashkeshortore,te behet e shkathet aman te jete e zonja ta mbaje burrin e vete per vete
    Keshtu qe i uroj fat dhe vetem para mos te shikon nga mbrapa se,koha sheron plage,dhe vetem nje ta mendon se shumica e meshkujve po ju dha rasti do te tradhetonin e them kete me keqardhje,,,,,nese ndahet nga burri prap burr do gjen,por mos te prishet nje familje ketu eshte qellimi,,,nje femer e zgjuar e zgjidh problemin dhe lufton per nje problem qe mos te kete pasoja me vone,,,,kurse nje tjeter do ndahet ne kete rast!

Me pelqeu ajo qe tha dhe Slimi

Mirembeteshi se u zgjata shume

Kercimtari numer NJO Maska e cool_dancer
    Anėtarėsuar
    03-08-2003
    Postime
    179
    nusja e re duhet te gjuaj at burr ne berllok, se po shihet se burri eshte per femra tjera, e per te shkreten nuse ka burra me te mire
    June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Princes_Ks

Nė kėtė rast ėshtė fjala pėr njohjen paraprake nė jetėn reale dhe tek pastaj ruajtja e lidhjes pėrmes internetit. Kėtu jo qė ndryshojnė gjėrat, por kanė njė domethėnie tjetėr nė krahasim me njohjen e drejtėpėrdrejtė pėrmes qatit ose mesengjerit. Kjo sa pėr skjarim. Trathėtia, sejcila e ka njė gjenezė, njė shkak dhe njė arėsye pėrse ndodhė. Sikur gruaja (u tha kėtu mė lart nga njė parafolėse) ti ofronte kujdesin dhe dashurinė e duhur burrit tė saj, nuk e besoj se do tė vinte deri tek trathėtia nė kėtė mėnyrė. Nuk mjafton martesa qė tė dėshmohet dashuria, ajo don tė dėshmohet dhe ushqehet ēdo ditė qė tė mbijetoj sfidat dhe tundimet e jetės moderne.Nė mentalitetin tonė shumė shpesh femrat thonė: Ia bėra njė fėmijė ta s’ka ku tė shkojė dhe ky ėshtė kontributi im i mjaftueshėm nė bashkėshortėsi. Njėsoj edhe me burrat: E solla nė shtėpi, e bėra robėreshė dhe tani mund tė hedhė vallen si tė dua jasht shtėpisė.
    Duke i ditur kėto kujtoj se fajin e ka nė kėtė rast gruaja qė pėrballet me trathėtinė.
    A do tė duhej ta falte burrin? Kujtoj se po dhe se duhet tė angazhohet shumė mė tepėr rreth burrit tė saj qė ta ruaj raportin, sė pari shkaku i fėmiut tė tyre, pastaj shkaku i vetvehtes dhe eliminimit tė ndjenjės sė fajėsis qė burri po i ikėn nga duart.
    DASHURIA QĖ NUK USHQEHET VDES.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-03-2006
    Postime
    144
    Nuk mund ta gjykojme asnjeren pal ketu.

Por nese atij zoteriut i ka "munguar" kujdesi apo dashuria e gruas,
    ka qen dashte te ia thote dhe te mendoje pak me trurin
    qe ka ne koke e jo me trurin ndermjet kembeve.

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Gjona qe ndodhin ,s'jane as te paret as te fundit , gjynah per ate fmij thuj, pa ēiftet at pune kane , merziten si papunsa qe jane edhe provojne fatin e bordellove shqiptare te cilet jane "chatet".

Edhe mos e shani ket zotnine , se ndofta ja ka dhon baba me zor grun

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tradhėtia nėpėrmjet internetit!
    Nga Erlebnisse nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-02-2012, 21:55
  2. Shoqėria virtuale...
    Nga ALBA nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 27-01-2008, 03:08
  3. Dashurija Virtuale!.....
    Nga Agim Doēi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-01-2003, 11:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •