Citim Postuar më parë nga Galaktika
Jame nje vajz 21vjeqe,une kam deshir qe te mbaj diet, per te ren ca kile.Me rekumanduan disa shoqe nje lloj dieta ajo eshte keshtuara qdo racioni te ngrenjes te pi nje gote uje te ciles got duhet te ja vej nje luge te ushqimit UTHULL MOLLE(4perqind acid acetik).pyetja eshte kjo a me shkakton ndonj semundje nese une do ta perdor kete diet?
Harroje fare Uthullen e Molles sepse ka shume Acid qe te demton stomakun dhe pastaj ke pasoja me te renda me vone (im ate kishte ulcer dhe kaloi te zezen e dynjase). Vakti me i rendesishem eshte mengjesi, por kjo nuk do te thote qe ne mengjes te hash gjithcka qe te te kapi syri. Also, kur te zgjedhesh nje fare ushqimi, zgjidh ate qe eshte me natyral, psh: nqs ke mundesi te hash nje molle ose te pish leng molle, me mire ha mollen.

Excercise, nqs nuk je nje vrapues, vrapi te merzit, dhe te ben qe te mos nxjerresh tamam kapacitetin qe duhet te nxjerresh nga nje ushtrim. Nuk e di ku ti jeton, por une kam zbuluar qe makinat eliptike (elliptical machines), jane 2 here me efektive se as treadmills. Edhe po te kesh mundesi te kapesh nje fare sporti, ajo eshte e vlefshme sepse ben qejf kur po djeg kalorite. Rekomandimi personal (gjithmone, nuk e di ku jeton) eshte tenisi, sidomos singles. Merr disa mesime, dhe do te shikosh qe do ta pelqesh. Nga dora tjeter, it's sexy as hell.

Gjithashtu, mos harro vitaminat sidomos B12 sepse te ndihmojne po te kesh nje metabolizm te avashte. Oh, edhe patjeter pi shume uje.