Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113

Pse si themi S'te dua..ne sy?

Hi Guys.
    Pse ne pergjithsi cunat dhe gocat kur i japin fund nje dashurie, nuk ja thone te dashurit/es ball per ball, sy me sy, por me an te celularit, letrave, emailave etj etj..po nga eksperienca juaj, si i keni dhen fund dashuris se kaluar? ne c'menyr?
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Kur i jep "fund" e ka njė shkak. Pėr t'ja thėnė nė sy, duhet zemėr...por nuk mendoj se e pėrgjithshmja ėshtė se nuk mund t'ja thonė ballė pėr ballė.

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Citim Postuar mė parė nga Humdinger
    . Pėr t'ja thėnė nė sy, duhet zemėr....
    e bukur kjo humdinger dhe e vertet
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    Me mire eshte te thuhet: Me vjen keq po nuk mund te vazhdohet pasi sjemi per njeri tejtrin.. Kjo i bie njet si me i then se ste dua

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Sepse thojne qe syni synin e han...dmth , nuk je aq trim kur je pak me faj ose kur po ja ban keq tjetrit(es)...

Proud to be Albanian Maska e sunshine
    Anėtarėsuar
    09-03-2003
    Vendndodhja
    Me zemer ne Shqiperi
    Postime
    141
    Eshte shume e veshtire ti japesh fund nje dashurie balle per balle, keshtu qe shumica e djemve/vajzave mjaftohen me nje telefonate per ti dhene fund.
    Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anėtarėsuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Ela pse te flasim per dashuri te shkaterruara mua me duket teper i trishtueshem si argument.

-Nese une ja kam thene pas nje te puthure. Pak "helem", shume "mjalt", por ajo se degjoj. Keshtu qe mua me erdhi rende tia perserisja.
    -Te erdhi rende po te erdhi ngroht?!- i thashe une
    - Ah mor bir, ata sy qe te shohin sikur duan te perpijne. Ne ato caste mendon se ne bote nuk ka mashkull tjeter me interesant nga ty, dhe i harron ato qe kishe ne mend t'i thuash.
    - Po pastaj c'ndodhi- pyeta une
    -Pastaj linde ti - mu pergjigj

Ja prandaj nuk thuen ca gjera ne sy e dashur Ela karamela.
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Un&#235; do t&#235; ia thonja n&#235; sy (n&#235;se i shikoj syt&#235; e saj&#235; n&#235; fotografi, hahaah) sepse p&#235;rndryshe nuk kam zem&#235;r t&#235; ia thyej zemr&#235;n askujt!!!
    N&#235;se nj&#235; here ia kam th&#235;n&#235; t&#235; dua me gjith&#235; zem&#235;r, at&#235;her&#235; s't&#235; dua nuk ia them me dot.
    Nj&#235; batut&#235; n&#235; lidhje me k&#235;t&#235; q&#235;shtje. Gjersa studjoja inxhinierin&#235; qarkullonte nj&#235; th&#235;nje e formuluar ksisoj: Femrat nga juridiku arg&#235;tohen me ndonj&#235; koleg&#235; t&#235; tyre dhe n&#235; fund e marrin nj&#235; inxhinier, sepse inxhinjer&#235;t gj&#235;n&#235; e par&#235; t&#235; ngroht&#235; qv e prekin e d&#235;rgojn&#235; n&#235; sht&#235;pi (ngase gjith&#235;nje prekin metale t&#235; ftoh&#235;ta)...Pra meqen&#235;se un&#235; jam inxhinier, nuk dal nga ky klishe...ahahahahha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 04-02-2006 mė 18:02
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Kush tha qe sja themi ne sy. Jo 1 here po shume here bile .Seshte vetem pune kurajo apo zemre (edhe pse ajo e ka nje pjese te peshes). Ndoshta eshte per faktin e mungeses se deshires per tu perballur me kete situate "te sikletshme". Dhe kam vene re dicka, qe nese kete gje e ben njerezit, jane me te predispozuar te mbajne relata ne nje te ardhme. Fakti eshte se perderisa deri ne ate pike nuk ka pasur te fshehta (flas per ndenja pozitive) atehere ska pse te mos kete dhe deshira per te shprehur faktin qe ato ndjenja pozitive tashme jane zhdukur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-12-2005
    Postime
    30
    Me telefon apo mail ia thua nese nuk ke aspak respekt per te. Eshte per te fituar kohe, per t'iu shmangur debatit, per ta larguar sa me lehte. Nese e ke dashur ndopak, ke te pakten respekt dhe je gati t'i kushtosh pak kohe per t'i shpjeguar te verteten. Per mendimin tim me telefon apo mail mbarojne ato histori qe ishin sa per te kaluar kohen, pa ndjenja, mua nuk me ka ndodhur.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •