Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 47 prej 47
    Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Gje e mire kjo. Asnjehere nuk del keq po u lidhe me Izraelin, po nuk rodhi do pikoje. Po une habitem pse paskemi ambasade ne Arabi Saudite, harxhojme kot leket atje. E cna lidh ne me ata? Me mire te hapim ambasada ne Kanada e Evrope Perendimore, Belgjike, Hollande, Danimarke- vende ku jetojne shqiptare e vende me te cilat na lidh interesi dhe kontinenti sesa me keto shtete te cilet as ne harte si dime ku bien.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar më parë nga Kryeplaku
    Nejse qe mos zgjatem shume Izraeli mire se te vij ne jemi popull mikrpites dhe Shqiperia eshte lodhur nga izolimi 50-vjecar! Pra cdo hapje diplomatike vecse mire na ben!
    ambasadat amerikane tani kane filluar te rruhen nga ndonje sulm i te cmendurve te allahut por ambasadat izraelite kane dekada qe e kane pasur kete lloj sigurie.

sa police ke ne fis ti kryeplak se domosdo ambasada e izraelit do hape pune goxha per police ne shqiperi.

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Citim Postuar më parë nga Alket123
    ambasadat amerikane tani kane filluar te rruhen nga ndonje sulm i te cmendurve te allahut por ambasadat izraelite kane dekada qe e kane pasur kete lloj sigurie.

Alket une nuk kam hyre ne mendjen e cdo shqiptari megjithate besoj se shumica e Shqiptareve nuk akuzojne Izraelin per ndonje gje (se fundja fundit me te vertet nuk na ka bere asgje per te cilen do mundeshim ta akuzonim).

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,499
    Citim Postuar më parë nga Kryeplaku
    Alket une nuk kam hyre ne mendjen e cdo shqiptari megjithate besoj se shumica e Shqiptareve nuk akuzojne Izraelin per ndonje gje (se fundja fundit me te vertet nuk na ka bere asgje per te cilen do mundeshim ta akuzonim).
    fundja e fundit biles izraeli mund te kete ndihmuar shqiptaret. allbright dhe cifute te tjere si wesley clark sa ishin ne pushtet iu vune punes me themel per kosoven apo jo?

por por por por por a e dine vellezerit myslymane ne lindjen e mesme se wesley clark eshte qytetar nderi i nje qyteti me 95% myslymane? sigurisht qe e dine.

sa morri vesh mullah omar kush ishin "myslymanet e kapur nga talibani" pyeti "cfare kombesie jane keta qe thone se jane myslymane?". "shqiptare" i thane.

"aha" do jete pergjigjur omari. "pritjauni kokat ketyre urgjentisht"

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anëtarësuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Hapja e ambasades izraelite ne Shqiperi do ishte dicka pozitive...
    Besoj se izraelitet kane interesa te tyre qe do hapin ambasade ne Shqiperi...Mendoj se vec interesave politiko-diplomatike duket se izraelitet kane menduar te investojne ne Shqiperi dhe hapja e ambasades se tyre eshte hapi i pare per ti mbeshtetur dhe ndihmuar investitoret izraelite...
    Mos te harrpjme se izraelitet ose hebrenjte shquhen dhe jane te paarritshem ne fushen e biznesit...
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Perderisa kemi ambasada serbo-greke , pse jo izraelite , asgje te keqe s'ka , interesi qendron tek te dyja palet si tek ne ashtu dhe tek ata.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,499
    Citim Postuar më parë nga Titi
    Perderisa kemi ambasada serbo-greke , pse jo izraelite , asgje te keqe s'ka , interesi qendron tek te dyja palet si tek ne ashtu dhe tek ata.
    interesi i izraelit eshte te i tregoje botes arabe sa i pranueshem eshte ne nje vend me perqindje te madhe myslymane.

disa here iu eshte perplasur ne fytyre arabeve dhe europianeve se nje cifut wesley clark eshte qytetar nder i nje qyteti i nje qyteti me 95% myslymane.

serbin dhe grekun e fqinj per tere jeten. izraeli nuk do ta kesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 14-04-2006 më 01:08

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  2. "Dr. dituria"
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 18-12-2008, 06:32
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  5. Miti i 'tolerances fetare' në Shqipëri
    Nga Qafir Arnaut në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •