Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Reagimi i gazetarit ne shkrimin e mesiperm eshte pjese e nje fenomeni me te gjere social i cili mund te vihet re jo vetem neper opinionet e gazetareve por edhe vete anetareve te forumeve te ndryshem... reagim ky ndaj reagimit te reaguar prej forumeve dhe ndryshimeve dinamike te ndryshem qe kane ndryshuar dhe vazhdojne te ndryshojne shoqerine shqiptare ne kte periudhe te ndryshme kohe qe jetojme.
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-07-2005
    Postime
    11
    ajo qe i ka ndodhur gencit duhet te na bej te mendojme per shoqerine shqiptare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Big Paul : 13-03-2006 mė 06:12

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Do te me falesh se une jam cik e re ketu dhe mbase si kam kushtuar shume vemendje me pare forumit....

Mua me pelqejne temat qe jane hapur ketu dhe nuk me duken aspak ashtu sic thua ti perkundrazi jane nje model per te pare me shume brenda vetes tende.

Duke lexuar keto tema ti vret mendjen te gjesh nje pergjigje qe mund ti perputhet me shume temes ne fjale... keto tema te bejne te mendosh te bejne te arsyetosh ndonjehere.. te futesh ne mendime te thella

Te jap te drejte ndonjehere kur fillojne te flasin disa njerez sikur jane kalamanj por ja qe keta tipa skemi ca tu bejme

Sa per te ngelurin anonim apo jo une jam e para qe ngelem anonime ketu sepse per mua ska rendesi te ngelem e respektuar nga dikush sepse kam emrin ashtu psh.. me fame

Respekte perseri

Zemrushja

ps. me vjen keq per mendimin tim edhe njehere do te me falesh

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Po gjynah shume ky Aleandro. I shkreti ... Ata jane bisha te terbuara... I hane njerezit me fjale. Kriminele jane te tere dhe duhen eliminuar. Kam degjuar se midis tyre ka edhe dy vrases qe kane vrare ne Shqiperi dhe pastaj jane larguar ne amerike.... Eshte e tmerrshme. Me vjen keq per ate djale te ri qe e mbylli jeten ne ate menyre. Po te frekuentonte me shume FSH do kishte shpetuar.. Ehhh jeta ...

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Ēfarė mendoni pėr Ahmet Zogun?
    Nga honzik nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •