Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 84 prej 84
    Shoke!
    Arsyeja eshte shume e thjeshte. Jam rritur me shume burra ne shtepi dhe kam marre shume prej tyre, duke filluar qe nga rebelizmi dhe deri tek urtesia. (Ketu po i bej dhe pak qejfin vetes, prandaj mos me merrni seriozisht )

Dito, thua:
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    "Te harroje cdokush qe midis nje femre dhe nje mashkulli mund te kete miqesi te ndershme nen efektin kohe, miqesia e tyre mbaron ne perfundimin e misionit te fshehur ne tru, sepse nese njeri eshte i sinqerte tjetri nuk e di cfare fsheh."
    Mua kjo gje me ka ndodhur vetem nje here... nderkohe qe shoket e mij nuk mund t'i numeroj. Te gjithe shoket e mi tani jane te martuar, e megjithate vazhdojme dhe kemi shume lidhje, e ndjekim njeri tjetrin ne raste familjare, ndihmojme njeri - tjetrin... lidhje te pastra dhe te ngushta. Kur te dy palet ne nje lidhje jane te sinqerte me veten e tyre, mund te jene te sinqerte dhe me tjetrin dhe asnje lidhje nuk eshte e pamundur.
    Shoqe te ngushte kam pasur kur isha ne Greqi (shqiptare - nese ka rendesi dhe pyesni veten) Vazhdoj te kem lidhje shume te ngushta, por largesia pengon shume.
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Ketu qenke ti, Manulke? Edhe pak e do hyj dhe une.
    Une ne kete moment s'kam fare shoke/shoqe te asnjerit seks, perjashto nja 2 koke. I kam humbur gjate levizjeve te shumta. Humbur, nuk do thosha se nuk flasim, por edhe si dikur nuk jemi, dmth nuk takohemi shpesh dhe nuk ndajme me detajet e jetes se s'na bie me rasti. Pres te bej shoqeri te re... lol.
    Dakort me postin. E rritur dhe e mbajtur midis burrave kam qene. Madje ndo nje here dyshoj se kam marre shume nga karakteri i tyre, sidomos kur e gjej veten duke qeshur paaaak fare ironikisht (padashje) kur shoh nje femer shume femer, mgjs edhe mua me mbajne per shume femerore.
    Femrave u mbetet hatri per gjithshka, kurse meshkujt jane kaq fleksibel... mekat ti injorosh e te mos u flasesh se je njeri me komplekse. Sa lehte shahesh me nje mashkull. Nqs me ngre nervat, ia plas, "Shiko, po tregohesh shume idjot. Kjo eshte ideja me stupid qe kam degjuar. You've pissed me off, bye." E ata nuk vejne te flasin per mua pas shpine (nuk perjashtohen meshkujt-femra qe e bejne kete gje, dihet, por une nuk i kam shoke ata) ose te me largohen. Edhe kur me shajne e me thone, "Budallaqe," nuk ta thone me ligesi.
    Njerezit qe i japin konotacione kaq te uleta dickaje kaq te thjeshte, njerez qe pergjithesojne, jane njerez qe mendojne se te gjithe e kane shpirtin po kaq sketerre sa e vetja. Ose jane njerez qe u duket vetja i/e bukur, u ka hyre vetja ne qejf e mendojne se te gjithe ata te seksit tjeter duan ti cojne ne shtrat. U pika! lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 31-07-2006 mė 10:26
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Citim Postuar mė parė nga Leila
    Ketu qenke ti, Manulke? Edhe pak e do hyj dhe une.
    Une ne kete moment s'kam fare shoke/shoqe te asnjerit seks, perjashto nja 2 koke. I kam humbur gjate levizjeve te shumta. Humbur, nuk do thosha se nuk flasim, por edhe si dikur nuk jemi, dmth nuk takohemi shpesh dhe nuk ndajme me detajet e jetes se s'na bie me rasti. Pres te bej shoqeri te re... lol.
    Dakort me postin. E rritur dhe e mbajtur midis burrave kam qene. Madje ndo nje here dyshoj se kam marre shume nga karakteri i tyre, sidomos kur e gjej veten duke qeshur paaaak fare ironikisht (padashje) kur shoh nje femer shume femer, mgjs edhe mua me mbajne per shume femerore.
    Femrave u mbetet hatri per gjithshka, kurse meshkujt jane kaq fleksibel... mekat ti injorosh e te mos u flasesh se je njeri me komplekse. Sa lehte shahesh me nje mashkull. Nqs me ngre nervat, ia plas, "Shiko, po tregohesh shume idjot. Kjo eshte ideja me stupid qe kam degjuar. You've pissed me off, bye." E ata nuk vejne te flasin per mua pas shpine (nuk perjashtohen meshkujt-femra qe e bejne kete gje, dihet, por une nuk i kam shoke ata) ose te me largohen. Edhe kur me shajne e me thone, "Budallaqe," nuk ta thone me ligesi.
    Njerezit qe i japin konotacione kaq te uleta dickaje kaq te thjeshte, njerez qe pergjithesojne, jane njerez qe mendojne se te gjithe e kane shpirtin po kaq sketerre sa e vetja. Ose jane njerez qe u duket vetja i/e bukur, u ka hyre vetja ne qejf e mendojne se te gjithe ata te seksit tjeter duan ti cojne ne shtrat. U pika! lol

Ne fakt e dashur, kjo e fundit nuk eshte gjithmone e vertete. Meshkujt vleresojne lidhjet e ngushta dhe mbase prandaj bien "koke e kembe" brenda. Duan qe t'i ruajne gjithmone, dhe ne pergjithesi meshkujt i ruajne me kollaj lidhjet sesa femrat, sepse i krijojne te tilla: te thella

ps Te pres (meqe do hysh)
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-06-2006
    Postime
    3
    Shoku i ngushte nuk duket nga gjinia femerore apo mashkullore por nga karakteri dhe se sa di te te kuptoje dhe te te ndihmoje kur ke nevoje.Gjithesesi mendoj qe ne ditet e sitme nuk ka shoke,nuk mund ta vesh dot doren ne zjarr per veten tende e jo me per te tjeret.Gjithsesi kjo eshte nje teme interesante dhe qe ka shume kontradikta sepse secili flet nga eksperienca qe ka
    ;)TaKe ThE LiFe EaSy;)

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema tė Ngjashme

1. Presidenti dekoron viktimat punonjes te SHISH vrare ne Vlore ne 1997
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 14-06-2013, 10:35
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •