Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 84
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509

Smile

Citim Postuar mė parė nga Zombie
    Gio pastro i cik ate kutine e postes, se shoqet ta kan mbushur plot.
    Zombie,
    me fal per kutine, por me te vertete qe keta nuk te japin shume room. E pastrova fare.

Ju te tjeret, kjo teme u hap qe te jepni mendimin tuaj jo te shaheni ne forum. Thoni mendimin tuaj (pa kunja) dhe pastaj mbase nje arsye pse mendoni ne ate menyre.

PLAY NICE!!!
    Ignore List: Den Bossi

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Shoqeria eshte shoqeri... si me meshkuj ashtu edhe me femra... biles edhe lidhjet midis sekseve bazohen ne nje nivel shoqeror e mbarevajtja e lidhjes varet po nga ky nivel shoqeror... pra mos ja fusni kot me teorira e konkluzione si e j'ema e zeqos.
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Qe nga tete- vjecarja kur me hahej me shume muhabeti me cunat, se vdisja te diskutoja me to per futbollin, te vija baste per ca "arrinin" e ca jo, ti ngacmoja e te isha e perkedhelura,,kalamaj hesapi, kur isha burimi i kopjeve e kujdestarja "e rrepte", qe i mbulonte para msusve, shoqeria ime ka qene vetem me femra.
    Shoqet e ngushta qe kam pasur gjat kaq viteve numrohen me gishtat e nje dore, po per mua ato kane qene vertet shume, ndoshta per shume momente gjithcka...
    Kurse kshu ne virtualitet sdi pse vetem "shoqeria" me cuna me terheq, edhe ato duhet te jene ca "te kqinj"..lol..se po shkune gjonat vaj, nuk zgjat shum muhabeti:-p

Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anėtarėsuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Tani per tani shoqja ime e ngushte eshte femer dhe kemi personalitet shume te ngjashem, por gjate jetes time kam vene re qe shoqeria ime me e ngushte ka qene me meshkuj. Gjithmone ka qene shoqeri e thjeshte po ndonje implikim tjeter, por gjithmone me eshte dukur se meshkujt me kane kuptuar me shume, dhe nga ana tjeter nuk egziston ajo xhelozia e: "Kush eshte me e bukur?; Kush eshte me intelligjente?;" dhe budallalleqe te tjera.

Cili eshte mendimi juaj? Femra apo meshkuj?
    Muve n'fillim femrat m'shajn, masanej thon qe je shok fantastik mo i miri qe mund t'ket i femer!!!!S'kom harrit ta kuptoj ket un!!!!!!!!!!! Sa per shok (mashkull ) kom 2 shok qe kena 11 vjet qe njifena . Tashi te votoj femer apo mashkull s'votoj dot, se t'dy duhen sepse nryshe rroli i femres si shoqe ene nryshe rroli mashkullit si shok . Duhet shoqria e femres per i mashkull sepse mso shum gjona, ene duhet shoqria e shokut sepse je mashkull.Kupto ti Gio ???
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Aldo_west_83
    Muve n'fillim femrat m'shajn, masanej thon qe je shok fantastik mo i miri qe mund t'ket i femer!!!!S'kom harrit ta kuptoj ket un!!!!!!!!!!! Sa per shok (mashkull ) kom 2 shok qe kena 11 vjet qe njifena . Tashi te votoj femer apo mashkull s'votoj dot, se t'dy duhen sepse nryshe rroli i femres si shoqe ene nryshe rroli mashkullit si shok . Duhet shoqria e femres per i mashkull sepse mso shum gjona, ene duhet shoqria e shokut sepse je mashkull.Kupto ti Gio ???
    Te kuptoj shume mire! Tamam sentimentet e mia.
    Ignore List: Den Bossi

Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anėtarėsuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Shokė dhe shoqe kemi mė pak ,pshemi shokė mes veti ne shqiptarėt nė tė gjith hapsirėn shqiptare, ndėrsa "vllezėr "kemi shumė, pshėllezėrit rus,kinez,kubanez, vjetnamez ,sllavėt e ballkanit etj.
    Perėndija "na i ruajtė vllezėrit"sa pėr shokė e shoqe sa tė duash.Kėshtu po them se ne shqiptarėt mes vete ende quhemi shokė ashtu na e la porosinė xhaxhi,andaj na ka mar malli e duhet ta shprehim nostalgjinė e kamotshme ndaj shokėve"kosovar",shqiptar e shokėve tė dreqit e tė birit.

Perėndija e "bekoftė"shoqėrinė se nė vllėzėri ne shqiptarėt kemi dhjer kahere.

"Mr.Dituria"alias.U.

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Jam nje menim me ty

Citim Postuar mė parė nga Gio
    Po ti kalama je fare, mo?!!! Mos na perdor keto llafe se do na e hedhin temen ne kosh apo sa s'jane tolerante fare.
    Believe it or not, shoqeria ndermjet nje mashkulli dhe nje femre eshte shume normale dhe jo c'do here duhet te komplikohet nga gjera te tjera. Ti s'ke patur ndonjehere ndonje shoqe vetem si shoqe?
    Ndonjehre ndjehemi me te qete ne nje mardhenie te tille shoqerore me nje shok sesa me nje shoqe.... Flas ne pergjithesi ka shume vajza qe e theksojne kete, por une personalisht kam zgjedh shoqen....(tani per tani)

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga smo

P.S. qe mos kemi probleme, une sic kam shoqeri me goca kam edhe me meshkuj.
    kam vene re qe me e vogel kam pasur me shume shoke te ngushte cuna kurse sa rritem me shume lidhem me shoqet.
    aman sa per keshilla jam dakort me nje parafoles..meshkujt te thone 2 fjale edhe me vend.hajt naten
    E njejta gje dhe me mua . Sa ishim te vegjel dhe innocente kisha shoke me shumice , imagjino pallati im perbehej nga 7 shkalle , dhe mblidh qe ne cdo kat e shumta do kishte ndonje cun patjeter , ohuu sa shume shoke qe kam patur une . Por sic duket me kalimin e kohes , duke u rritur .... sepse filluam cunat me vete dhe gocat me vete . Jo se skishte me shoqeri .. nje Hi dhe Bye .. dhe shikime kishte por jo si me pare kur luanim me balte .

Nejse personalisht mendoj qe nje Shoqe eshte me mire se nje thesar .. oops i mean nje Shok . Skam gje kondra shokeve sidomos atyre ugly dhe gay , mos me keqkuptoni . lol

Megjithate ceshtje preference eshte ne fakt .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Shoqria eshte dicka shume e vlefshme,une personalishte kam nje shoqe qe e njof prej 4 vjece,ate e llogariti dhe si moter,por ne pergjithesi me shume kam shok se shoqe,nuk e di pse pome shoke me shkon me shume shoqeria
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Kam dy shoqe te tjeret jane djem sepse djemt jane me te sinqert kurse vajzat jane xheloze me njera- tjetren.Akoma ndajne shoqerine edhe per nje djal qe u pelqen.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Presidenti dekoron viktimat punonjes te SHISH vrare ne Vlore ne 1997
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 14-06-2013, 10:35
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •