Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 84
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Yeah,por s'po ma var hic mo : "dua aleance vetem me Zombien,eshte MASHKULL ai" -tha.
    Ti je jashte realitetit TOTALISHT! hahahahahaha O Zombie,lerme te keqen te perfundoj kete raport qe me duhet per neser...sillu mire!Ashtu de...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Blue_sky kur poston, mundohu te jesh nje cike me e qete. Ti ke shume shprehje ndjenjash: te qeshura, te zgerdhira, emocione etj.

Nese ke ide te vlefshme, s'ka nevoje te vesh kaq shume smilies, si thua?

Mire e leme se edhe une duhet te iki.
    Ignore List: Den Bossi

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Do e kem parasysh ne vazhdim e siper...tjeter kerkese ke,shoku komandant?
    Per Zotin,po vazhdove te dergova gjysmen e punes time bashke me instruksionet qe duhet te besh ty.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    normal qe: kur shoqeria eshte midis sekseve te kunderta, dhe keta persona jane beqo/available dhe kane nje fare atraksioni per njeri-tjetrin (apo qofte edhe sikur vetem njerirej tyre te plotesoje keto kushte), atehere shoqeria 'kompromentohet' pasi kur flet me tjetre(i)n i shikon gjoksin dhe vithet, jo gojen e llafet (si puna e chiefit qe smok alot )

midis dy personave X dhe Y (pavaresisht nga gjinia dhe lloji i mardhenies)gjithmone jane:

- ato qe personi X mendon/ndien per Y por nuk ja thote
    - ato qe personi Y mendon/ndien per X por gjithashtu nuk ja thote
    - ato qe personi X mendon/ndien se Y mendon/ndien per te
    - ato qe personi Y mendon/ndien se X mendon/ndien per te

(tera keto nuk shprehen asnjehere hapur)

dhe pastaj gjithashtu jane:

- ato qe X dhe Y ja thone hapur njeri-tjetrit

(te vetmet gjera qe shprehen hapur midis tyre)

... plus qe vlen te permendet shprehja e famshme (qe s'me kujtohet kush i famshem e ka thene): cdo person operon/vepron ne bote me ate cka ai e din se te tjeret mendojne per te, jo me cka ai person e din se eshte ne te vertete

...................

tani meruni me keto me mire, dhe reflektoni ne mardheniet qe keni me secilin. te pakten eshte food for thought dhe ja u heq mendjen nga sherri per ca kohe

you're wellcomed
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 13-03-2006 mė 19:28

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    normal qe: kur shoqeria eshte midis sekseve te kunderta, dhe keta persona jane beqo/available dhe kane nje fare atraksioni per njeri-tjetrin (apo qofte edhe sikur vetem njerirej tyre te plotesoje keto kushte), atehere shoqeria 'kompromentohet' pasi kur flet me tjetre(i)n i shikon gjoksin dhe vithet, jo gojen e llafet (si puna e chiefit qe smok alot )
    (ja,punen time po jua ndaj ne dy )

Atehere problemi i meshkujve shqipo qendron tek fakti qe s'kane gjoks & vithe femrash brenda rrezes vepruese,e si pasoje ju bejne boks hormonet sa here ju flet nje femer?
    Imagjino sikur te kesh nje yll qe e dashuron dhe te dashuron sesa shume do te te binte nder mend per shoke/shoqe

Je i mirepritur!

Xhuxhumaku,rendesi ka qe e kuptoi diikushi se ca ka thene,pak rendesi ka nese e kuptuam ne,eshte cun i mire dreqi...s'ke ci thua!Lol!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 13-03-2006 mė 19:35

Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    blue, normal qe pershkrimi im ishte i pergjithshem, dhe nuk fliste as per mua apo jeten time, tenden, apo te xhuxhut (qe hedh kinezen dhe fsheh doren lol) dhe skishte natyre te nxiste shere apo pergjithsime sterotipesh sic shikon/degjon rendom si ne forum ashtu edhe ne jete (se disa njerez e kane shume me kollaj sikur tja vene fajin gjysmes se botes dhe te bashkohen me gjysmen tjeter, sesa te analizojne personat me te cilet kane te bejne individualisht, apo zot na ruj te pranojne qe s'jane perfekte per veten e tyre)

keshtu qe u wellcomed prap! -_-

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
    sec ke shkrujt dhe ke dash me thone une spo e marr vesh...lol

ishallah e marrin vesh sherr-beresit qe don me pajtu...
    xhuxhu, juve politikanet ne shqiperi jeni bere dembela dhe pertoni ta vrisni mendjen, bile kete influence na e keni transmetuar edhe ne neve ne forum

jam i sigurt qe sikur te largosh vemendjen nga kinezet qe ke aty per 2 minuta, do e kuptosh shume mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 13-03-2006 mė 19:42

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Perfeksioni...gje relative cuno.S'njoh perfeksionin por njoh imperfeksionin dhe mund te te them qe s'eshte normale te cilesosh shoqerine mashkull-femer si interes seksi nga ana e meshkujve.Kjo gje ju ul imazhin tuaj si meshkuj ne radhe te pare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Perfeksioni...gje relative cuno.S'njoh perfeksionin por njoh imperfeksionin dhe mund te te them qe s'eshte normale te cilesosh shoqerine mashkull-femer si interes seksi nga ana e meshkujve.Kjo gje ju ul imazhin tuaj si meshkuj ne radhe te pare.
    Po sikur te themi qe femrat kane interes material? Dhe bejne sikur duan miqesi?
    Ignore List: Den Bossi

Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    kam faj une qe dua tju pajtoj

vazhdoni zihuni, se ndiheni me mire ashtu me ca shoh

P.S. edhe kalamajve te klases se pare po tia shpjegosh me kaq detaje duke i thene qe nuk jane te gjithe meshkujt e botes njesoj, as te gjithe femrat e botes njesoj, dhe ti si person nuk perfaqson domosdoshmerrisht ata 3 miljardat e tjere te gjinis tende, besoj se do e kuptojne dhe to kalojne tek tema tjeter
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 13-03-2006 mė 19:48

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Zombie
    Po sikur te themi qe femrat kane interes material? Dhe bejne sikur duan miqesi?
    Ne cfare fushe per shembull?

Cfare interesi material mund te kete nje femer qe ka:

-nje familje dhe nje rreth shoqeror te gjere???
    -nje partner fiks qe e do dhe e respekton??
    -nje rroge qe i lejon nje jete mjaft komfortabel ???

Diikushi,ketu diskutojme dhe nuk zihemi.Pavaresisht se ka njerez qe dine te diskutojne,dhe te tjere qe s'ja arrijne.Eshte virtualitet cuno,se te fliste zombie keshtu ne realitet...ehuha ku do kish' perfunduar :P
    Zombie,une me ty s'nevrikosem,e di pse?Nevrikosja kerkon teper energji qe si kam.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 13-03-2006 mė 19:50

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Presidenti dekoron viktimat punonjes te SHISH vrare ne Vlore ne 1997
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 14-06-2013, 10:35
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •