Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 84
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Jane shoket tuaj me te ngushte femra apo meshkuj .

Cili eshte mendimi juaj?
    Shoket me te ngushte i kom meshkuj jane nja 4-5 cope ,Por eshte nje vajze qe mund ta quaj shoqe te ngushte , mbas nje lidhje te deshtuar vendosem te mbetemi miq , por miqesia dale ngadale i kaloi te gjitha kufinjte saqe tani kemi nje lidhje miqesie shume te ngushte. Kuptohet pa i fut duret njoni tjetrit

Gjithsesi veshtire per nje mashkull te kete shoqeri te ngushte me nje femer , shume rralle mund te perputhen 2 mendime te njejta , gjithmone del njeri qe do ndjeje per dike , dhe ne kte rast shumica jane meshkujt , po edhe femrat nuk ja lejne manget ...lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 09-05-2006 mė 19:16

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Titi po me kete gocen kur keni pasur shoqeri me te mire, me pare apo mbasi vendoset mos ti futni duart njeri-tjetrit?

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    Titi po me kete gocen kur keni pasur shoqeri me te mire, me pare apo mbasi vendoset mos ti futni duart njeri-tjetrit?
    Mbas lidhjes Diikush , duket e ēuditēme por e vertete .

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    Ka lexuar ndonjeri nga ju Kadarene kohet e fundit ku i futin duart Violes?
    Ezekiel 25-17.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga Julius
    Ka lexuar ndonjeri nga ju Kadarene kohet e fundit ku i futin duart Violes?
    e kam lexuar une, por ata ishin kalamanj lol

ne flasim per te rriturit

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Miqte e ngushte per mua kane qene kryesisht femra. 4 jane gjithsej dhe i kam njohur ne vende te ndryshme e ne periudha te ndryshme te jetes time. Ato njera-tjetren vetem me emer e njohin dhe nuk para perputhen mgjth une shkoj mire me te tera. C'te them? KAm larmishmeri ne karakter dhe ate qe se ka njera nga shoqet e ploteson tjetra.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    shumicen e shoqerise se ngushte i kam vajza... ene cuna nuk eshte se si kam shoke po problemi eshte se cunat ne kte kohe nuk te kuptojne aq shume... skane ate kapacitetin te degjojn edhe te keshillojn... te rrall jan ata ... femra jane ndryshe... jane me te sinqerta ene shumica e tyre kane pothuajse te njejtat probleme qe un mund te kem kshuqe we share
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Shoqeria Ime Eshte E Barabarte Si Tek Meshkujt Dhe Tek Femrat , Te Pakten Deri Me Sot Relatat E Mia Ne Shoqerine Me Femra Dhe Meshkuj Kan Qene Te Barabarta Dhe Te Komunikueshme Dhe Te Kuptueshme

Flm
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    shoqerine me te ngushte e kam me femra, por mendoj qe edhe meshkujt jane te mire per shoke (kur dine te te rrine shoke), kane nje menyre tjeter komunikimi qe i ben gjerat me te thjeshta.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Tani per tani shoqja ime e ngushte eshte femer dhe kemi personalitet shume te ngjashem, por gjate jetes time kam vene re qe shoqeria ime me e ngushte ka qene me meshkuj. Gjithmone ka qene shoqeri e thjeshte po ndonje implikim tjeter, por gjithmone me eshte dukur se meshkujt me kane kuptuar me shume, dhe nga ana tjeter nuk egziston ajo xhelozia e: "Kush eshte me e bukur?; Kush eshte me intelligjente?;" dhe budallalleqe te tjera.

Cili eshte mendimi juaj? Femra apo meshkuj?

Duke e pare paksa ne kendin filozofik kete teme, lehtas te vjen ndermendje qe gjinite e kunderta respektojne me teper njeri tjetrin, pikerisht biseda midis nje femre e nje mashkulli ka veti te mbijetoje me gjate se sa midis gjinise se njejte, kjo vjen si pasoje e shume shkaqeve, ku midis tyre nuk ben perjashtim edhe erosi. Por ka edhe veti te tjera psh; interesimi per te mesuar dicka me shume nga bota e kundert, ndjesia e te privilegjuarit, aspekti erotik etj...
    Te harroje cdokush qe midis nje femre dhe nje mashkulli mund te kete miqesi te ndershme nen efektin kohe, miqesia e tyre mbaron ne perfundimin e misionit te fshehur ne tru, sepse nese njeri eshte i sinqerte tjetri nuk e di cfare fsheh.
    E gjithsesi te rrish me nje femer eshte bukur packa se me djallin nuk rrihet
    Une momentalisht psh ndjehem mire me nje miken time.

Dito.

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Presidenti dekoron viktimat punonjes te SHISH vrare ne Vlore ne 1997
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 14-06-2013, 10:35
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •