Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 84
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Ato situata po u duken qe po marrin kot, i zgjidh qe ne fillim. Une shoqerine me te madhe me meshkujt e kam, ata qe fillojne e thone qe kane feelings per mua, jau them ku ndahet shapi nga sheqeri. Po nuk ishin dakort eshte ne dore te tyre ne duan te vazhdojne te jene shoke me mua apo jo. Nga eksperienca: shumica duan te vazhdojne te jene shoke dhe akoma shoke i kam, dhe shume te mire bile.
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anėtarėsuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Mendimi im personal
    per gocat Femrat jane gjithmone shoqe te ngushta ose nje shok Gay

larguar Maska e Silk
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    njerzit shprehen ne pergjithesi dhe nuk vijne ne forum te bejne autobiografi per jeten dhe praktikat e tyre, apo nuk ta kane thene kete akoma ty?
    te mbaruan argumentat jomanipuluese?

Ato situata po u duken qe po marrin kot, i zgjidh qe ne fillim. Une shoqerine me te madhe me meshkujt e kam, ata qe fillojne e thone qe kane feelings per mua, jau them ku ndahet shapi nga sheqeri. Po nuk ishin dakort eshte ne dore te tyre ne duan te vazhdojne te jene shoke me mua apo jo. Nga eksperienca: shumica duan te vazhdojne te jene shoke dhe akoma shoke i kam, dhe shume te mire bile.
    si gjithmone shume dakort me ty

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Teme shume interesante me debat intensiv nga te dyja palet. Ne rrjedhen e tij duket sikur disa duan te ndalojne disa te tjere te kene shoke jashte gjinise se tyre. Te tjere mbrojne idene se me kete lloj shoqerie kane perfitime. Si fillim te gjithe jane te justifikuar(nevoja justifikon gjithcka). Duke folur nga eksperienca ime personale dua te them se shoqeria me e paster eshte brenda gjinise se vet. Kjo per arsyen e vetme se je vetvetja, flet, vepron pa vene kufij, je me i lirshem. Me femrat kam shoqeri por te kufizuar, sado qe jam perpjekur ta coj ne nje shoqeri te paster e te thjeshte (kur nuk kam qene i interesuar vete per dicka ndryshe) nuk ia kam arritur. Gjeja qe nuk pranoj ne shoqerine me femrat eshte "sterilizimi" automatik i mashkullit. Disa femra duke patur shoqeri me meshkujt i ulin duke i vendosur ne rangun e nje low male profile. Me nje fjale shoqeri = shfrytezim (te cfaredo lloji, mund te jete shfrytezim idesh, mendimesh, shfrytezim ekonomik, pozite etj) Gjithashtu shume femra kane shoqeri me homo dhe kjo ndodh per te rritur vetvleresimin e vetes e per tu ndjere mire! Nga ana tjeter shume meshkuj nepermjet shoqerise me femrat synojne dicka tjeter.. Ne pergjithesi ndodh keshtu, po ka raste qe shoqeria merr trajte te paster por kushtezuar nga pozita ku ndodhen njerezit. Nqs midis nje mashkulli dhe nje femre nuk ka interesa te nje trajte tjeter atehere eshte nuk eshte e veshtire te kesh vetem shoqeri. Per disa ama qe mburren se kane shoqeri te nderthurur me interesa te tjera nga njera apo tjetra pale te me falni po ju karakterizoj si patetike, po aq patetike sa jane pala tjeter me te cilen thoni se keni shoqeri.
    Ezekiel 25-17.

larguar Maska e Silk
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    Duke folur nga eksperienca ime personale dua te them se shoqeria me e paster eshte brenda gjinise se vet. Kjo per arsyen e vetme se je vetvetja, flet, vepron pa vene kufij, je me i lirshem. Me femrat kam shoqeri por te kufizuar, sado qe jam perpjekur ta coj ne nje shoqeri te paster e te thjeshte (kur nuk kam qene i interesuar vete per dicka ndryshe) nuk ia kam arritur.
    ke arritur te kapesh pika shume kyce te nje shoqerie midis nje femre dhe nje mashkulli dhe je treguar shume i qarte ne shpjegimin e mendimit tend. kam deshire te ndalem mbi kete, qe ke shkruar lart. do thoja, qe ky eshte nje problem qe personi (vajza/djali) ka me veten, ky problem nuk i perket aspak personit me te cilin ti lidh shoqeri. eshte ai/ajo, qe duhet ta zgjidh vete.

Gjeja qe nuk pranoj ne shoqerine me femrat eshte "sterilizimi" automatik i mashkullit.
    eshte fenomen, qe ndodh shume shpesh, per fat te keq brenda kufinjve te shqiperise (ka lidhje me komplekset, qe kane femrat shqiptare).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Silk : 09-05-2006 mė 13:36

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    [QUOTE=Silk]ke arritur te kapesh pika shume kyce te nje shoqerie midis nje femre dhe nje mashkulli dhe je treguar shume i qarte ne shpjegimin e mendimit tend. kam deshire te ndalem mbi kete, qe ke shkruar lart. do thoja, qe ky eshte nje problem qe personi (vajza/djali) ka me veten, ky problem nuk i perket aspak personit me te cilin ti lidh shoqeri.
    [QUOTE]

Nje shoqeri e cdo trajte eshte marredhenie qe ka te beje me te pakten dy persona te implikuar ne te. Lidhja shoqerore eshte e ndervarur nga te dy, ndjenje, gjendje shpirterore apo interes qofte ky. Nqs nje nga dy personat ka interesa te nje lloji tjeter detyrimisht i vjen fundi shoqerise ndermjet te dyve. Nqs pala jo e interesuar vazhdon duke vene masken e shoqerise dhe duke ditur ndjenjat e tjetrit kjo e ben patetik personin ne fjale sepse ne gjuhen time do te perkthehej: Une e di qe ai/ajo me do/ka interes per mua dhe une vazhdoj "shoqerine" me te, dmth e shfrytezoj duke abuzuar me ndjenjat e mendimet e tij/saj per mua.
    Njerezit te cilet zgjedh per te bere shoqeri apo rangu i tyre eshte dicka shume e thelle qe kerkon hapjen e nje teme tjeter per diskutim, por dua te them se eshte e veshtire te mbash shoqeri me dike qe ndodhet jashte rrethit tend te interesave apo ndodhet ne nje pozite tjeter. ( shume e veshtire shoqeria ndermjet nje personi te martuar dhe nje tjetri beqar, njeri me pozite e tjetri i papune, njera femer klas e tjetri pede) Flasim gjithnje per shoqeri te paster e pa interesa.
    Ezekiel 25-17.

larguar Maska e Silk
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    Duke folur nga eksperienca ime personale dua te them se shoqeria me e paster eshte brenda gjinise se vet. Kjo per arsyen e vetme se je vetvetja, flet, vepron pa vene kufij, je me i lirshem. Me femrat kam shoqeri por te kufizuar, sado qe jam perpjekur ta coj ne nje shoqeri te paster e te thjeshte (kur nuk kam qene i interesuar vete per dicka ndryshe) nuk ia kam arritur.
    i referohesha kesaj siper dhe po thoja, qe nqs nuk je ne gjendje te jesh vetvetja, te flasesh dhe te veprosh pa kufinj, te jesh i lirshem, pra te kesh shoqeri te pakufizuar, te paster dhe te thjeshte (te kam cituar) nuk eshte faji i pales tjeter. sigurisht, qe ne nje marredhenie jane te implikuar dy persona, si rrjedhim nese ato te dy nuk pergjigjen ne te njejten menyre nuk arrijne te ndertojne gjithcka.

per sa i perket gjerave, qe ke shkruar ne vijim, pajtohem

femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Une kam shoqeri te ngushte me te dyja sekset. However, kam me shume shoqe te ngushta sesa shoke. S'e kam problem fare te bej shoqeri me meshkujt, madje shume here e kam me te lehte sepse nuk kane ate xhelozine e tepruar te femrave.

e lehte dhe e tejdukshme Maska e ana.luna
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    ne maj te botes
    Postime
    61
    Ne jemi tre ,dy cuna dhe nje goce (qe jam un).Ata dine cdo gje per mua dhe un di cdo gje per ta.Eshte shoqeria me e sinqert qe kam pasur.

p.s. edhe un dikur kam pasur nje shoqe te ngushte..... qe ne fund te fundit nuk ishte e tille
    disobbedisci a chi ti vuole servo
    di un dio,
    di un esercito,
    di una patria...

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Kam vetem 1 shoqe te ngushte, kemi kaluar shume furtuna bashke dhe jemi shume te lidhura me njera tjetren...e therras " my alter ego" sepse me lexon qe nga intonacioni i zerit kur nuk jam mire ...
    kurse shoqerite me meshkuj nuk kane mbajtur shume per nje arsye apo nje tjeter...
    When in Doubt, Act Stupid!

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Presidenti dekoron viktimat punonjes te SHISH vrare ne Vlore ne 1997
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 14-06-2013, 10:35
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •