Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 84
    larguar Maska e Silk
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    deri ne kete moshe (24 vjec) kam pasur shoqe te ngushta. vitet e fundit kam zbuluar, se meshkujt jane shume me te thjeshte dhe fleksibel ne shoqeri, keto te fundit i kuptojne me shume shakate, nuk jane te komplikuar aty, ku nuk duhet te jene, nuk mendojne cdo sek per ate, qe po bejne, jane spontane dmth. per sa i perket ndjenjave mjafton vetem, qe gjerat te qartesohen qe ne fillim.

mund te jete shume funny!

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga Silk
    ... per sa i perket ndjenjave mjafton vetem, qe gjerat te qartesohen qe ne fillim.

mund te jete shume funny!
    ne teori, se ne praktike keto qartesimet behen zakonisht shume lemsh dhe shpesh here after the fact

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    zakonisht femrat do konsideroja si me te ngushta...ne gjimnaz ishin meshkujt, se femrat spara me flisnin meshkujt jane me friendly...tani ne gjimnaz kam dy shoqe te ngushta, po me shume hapem dhe bisedoj me "shokun" e ngusht
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

larguar Maska e Silk
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    ne teori, se ne praktike keto qartesimet behen zakonisht shume lemsh dhe shpesh here after the fact
    kur nje shok flirton me ty nuk eshte shok dhe as qe i behet vone per shoqerine tende.

Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    kur nje shok flirton me ty nuk eshte shok dhe as qe i behet vone per shoqerine tende.
    goce, jeta e ka treguar qe kur nje mashkull dhe nje femer jane beqare te dy dhe kane atraksion per njeri-tjetrin eshte goxha e veshtire te kesh nje shoqeri ideale sic e pershkruan ti, pasi ato te nemura hormone ne nje vrime i bien fyellit, dite nate

ndaj thashe qe teorikisht ne kete rast eshte goxha ndryshe se praktikisht ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    dmth teorikisht, Diikushi, nuk mund te jete kurre shoku yt!
    lol
    TBD

Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga Larsus
    dmth teorikisht, Diikushi, nuk mund te jete kurre shoku yt!
    lol
    Lars ja ke fut kot, se une nuk e njoh fare kete gocen.

Pastaj une e di qe ti p.sh. ke njohur disa goca dhe i ke bere shoqe, keshtu qe nuk thashe se eshte e pamundur, por jo dhe aq e lehte ama

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    po pse na permend mua dhe Larsin ne nje fjali, lol? I don't even know ate horr.

Sa per gender-in tim/tone...that's for us to know, and u to find out. Curious?

baj nau.

Kjo s;do te thote qe ti nu ke do si shoqe, teorikisht..perse duhet ta njohesh?
    sa per mua, lexo me siper USER-GUIDE. Lars-i o i horr pa shok. Une skam attachments me ate person.

sa per shoqet e mia, po, u jam futur ne krevat disa here. Ti e di shume mire kete...test.
    TBD

larguar Maska e Silk
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    goce, jeta e ka treguar qe kur nje mashkull dhe nje femer jane beqare te dy dhe kane atraksion per njeri-tjetrin eshte goxha e veshtire te kesh nje shoqeri ideale sic e pershkruan ti, pasi ato te nemura hormone ne nje vrime i bien fyellit, dite nate

ndaj thashe qe teorikisht ne kete rast eshte goxha ndryshe se praktikisht ...
    une per praktiken po flisja dikush po ti do, qe praktika ime te perputhet me tenden

zakonisht me mua ka ndodhur, qe ta kuptoj qe ne fillim a ndjej dicka per nje djale apo dua ta kem thjesht shok. nuk kam pasur kthesa te rrembyeshme.

perpara se te konsiderosh dike shok duhet te mendohesh, nese ke menduar, ke valutuar edhe mundesine nese ky person mund te jete dicka me shume per ty apo jo dhe ke marre pergjigje.

Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    une per praktiken po flisja dikush po ti do, qe praktika ime te perputhet me tenden...
    njerzit shprehen ne pergjithesi dhe nuk vijne ne forum te bejne autobiografi per jeten dhe praktikat e tyre, apo nuk ta kane thene kete akoma ty?

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Presidenti dekoron viktimat punonjes te SHISH vrare ne Vlore ne 1997
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 14-06-2013, 10:35
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •