Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 84
    Une jam dakort me idene 1 fillestare te Zombie-t. Djemte qe jane shoke me vajza, qe ne fillim jane terhequr nga ato vajza nga pamja fizike. Rralle ndodh qe situata te te beje shok e shoqe.

Djemte po ta kene rrezen aq plot me femra, e dhomen plot me shoke, nuk lodhen shume te krijojne nje shoqeri te re me nje femer. Por ka dhe nga ata djem qe kane ne gjak mikrobin e nepsit, dhe sado plot ta kene rrezen, do te mirepresin shoqerine e nje femre te re, me shrese te ngjyejne pak gishtin.

Gjeja e pare qe na terheq te njeri-tjetri eshte fizikja.

Kur ju thoni qe na e kane kerkuar, por nuk ua kemi lene, ju jeni duke thene qe shoqeria e ketyre meshkujve nuk eshte bazuar ne ndjenja te pafajshme shoqerie, por eshte bazuar ne insitikte ..........

Nje shoqeri e paster mes nje mashkulli dhe femre, eshte pothuajse e pamundur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Ne cfare fushe per shembull?

Cfare interesi materialmund te kete nje femer qe ka:

-nje familje dhe nje rreth shoqeror te gjere???
    -nje partner fiks qe e do dhe e respekton??
    -nje rroge qe i lejon nje jete mjaft komfortabel ???
    Nje femer e tille nuk ka interesa materiale.
    Ignore List: Den Bossi

someone Maska e smo
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    earth
    Postime
    34
    Femrat e kane shume te veshtire te mbajne shoqeri me dike qe eshte me mire se vetja.
    E pse ziheni/debatoni kot kur e ka dhene arsyen.lodheni duke nxjerre pikat 1/2/3.tani ngelet te dime nese jane shoqet me mire apo vetja.

personalisht mendoj se fillimi i nje shoqerie me nje goce eshte me i veshtire sesa me nje cun por ne vazhdim ,pasi te jete formuar nje shoqeri 'tamam' me kalimin e viteve, eshte me e forte edhe zgjat per gjithe jeten.

P.S. qe mos kemi probleme, une sic kam shoqeri me goca kam edhe me meshkuj.
    kam vene re qe me e vogel kam pasur me shume shoke te ngushte cuna kurse sa rritem me shume lidhem me shoqet.
    aman sa per keshilla jam dakort me nje parafoles..meshkujt te thone 2 fjale edhe me vend.hajt naten
    Find All You Need In Your Mind If You Take The Time!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Zombie
    Nje femer e tille nuk ka interesa materiale.
    Pikerisht!
    U kuptuam me ne fund!

Naten e mire nga une
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Femrat e kane shume te veshtire te mbajne shoqeri me dike qe eshte me mire se vetja.
    Nota 10 per smo-ne nga une. E zbertheve blue_sky-in si me bisturi kirurgu. Pergezime! Duhet t'i lexoj me mire postimet e blue_sky-it, po jam lodhur pasi nuk pres shume.

Me nje fjale blue_sky, ti do shoqeri me nje njeri me te pazotin/zonjen qe te ndihesh superiore. Hem!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Zombie
    Me nje fjale blue_sky, ti do shoqeri me nje njeri me te pazotin/zonjen qe te ndihesh superiore. Hem!
    Ose-ose,mund te jem teper e zonja ne fushen time gje qe me lejon te mos kem rivale nder njerezit ne rrethin e afert Opcionet jane dy ne kete rast Mua me kane terhequr perhere njerezit me te afte ne nje fushe se une,jane njerez nga te cilet mund te mesoj shume ne jete,i admiroj...Por,nese une s'kam ndjenja smire ndaj nje njeriu ne shoqeri,dua qe kjo te jete reciproke.
    Dhe dicka : meshkujt nuk jane te pozote!Jane aq te zote sa femrat.Te kerkoja te paafte,mund ti gjeja shume mire dhe ke femrat...

Naten 2 se ti ke kohe te numerosh qimet e kokes!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 13-03-2006 mė 20:03
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Naten blue_sky!

someone Maska e smo
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    earth
    Postime
    34
    niveli i barabarte do ishte ideal.keshtu qe ngelet 'te kerkosh' ne vendin e duhur.
    Find All You Need In Your Mind If You Take The Time!

DoNt Be JeLoUs Maska e ||_BeJbi_||
    Anėtarėsuar
    04-03-2006
    Vendndodhja
    aTje JaM EnE uN Do Te ViSh eNe tI
    Postime
    120
    Te kesh nje MIK te ngusht dmth ndac te jet femer apo mashkull dhe ta kesh shoqe/shok te ngusht nuk duhet te jet xheloz/xheloze per ty ose te ket inat pse ti ke nje gje me te mir ose pse je ti me e mir me e bukur/i bukur etj etj

Per vete kam pasur me shume shok meshkuj dhe por te ngusht kam pas gjithmon 2 shoqe dhe 1 shok dhe i kam si vetem time nuk shofim njeri tjeterin me sy te ndryshem kjo quhet shoqeri
    LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe

Une mendoj qe shoqeri me te ngushte e me te paster nje femer mund te beje vetem me nje femer.

Kurse me djem shoqeria rrjedh vetevetiu...per vete diferencat qe kemi, por smund te quhet shume e paster.

E them kete sepse kur isha 2 dite me pushime diku fjeta me nje shoqen time ne krevat e flejtem top. Kurse sikur nje shok ta kisha tek krevati im ndoshta s'do ndjehesha rehat . Per kete them qe shoqeri si me femren s'behet dot me mashkullin.

Ky eshte mendimi im.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Presidenti dekoron viktimat punonjes te SHISH vrare ne Vlore ne 1997
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 14-06-2013, 10:35
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •