Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 84
    Pse mendohet se meshkujt jane me te mire ne shoqeri? Jam kurioze c'mendoni ju se une e kam nje pergjigje.

Tani do dal, por mund ta lexoj me vone

Kalofshi mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 13-03-2006 mė 18:27
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Degjo blue_sky, je ti qe etiketon e para dhe pastaj pretendon per respekt. Une thashe mendimin tim, ti thua tendin.

Ti me quan "kalamuq", as shqip s'di te flasesh mire, shpik fjale te paqena si "fshatarlleske" e me quan provincial, pa iu pergjigjur akoma ideve te mia.

Meqe ti cdo gje e merr personalisht dhe nuk ke qetesi mendimi, eshte me mire ndoshta te te mos replikoj me.
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Julie
    Pse mendohet se meshkujt jane me te mire ne shoqeri?

Tani do dal, por mund ta lexoj me vone

Kalofshi mire
    E sqarova ne fillim por here you go again:
    Me meshkujt nuk ka ndonjefare xhelozie se si ekziston ndermjet femrave dhe mua me duket se te kuptojne me mire. Gjithashtu dua te shtoj qe meshkujt te japin mendime me te mire sidomos kur i vjen tek marredhenjet me meshkujt ne pergjithese nga ana sentimentale. Nuk e di a e ke pare ate episodin e "Sex and the city" ku Burger keshillon Miranden dhe aty dallohet tamam se c'fare keshille do te jepte nje mashkull duke e krahasuar me femren. Nje mashkull te jep nje keshille me reale se sa nje femer qe te thote c'fare do qe te degjosh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Me nerva nje cike? C'te bejme, ta thame qe shqipen e kemi problem, ti kujtove se tallesha une? Meqe ra llafi, c'te keqe ka dhe pse mendon se ne e themi vetem qe te dukemi "cool"? Eshte kjo pike me te vertete si e vleresojme sa "cool" eshte nje njeri?
    Jo une jam i qete fare, blue_sky-it i kercyen nervat dhe sulmoi personalisht ku une po flisja ne pergjithesi. C't'i bej une tani qe i dogji miza nen kesule?

Cool stuff: Shume goca kur thone "Une kam me kollaj shoqeri me meshkujt, sesa me femrat" nuk e kuptojne qe zbulojne qe s'i do njeri nga shoqet e mundshme, pasi kane karakter te keq. Mua kur nje vajze me thote nje gje te tille mendoj thjesht qe ka karakter te keq, pasi e durojne vetem meshkujt dhe jo femrat. Kjo sepse eshte shume kollaj qe si femer mashkulli te pelqeje me shume te te rrije afer sesa i pelqen nje femre. Normale. Impulsi e shtyn te shikoje per shoqe.

Cool stuff2: Eshte shume adoleshenciale qe te pranosh si femer qe ke me shume shoke se shoqe dhe mendon qe dicka e tille eshte "cool". Thjesht do te thuash "une i pelqej cunave" ne menyre indirekte, edhe pse kete femrat s'do e pranojne kurre haptaz.

Blue_sky pelciti nga inati sepse eshte impulsive dhe nuk lexon dot deri ne fund. Une dhashe nje opcion te trete (jeni te reja ne nje qytet/vend dhe prandaj shume te ndryshme nga shoqet e mundshme, e si rrjedhim ato s’ju afrojne kollaj, nderkaq ju afron me kollaj nje mashkull, i cili ka terheqje seksuale – ju e shihni si shok po ai mund te kete te tjera qellime).

Ky opcioni i fundit ju permbledh te dyja me duket, pasi keni ikur nga Shqiperia kur ishit kalamaj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pasiqe : 13-03-2006 mė 18:43

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Zombie,
    te respektoj opinionin dhe gjithashtu me shume respekt, nuk e mbeshtes. Kur flet per gjera te tilla nuk mund ti gjeneralizosh te gjitha femrat dhe ti vesh ne nje situate. Fakti qe kemi ardhur ketej kur kemi qene kalamaj na ka bere me te hapur dhe e ka bere me te mundur idene e shoqerise me meshkuj. Mua me mbahej mend ne Shqiperi beheshe me turp po ti kesh shoket vetem meshkuj por gjerat mendoj se kane ndryshuar, dhe fundi i fundit, eshte viti 2006, keshtu qe hajde ta hapim mendjen nje cike me shume ne keto situata.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Zombie,
    te respektoj opinionin dhe gjithashtu me shume respekt, nuk e mbeshtes. Kur flet per gjera te tilla nuk mund ti gjeneralizosh te gjitha femrat dhe ti vesh ne nje situate. Fakti qe kemi ardhur ketej kur kemi qene kalamaj na ka bere me te hapur dhe e ka bere me te mundur idene e shoqerise me meshkuj. Mua me mbahej mend ne Shqiperi beheshe me turp po ti kesh shoket vetem meshkuj por gjerat mendoj se kane ndryshuar, dhe fundi i fundit, eshte viti 2006, keshtu qe hajde ta hapim mendjen nje cike me shume ne keto situata.
    Jo mo une nuk po stigmatizoj idene e shoqerise me meshkuj fare! Edhe une kur shkova jashte shtetit kisha shume me kollaj shoqerine me femra, po nuk mburresha me kete perkundrazi!

Nga ana tjeter mundohesha te kisha sa me shume shoke, pasi ishte me e veshtire. Ama per nje djale shoqeria e vertete eshte me shoke, ashtu si per femra shoqeria e vertete eshte me femra.

Ti mund te kujtosh sa te duash apo mund t'i mbushesh mendjen vetes qe shoqeria me meshkuj nuk ka ndonje gje te keqe. Plotesisht dakord, po nuk eshte kurre aq e sinqerte sa shoqeria qe do kesh me nje shoqe, pasi kjo e fundit eshte e paster nga cdo prapamendim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Po kur je shoke me nje burre qe eshte i martuar?

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Zombie
    Jo une jam i qete fare, blue_sky-it i kercyen nervat dhe sulmoi personalisht ku une po flisja ne pergjithesi. C't'i bej une tani qe i dogji miza nen kesule?.
    Ore,ti ne "pergjithesi" fol sa te duash,por NUK dua te me citosh mua!

. Mua kur nje vajze me thote nje gje te tille mendoj thjesht qe ka karakter te keq, pasi e durojne vetem meshkujt dhe jo femrat
    Sa vajza te jane afruar ty? Problemi eshte qe ti vuan faktin qe ka meshkuj qe arrijne te shoqerohen me femra te cilat ty s'do te hedhnin syte per shoqeri dhe...s'ju ve faj.Shih se ca xhevahiresh nxjerr nga mendja,te fliste cuni i kusheririt qe eshte 10 vjec keshtu,do kishte perfunduar ne denim per jave te tera.
    Qe te kesh shoqeri te paster me femra duhet te kesh dhe nje liqen tjeter ku te gjuash per dashnore,duhet te kesh dhe nje liqen goxha te madh mendor ne te cilin koncepton shoqerine.Tha dhelpra kur s'arriti rrushte...

Blue_sky pelciti nga inati sepse eshte impulsive dhe nuk lexon dot deri ne fund. Une dhashe nje opcion te trete (jeni te reja ne nje qytet/vend dhe prandaj shume te ndryshme nga shoqet e mundshme, e si rrjedhim ato s’ju afrojne kollaj, nderkaq ju afron me kollaj nje mashkull, i cili ka terheqje seksuale – ju e shihni si shok po ai mund te kete te tjera qellime)..
    Te te them te drejten s'jam e re ne kete qytet/vend...jam qe kalama kendej.Une me femra mund te ja kaloj shume mire,kam shoqe te ngushta por nese do venim ne peshore nr.e shokeve te ngushte meshkuj dhe femra,do kisha me teper shoke meshkuj dhe kjo nga shoqerite universitare.

Ore,mire qe femer-mashkull shoqeria qenka bazuar ne terheqje seksuale,por sipas kesaj teorise tende i bie qe ti te jesh homoseksual
    Sekreti qendron te kesh maredhenie te mira me te dyja sekset djali,dhe jo VETEM me femra ose VETEM me meshkuj.Vetem ne Shqiperi i sheh njerezit te te njejtit seks krah per krah sikur te ishin te dashur.

Mos me cito me!!Te pakten jo pa u pjekur dhe zhvilluar ca dhe mundesisht dhe edukuar,keshtu s'fyen njerezit kur te mbushet mendja.

Hajde bye!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    per mua jan njesoj pasi mund te jem i hapur me cuna dhe goca por me shum ke perputhje me nje te gjinis tende !
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Ore,ti ne "pergjithesi" fol sa te duash,por NUK dua te me citosh mua!

Sa vajza te jane afruar ty? Problemi eshte qe ti vuan faktin qe ka meshkuj qe arrijne te shoqerohen me femra te cilat ty s'do te hedhnin syte per shoqeri dhe...s'ju ve faj.Shih se ca xhevahiresh nxjerr nga mendja,te fliste cuni i kusheririt qe eshte 10 vjec keshtu,do kishte perfunduar ne denim per jave te tera.
    Qe te kesh shoqeri te paster me femra duhet te kesh dhe nje liqen tjeter ku te gjuash per dashnore,duhet te kesh dhe nje liqen goxha te madh mendor ne te cilin koncepton shoqerine.Tha dhelpra kur s'arriti rrushte...

Te te them te drejten s'jam e re ne kete qytet/vend...jam qe kalama kendej.Une me femra mund te ja kaloj shume mire,kam shoqe te ngushta por nese do venim ne peshore nr.e shokeve te ngushte meshkuj dhe femra,do kisha me teper shoke meshkuj dhe kjo nga shoqerite universitare.

Ore,mire qe femer-mashkull shoqeria qenka bazuar ne terheqje seksuale,por sipas kesaj teorise tende i bie qe ti te jesh homoseksual
    Sekreti qendron te kesh maredhenie te mira me te dyja sekset djali,dhe jo VETEM me femra ose VETEM me meshkuj.Vetem ne Shqiperi i sheh njerezit te te njejtit seks krah per krah sikur te ishin te dashur.

Mos me cito me!!Te pakten jo pa u pjekur dhe zhvilluar ca dhe mundesisht dhe edukuar,keshtu s'fyen njerezit kur te mbushet mendja.

Hajde bye!
    Ti me thua homoseksual, i fut nja dy te zgerdhime e nja tre rolleyes e kujton se ia hodhe lumit? Une te citoj kur te dua e mos jep urdhera se s'i ke bere ditet.

Ti vazhdon te besh sulme personale e jo idesh keshtu qe une s'te pergjigjem, pasi nuk ke kapacitet argumentimi.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Presidenti dekoron viktimat punonjes te SHISH vrare ne Vlore ne 1997
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 14-06-2013, 10:35
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •