Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 84
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509

Smile Jane shoket tuaj me te ngushte femra apo meshkuj?

Tani per tani shoqja ime e ngushte eshte femer dhe kemi personalitet shume te ngjashem, por gjate jetes time kam vene re qe shoqeria ime me e ngushte ka qene me meshkuj. Gjithmone ka qene shoqeri e thjeshte po ndonje implikim tjeter, por gjithmone me eshte dukur se meshkujt me kane kuptuar me shume, dhe nga ana tjeter nuk egziston ajo xhelozia e: "Kush eshte me e bukur?; Kush eshte me intelligjente?;" dhe budallalleqe te tjera.

Cili eshte mendimi juaj? Femra apo meshkuj?
    Ignore List: Den Bossi

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Cili eshte mendimi juaj? Femra apo meshkuj?
    Meshkuj!(edhepse ka shume femra me te cilat kemi goxha feeling ne shoqeri)
    Meshkujt jane shume me te sinqerte dhe te dashur ne shoqeri.Femrat e kane shume te veshtire te mbajne shoqeri me dike qe eshte me mire se vetja.Pastaj,me ka rastisur te bie ne kontakt me teper me meshkuj nga drejtimi qe studioj/kam studiuar i cili ka me teper meshkuj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 13-03-2006 mė 16:37
    Kam vetem nje limit: qiellin!

ashtu duket sikur femrat nuk dine te mbajne shoqeri nga xhelozia. Por jo gjithmone, jo c'dokush. Varet nga mosha...sa te kupton nje shoqe s'te kupton dot nje shok. Shokut i ngatrrohen ndjenjat nderkohe qe shoqja ngelet shoqe, mjafton ta kesh vertet te tille.

Mgjth me cunat behet gallate dhe muhabet, me shoqe behet muhabet dhe gallate...nderkohe qe midis femrash ka rivalitet, por jo midis shoqesh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 13-03-2006 mė 18:23
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Meshkuj!(edhepse ka shume femra me te cilat kemi goxha feeling ne shoqeri)
    Meshkujt jane shume me te sinqerte dhe te dashur ne shoqeri.Femrat e kane shume te veshtire te mbajne shoqeri me dike qe eshte me mire se vetja.Pastaj,me ka rastisur te bie ne kontakt me teper me meshkuj nga drejtimi qe studioj/kam studiuar i cili ka me teper meshkuj.
    Ti dhe te gjitha ato femra qe kane me kollaj shoqeri me meshkujt sesa me femrat keni keto tri aresye:

1. Jeni naive dhe s'kuptoni qe meshkujt ju bejne qejfin dhe ju duan vetem per seks.
    2. Shoqet nuk ju duan sepse jeni mendjemedhaja
    3. Jeni te reja ne shkolle/pune/qytet/vend, keshtu qe e keni veshtire ne pergjithesi te beni shoqeri.

Zgjidhni e merrni nje nga keto siper.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Zombie
    Ti dhe te gjitha ato femra qe kane me kollaj shoqeri me meshkujt sesa me femrat keni keto tri aresye:

1. Jeni naive dhe s'kuptoni qe meshkujt ju bejne qejfin dhe ju duan vetem per seks.
    3. Jeni te reja ne shkolle/pune/qytet/vend, keshtu qe e keni veshtire ne pergjithesi te beni shoqeri.

Jo te gjithe meshkujt mendojne si ty Zombie, ca meshkujt jane actually nice.

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Zombie

Ti dhe ato meshkuj qe e mendojne ne kete forme hyne ne tre kategori:

1.Aq te thare per seks saqe s'leni femer pa i vajtur mbrapa,shkurt s'jua var kush tjeter.(jo te gjithe meshkujt jane si puna jote)

2.Jeni aq mendjeLEHTE saqe s'besoni ne shoqerine e vertete ne mes te dy individeve.

3.Jeni rritur ne nje ambient te rendomte ne anen kulturore-sociale-psikologjike.

Zgjidh e merr!

Pergjigja persa i perket opcioneve te tua:

1.Te te them te drejten mund te ma bejne qejfin sa te duan,vetem seks nga une s'do kishin(dhe s'kane patur).Mund te duket e cuditeshme por nje femer me nje mashkull MUND te kene nje shoqeri vellazerore.

2.Me mire te vdesesh nga mendjeMADHESIA sesa nga mendjeVOGELsia

3.Rrethin e gjere shoqeror qe kam une s'do e arrish as ne 5 dekada te tjera

Dhe se katerti,mos na caj koken shume me provincialitetin tend te rendomte.Po pate gje per te ndare me ne,te lexojme,ndryshe,shko andej nga erdhe!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Ti dhe ato meshkuj qe e mendojne ne kete forme hyne ne tre kategori:

1.Aq te thare per seks saqe s'leni femer pa i vajtur mbrapa,shkurt s'jua var kush tjeter.(jo te gjithe meshkujt jane si puna jote)

2.Jeni aq mendjeLEHTE saqe s'besoni ne shoqerine e vertete ne mes te dy individeve.

3.Jeni rritur ne nje ambient te rendomte ne anen kulturore-sociale-psikologjike.

Zgjidh e merr!

Pergjigja persa i perket opcioneve te tua:

1.Te te them te drejten mund te ma bejne qejfin sa te duan,vetem seks nga une s'do kishin

2.Me mire te vdesesh nga mendjeMADHESIA sesa nga mendjeVOGELsia

3.Rrethin e gjere shoqeror qe kam une s'do e arrish as ne 5 dekada te tjera

Dhe se katerti,mos na caj koken shume me provincialitetin tend te rendomte.Po pate gje per te ndare me ne,te lexojme,ndryshe,shko andej nga erdhe!
    . Mire, mire. Ti konfirmove gjithe cka mendoja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Jo te gjithe meshkujt mendojne si ty Zombie, ca meshkujt jane actually nice.
    Mos iu rendit edhe ti turmes disleksike. Lexoni mire se c'shkrova.

Une nuk thashe qe eshte e pamundur shoqeria ne mes nje femre e nje mashkulli. Eshte shume e mundur.

Cka thashe une ishte per ato qe thone "e kam me kollaj shoqerine me meshkuj sesa me femra", e kujtojne se jane "cool" duke thene nje gje te tille.

Nuk e kuptojne qe zbulojne sa te paafta jane te kene shoqeri me seksin e tyre per aresyet qe thashe me lart.

Pastaj kalojne ne ofendime personale kur u thua te verteten.

Blue_sky c'lesh hynte rrethi shoqeror?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Po avash, ore, se u zjeu gjaku te gjitheve juve. Eshte vetem nje opinion, nuk po vendosim a eshte i sakte apo jo (prandaj quhen opinione). Une ja u thashe qe ne fillim qe shoket e mi me te ngushte kane qene meshkuj.
    Dhe jo, Zombie:
    - nuk jam mendjemadhe,
    - nuk kam problem te bej shoqeri,
    - dhe po ta kishin mendjen ne seks, oh well, po te mos ishte nje two-way street, s'ka rendesi se sa e do te bej seks njeri. It takes two to tango.

Diikush,
    shume flmn per mbeshtjetjen. Mendoj te njejten gje me ty, permbajtja e nje njeriu eshte shume e rendesishme. Good metaphore!

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Zombush,kalamuq!
    Tani mua ti s'me njeh hic;s'me njeh realisht,s'te njoh realisht(dhe as qe dua te te njoh)...por mua me duket goxha fshatarlleske replika jote ndaj meje,dhe te te them te drejten s'eshte as normale ti pergjigjesh nje njeriu qe s'njeh ashtu.Ti ke vizionet e tua ne lidhje me shoqerite e tua,une kam te miat.Une s'cenova vizionet e tua,ti erdhe te cenosh te miat.Se ku e ke hallin se di,ose me mire,e di por per respekt(ngaqe je njeri,e jo ngaqe ke karakter) ndaj teje po e mbaj per vete.

Mund te jete shume mire qe drejtimi qe studioj/kam studiuar mund te kete qene nje drejtim me 70% meshkuj,eshte mese normale aty qe te kesh me teper shoke meshkuj sesa shoqe.Ka njerez qe mesohet me shoqerine me nje gjini te caktuar,e si pasoje mbas ca koheve ndihen kryesisht mire me ate gjini.Une s'shoh gje te keqe!Une s'jam rritur ne Shqiperi ku shoqeria mund te inkuadrohet vetem ne dashuri.

Ti hallet e tua,arsyet e tua se pse kerkon shoqeri me nje femer mbaji per vete,por mos jep vetes aq leje sa te cenosh personalisht/moralisht nje njeri qe s'njeh.Vetem nxin veten dhe asgje me teper.Je shume tendencioz ne biseda me gati te gjithe ketu,s'ta ka kush per borxh djali!Hidherimet e tua mbaji larg te tjereve.

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Presidenti dekoron viktimat punonjes te SHISH vrare ne Vlore ne 1997
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 14-06-2013, 10:35
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •