Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Forever and a day...
    Anëtarësuar
    11-02-2003
    Vendndodhja
    Ju-Es-Ej
    Postime
    54
    dua ta di, qe po ashtu te marim ndonje laptop kur te shkojme piknik dhe skuqim vezet...

P.S. Po mishin e pjek?
    ... jo e ben pasterma. po te kesh prej keta me procesor mbi 512 mB e ben dhe mish te grire per kernacka!!!!
    p3rf3<+!0n 15 4 r@r!+y

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Dito
    Deri me sot nuk ka asnje prove qe pc-te portable te shkaktojne probleme me thelbesore se sa pc-te statike, pra cdo abuzim mbi deme te imagjinuara nga keta pc portabel bie poshte automatikisht.
    Nese del ideologjia e goditjes elektromanjetike nga ekranet e tyre te cilet perbehen nga LCD dhe TFL ,atehere mendoni c'duhet te supozojme per nje ekran 28'' polesh te televizoreve qe mbajme ne shtepi! Nje televizor shtepiak krahasuar me nje pc portabel trasmeton 150 here me shume vale elektromanjetike ne gjendje pune normale. Por a e dini qe ne momentin e ndezjes ose te eksitimit sic e quajme ne tekniket nje ekran televizori leshon nje vale goditese sa per 1000 ekrane LCD te pc-ve portabel.
    Pra piksepari duhet te qerojme televizoret nga shtepia pastaj te zhdukim kompjuterat.
    Persa i perket mbajtjes afer ne kontakt me trupin te ketyre paisjeve elektronike, mendoj qe nuk perbejne problem mjeksor mbi shendetin pervec faktit qe demtojne Iris-in e syrit por dhe kjo do vite te tera, dhe asgje me tej.

Dito.
    shume dakord.

e vemja gje qe te ben dem kur mban lap-topin ne preher eshte se te ngroh ca si teper dhe "fabrikat" duhet te rrijne ne temp me te vogel se ajo e trupit.

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Une kam lexuar nga mjeket kete qe thote ky me lart Mbajtja e laptopit ne preher eshte e demshme sidomos per meshkujt sepse rrit temperaturen dhe pengon procesin spermatogjenik me pak fjale mund te çoje ne Impotence....Me kujdes per "fabrikat" si thote xfiles

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar më parë nga arturo
    pinku

te ben impotent/e kur eshte fjala per tu lagur prandaj zemra turit gjella me kripe dhe kripa me karar

LoooooooooooL kete gje e kam degjuar ne lidhje me cel,ndersa per Laptop nuk kam shume info..

Por gjithsesi duhet then :"Aty ku ka ze nuk del pa gje" Ku i dihet !!
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    Citim Postuar më parë nga Dj-GabrieL

LoooooooooooL kete gje e kam degjuar ne lidhje me cel,ndersa per Laptop nuk kam shume info..

Por gjithsesi duhet then :"Aty ku ka ze nuk del pa gje" Ku i dihet !!
    plako

boj shaka me pinkun e lagjes time sepse dikur kur jetoja ne ali dem e kena pas femnen me te bukur te lagjes,tashi qe na ka ik ne amerik na ka thare syte me pa i femer te bukur ne lagje

apo pinko,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    lol beni shaka ju beni :P
    une ........ se them ma mir looool
    #VamosArgentina

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Kane dale ne shitje produkte qe zvogelojne nxehtesine e krijuar nga laptopat.
    Nje figure.Vendoset nen laptop nje mbeshtetse,qe krijon nje pjerresi dhe hapesire poshte laptopit per te cliruar dritaren e ventilatorit dhe qarkulluar ajrin.
    Nje menyre tjeter eshte te perdoren mbeshtese me ventilator.Lexo postin ne vazhdim.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 30-06-2006 më 19:45
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Nje metode eshte te perdoren mbeshtetse te holla qe jane te pajisura me 2 ose 3 ventilatore.Kjo mbeshtetse vihet poshte laptopit.Mbeshtetsja lidhet me laptopin me nje kabell usb.Mbeshtetsja ushqehet me rryme nga laptopi.Ventilatoret e mbeshteteses fillojne te punojne dhe ftohin laptopin.
    Nje metode tjeter eshte duke perdorur qeska akulli,shiko postin ne vazhdim.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Nje metode tjeter per te ftohur laptopin,per rastet kur je duke punuar ne tavoline,eshte perdorimi i qeskave me akull.Ajo qe eshte e rendesishme eshte qe qeskat te jene te sigurta.Te mos kete rjedhje lengu,te jene hermetikisht te mbullura.Qeskat e trasha nuk rekomandohen pasi ftohtesia qe clirohet ne kontact me laptopin eshte shume e vogel.Gjithashtu nuk rekomandohen konteniere plastik material i trashe pete me akull,pasi percimi i ftohtesise eshte i ulet.
    Mund te gjenden ne dyqan qeska"ice pack" te madhesive te ndryshme,qe kane trashesi uniforme dhe i bejne te pershtatshme per te mbeshtetur laptopin.Ne varesi te madhesise se qeskes,mund te vihet 1,2,3 qeska nen laptop per te krijuar mbeshtetje te plote te gjithe madhesise se tastjeres.
    Pervec akullit ne dyqan,qeskat e akullit mund ti pregatitesh vete,duke marre
    qeska te tipit "ziplock" qe kur mbyllen sigurojne nje mbyllje komplet hermetike duke mos lejuar daljen e ujit jashte.Keto qeska i mbush ne gjysmen e volumit mbajtes me uje dhe i shton alkol.Nuk duhet futur ne akull qeska vetem me uje.Nqs fut qesken me uje ne akull ajo do kthehet ne nje mase te ngurte akulli si tulle silikate,qe e ben te papershtatshme per perdorim.Duhet qe qeska te mbushet pergjys me uje dhe ti hidhet pak alkol qe perdoret per te ferkuar.Kur kjo mase uje dhe alkol te futet ne frigorifer te akulli,nuk do ngrije komplet.pas disa oresh do marresh nje qeske me perzjerje leng dhe copa akulli.Qeska do jete shume fleksible,e bute ne siperfaqe dhe me trashesi uniforme,si pete,jo si tullumbace,qe e ben te pershtatshme te vendoset dhe mbaje siper laptopin.Disa modele pakosh akulli qe mund ti pershtaten qellimit.
    Gjithashtu mund te mbushen keto qeska edhe me kuba akulli ne gjysmen e volumit dhe mbyllen,vendosen shtrire horizontalisht nen laptop.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anëtarësuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Tirons_plako
    Vallaj o pink un di qe kur e man laptopin npreher, se ska si me u ajros ai,i ben keq se nxefet, po ty vallaj ska ca te te gjej.
    e degjon kte Pinko se c'thot? i ben dem sepse nuk ajroset e nxehet. ate qe do sugjeroja eshte te dalesh ne ballkon, por kije parasysh hapi kembet qe te futet ajri e te ventilohet, ne menyre qe te mos t'i rritet temperatura CPU-se..
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
    Sa shumë vëllezër paska patur!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •