Hajla pershendetje .Uroj qe te jetosh edhe shume e shume vite te lumtura me femijet ,nipat e mbesat tuaja. Harroje te kaluaren ( aq sa mund te harrohet) duke e shijuar lumturine qe ke tani.Pac fat ne jete![]()
Hajla pershendetje .Uroj qe te jetosh edhe shume e shume vite te lumtura me femijet ,nipat e mbesat tuaja. Harroje te kaluaren ( aq sa mund te harrohet) duke e shijuar lumturine qe ke tani.Pac fat ne jete![]()
Faleminderit Foleja per Fjalet e ngrohta,Lumturia dhe Fati qofshin dhe me Tyne Familje e Gjere....me nderime hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Ja kalofsh mire mes nesh
hajla pershendetje
mua ma merr mendja se askush nuk te ka detyrue te identifikohesh dhe ket e ke ber vullnetarisht eshte pune e problem i yti personal a deshironi te mbeteni anonime apo jo prandaj nuk po e kuptoi qellimin tand perse e ke ber ket sipas biografis sate nese i ke dhene te sakta prap pune e deshir e jotja une nuk po shof qe ju ini ndonji personalitet i njoftur publik qe te besh jehon ketu ne ket forum sidoqoft familjes sate qe e ke prezentue i deshiroi ēdo te mire ne jete
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Postuar mė parė nga Llapi
mir Llapi, Faleminderit per Pershendetje,gjithashtu Faleminderit per Sygjerimin,
do i mbaj ne gjep ne raste te tilla!
Normal qe eshte qeshtje e imja personale, dhe se ne, qfar kjo i takon personalitetit tim! eshte ide e imja.Nje e them Llapi i nderuar, qe nuk me konvenon te jem me mask!sepse nuk e meritoi.
qe nga "Bab e Bagjysh"kam frig nga ata se mos me denoin dukshem, andaj mundesisht do ua permbahem, meritave te tyre shekullore...
kte e beja per hire te tyre!
mundesisht per te ua ngritur moralin' kjo asht qeshtja imee duket se ktu ne mesin e juaj te kesaj Anetaresije i kam dhen disa here po te njejtat njoftime mbi (emrin mbiemrin ditelindjen) thjesht,vetem jo ne kombinim pikerisht si kte, dhe kjo nuk me tremb nga asgje!t'kam nderin qe jam Shqiptare dhe kjo me ben dhe te krenohem, kam dhe qka mjaft te krenohemi po dini dhe me holl biografin time, ku dhe shum here i kam dhen detajet mbi kete Fletushke te bardh... nuk dua te ia bej hije kesaj fletushke, kurse kjo fletushke asht e bardh... kaq mjafton sot mbi diskutimin Tim.flm,
Ps.dhe me falni i nderuar nese te kam dalur ne udhe mund t'kaloni ne tjetren aty ku gjeni, qka juve ju pelqen te krenoheni me te....
me ne fund,nuk kam t'beje me ata qe i ngaterrojn gjerat,ose nuk e duan realitetin.ne fakt une jam kjo,Kumria dhe (nikun e mbaj) "SIMBOL" Te Bjeshkes Se Laaaart RUGOVASE....Hajla.
meqse, nuk kam ndermend te bie viktime ne as ni-qeshtje,e as qe kan ren as Trimat e mij gjat "LUFTES RUGOV KOSHARE" ku neper mest te plumbit kan Luftuar dhe nuk i ka kapur Plumbi te jesh i bindur, se nuk i kap plumbi Trimat e mije! Kte e kan qe dhe nga Shum Luftera Tjera si Tradit.HISTORIKISHT!
Hajla nga Rugova.
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Postuar mė parė nga Davius
Po Ti Davius q'te paskan ren ne sy gocat pejane,lol!
mir mir jo ide e keqe, mqse jan per ti zgjedhur mendoi, me magji dreqet jan,hahahah
Faleminderit, faleminderit nga kjo pritje e ngrohte,dhe nji here nga te gjithe juve mir se ju gjej... jeni te mir pritur vllazerisht kam nderin qe sa ma shum t' jet e mundur ta kalonim kohen e duhur bashkarisht dhe miqesisht....kjo mese na ndihmon Fuqia dhe Bashkimi.E Cmoja kete Laaart per ata/o qe din ta qmoin para vetes, dhe para Botes....
. . .
qe mos t'jemi Lokalista mjaft me kte!
sepse kemi t'mburremi me gjakun e gjith Shqiptaris...
pavaresisht ideve,ato jan ne fuqi gjithmon,por ku te vije fundja,t'dim tu permbahemi Vlerave te Cmuara te Tradites Kombetare Shqiptare nga te Gjitha Trojet.Ta Gezoim te Drejten Ton Maxsimale...flm,hajla...perndryshe Kumria,lol!
Mir se na erdhe dhe ja kalofsh sa me mire ne shoqerine e te gjithve :0
Postuar mė parė nga E*m*A
Faleminderit E*m*A e nderuar po me vjen mir,qe tani e kuptoni qe jam Kosovare! megjithate ketu deshiroi te ndihem e Lir pa dallime, ne mesin e te gjithve mjafton t'jem Shqiptare...flm,hajla
Welcom kumrie
![]()
Thank uuuuuuuuuuu niceeeeeeee chiiiiiiiiilllllllldddddddddPostuar mė parė nga NiCe_ChiLd
![]()
Krijoni Kontakt