Postuar më parë nga
albani1
..........Protestant, por ne rradhe te pare jam bir i Perendise me ane te besimit ne Jezus KrishtinMund ta lexosh tek Galatasit tek dhjata e re qe e ka shkrojtur Apostulli Pal sepse ne fakt apostull ka qene.
Gjithashtu jam kaq falenderues Perendise qe me do dhe me ka falur te gjitha mekatet dhe me ka shpetuar nga cdo mekat, sepse e ka bere kete duke vdekur ne kryq per mua dhe per gjith boten sigurisht madje edhe per ty, por shikoj qe ti me sa duket nuk i besoke keto gjera sepse sic duket keto gjera te duken herezi , pa pik lidhje , nuk e di a ke lexuar shkrimin e shenjte apo jo?
Une vet si Alban jam pergjithmon Shume falenderues Perendise sepse Shpetimtari im rron dhe me vdekjen e Tij Ai mua me shpetoi nga humbje,
Sepse Perendia aq shume e deshi boten (me perfshin edhe mua) saqe dha Birin e Tij te vetem Jezusin qe te vdiste ne kryq, ne menyre qe kush beson tek Jezusi (me perfshin edhe mua) ka jete te perjeteshme. Lvdi Zotit qe kam jeten e perjeteshme sepse nuk e meritoj por eshte dhurate nga Krishti , sepse Ai vdiq per mua nuk vdiqa vet per veten, po te kisha vdekur do te kisha humbur ,por Lavdi Perendise per Krishtin dhe vdekjen e Tij pajtuese ne kryq , une jam i shpetuar , dhe duke filuar nga momenti qe i besova Krishtit kam jete te perjeteshme, Haleluja, Haleluja , qe do te thote , lavdi Zotit, Lavdi Zotit.
Sepse do te kem jete te perjeteshme dhe do te therras dit e nat atje ne qiell kur te shkoj, Hosana, Hosana, bekuar qofsh o Zot se Ti meriton gjithe lavdin e, pushtetin dhe nderimin, sepse gjithshka eshte e jotja edhe une , faleminderit qe me ke bere djalin tend permes besimit tek Jezusi, Amen.
Krijoni Kontakt