Besoj se do jete nje ndeshje sh. e veshtire per BARCEN sepse skuadrat PORTUGEZE luajne nje loje brazilianesh { Spektakel dhe gola } ...
Nqf se barca nuk shenon qe pjesen e pare benfika kualifikohet !
Besoj se do jete nje ndeshje sh. e veshtire per BARCEN sepse skuadrat PORTUGEZE luajne nje loje brazilianesh { Spektakel dhe gola } ...
Nqf se barca nuk shenon qe pjesen e pare benfika kualifikohet !
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
A mer Davius dhe ti Tockashta, Barca eshte favorite per kete ndeshje. Tani nqs doni qe te mos fitoje tjeter muhabet. Si skuader eshte me e mire, avantazhin e fushes e ka, futboll fantastik loz. Mos e lodhni shume kete muhabet.
Ezekiel 25-17.
O Julius, cka me mua or yahoo...![]()
![]()
Une nuk jam anti-barca, sic je ti anti-real, (), por une mundohem te flas ate qe me duket se do te ndodh ose me sakte po ndodhen....
My silence doesn't mean I am gone!
O iuliuspalla, ore cdo skuader e madhe eshte favorite dhe luan futboll te bukur por s`eshte e thene qe te fitoje barca patjeter .
E mban mend tani 2 vjet kur fitoi porto? Ku ishin ato skuadrat e favorshme dhe qe luajne futboll te bukur?
Nejse mo sheqyr arritet dhe ju te merrni veten se spara dukeshit kishit vite ne champions legue. Edhe nje here qe vajtet deri ne gjysem ua mori shpirtin JUVENTUS 2-1 ne camp nou
Pershendetje !
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Barēa-Benfika, nevojė pėr gola!
Barcelona ka besim se do tė lėrė pas ndeshjet e fundit, ku nuk ka arritur tė gjejė dot shumė herė rrugėn e rrjetės, dhe tė rikthehet te forma e zakonshme e kėtij sezoni, nė ndeshjen ndaj Benfikės, e vlefshme pėr ēerekfinalet e Ligės sė Kampioneve. Nė ndeshjen e parė, katalanasit barazuan me rezultatin 0-0, ndėrkohė qė nė ndeshjen e kthimit, e cila do tė zhvillohet nė "Kamp Nou", kėrkojnė tė jenė sa mė rezultativė nė sulm. "Ne kemi shėnuar vetėm njė gol nė ndeshjet me Realin dhe me Benfikėn, dhe kjo nuk ėshtė njė statistikė e mirė pėr ne. Gjithsesi, e rėndėsishmja ėshtė qė kemi arritur tė krijojmė shumė raste dhe tani duhet thjesht qė nė ndeshjet e ardhshme tė jemi sa mė rezultativė, - tha Xhovani van Bronkhorst. - Ne nuk jemi tė shqetėsuar nė kėtė aspekt, pasi kemi besim tė plotė nė aftėsitė e sulmuesve si Samuel Eto dhe Henrik Larson. Ne thjesht duhet tė kemi pak mė shumė fat. Synimi ynė ėshtė suksesi nė Ligėn e Kampioneve dhe pėr tė arritur njė gjė tė tillė, duhet t'i mundim kundėrshtarėt me radhė. Pėr momentin duhet tė fitojmė nė fushėn tonė ndaj Benfikės," - shtoi ai. Trajneri i Barēės, Frenk Rajkard, deklaroi se problemi qė ka pasur sulmi nė dy ndeshjet e fundit, mund tė zgjidhet nė ndeshjen e kthimit ndaj skuadrės portugeze. "Nėse nuk arritėm tė shėnonim gol nė dy ndeshjet e fundit, nuk do tė thotė se do tė vazhdojmė kėshtu. Nė fakt, futbollistėve u ėshtė shtuar oreksi pėr tė bėrė sa mė shumė gola. Kjo ėshtė diēka pozitive," - tha ai. Futbollisti argjentinas, Lionel Mesi, u rikthye nė stėrvitje ditėn e hėnė, pas njė dėmtimi qė e la jashtė fushave pėr njė muaj, gjithsesi nuk pritet tė luajė. Ndėrkohė, sulmuesi kamerunas, Samuel Eto, ka marrė trajtim tė veēantė gjatė kėtyre ditėve, pėr shkak tė njė tėrheqjeje muskulare, dhe do tė luajė qė nga minuta e parė. Vėmendja e trajnerit Rajkard ėshtė pėrqendruar te reparti i mbrojtjes, ku ka edhe mungesat mė tė rėndėsishme. Meksikani Rafael Markez dhe brazilianėt Edmilson e Silvinjo janė tė dėmtuar, ndėrsa mesfushori Tiago Mota, i cili gjithashtu mund tė luajė si mbrojtės, ka pėsuar njė tėrheqje muskulare dhe ėshtė nė dyshim. Gjithsesi, kapiteni Karles Pujol do tė jetė i gatshėm dhe mund tė jetė nė qendėr tė mbrojtjes sė bashku me Oleguerin. Si Rajkardi, edhe trajneri i Benfikės, Ronald Kuman, do tė pėrballet me disa mungesa. Sulmuesi Nuno Gomesh dhe mbrojtėsit Nelson e Alsides janė tė dėmtuar dhe nuk do tė jenė tė gatshėm. Kumani pritet tė pėrdorė sėrish njė taktikė mbrojtėse, e cila bazohet te kundėrsulmet e shpejta, duke u nisur nga aftėsitė e Fabricio Mikolit dhe Xhovanit. "Ne kemi sulmues qė janė tė aftė tė shėnojnė nė "Kamp Nou". Ėshtė pėrballje shumė e vėshtirė, por kemi shanse qė tė marrim njė biletė pėr nė gjysmėfinale," - tha Fabricio Mikoli. Edhe trajneri Kuman ka besim te forca e ekipit. "Ne do tė shkojmė atje me synimin pėr tė siguruar njė rezultat qė na nevojitet dhe do tė luftojmė deri nė minutėn e fundit. Gjithēka ėshtė e mundur," - tha ai.
(20:45) Barcelona-Benfika (0-0)
Formacioni i mundshėm:
Barcelona: 1 Valdes, 2 Beletti, 23 Oleguer, 5 Pujol, 12 Van Bronkhorst, 17 Van Bomel, 24 Iniesta, 20 Deko, 10 Ronaldinjo, 7 Larson, 9 Eto. Tr: F.Rajkard
Benfika: 31 Moreto, 33 Rosha, 4 Luizao, 3 Anderson, 5 Leo, 16 Beto, 6 Petit, 14 Fernandes, 20 Simao, 11 Xhovani, 30 Mikoli. Tr: R.Kuman
Gjyqtar: L.Mishel (Sllovaki)
Shifra dhe fakte:
Barcelona - Benfika
Ndeshje tė luajtura: 4
Fitore:
Barcelona 1
Benfika 1
Barazime: 2
31.05.62 Benfika-Barcelona 3-2
11.12.91 Benfika-Barcelona 0-0
15.04.92 Barcelona-Benfika 2-1
28.03.06 Benfika-Barcelona 0-0
- Barcelona nuk ka pėsuar asnjė humbje nė 12 ndeshjet qė ka luajtur nė fushėn e vet, gjatė tri sezoneve tė fundit nė kompeticionet europiane.
- Barcelona nuk ka pėsuar asnjė humbje nė ndeshjet e Ligės sė Kampioneve kėtė vit, ku ka fituar gjashtė dhe ka barazuar tri prej nėntė ndeshjeve tė luajtura, ndėrkohė qė ka shėnuar 19 gola dhe ka pėsuar katėr.
- Fitorja 2-0 e Benfikės nė fushėn e Liverpulit gjatė raundit tė kaluar, ishte e para nė 11 ndeshjet e luajtura jashtė fushe.
- Benfika e ka arritur pesė herė finalen e Ligės sė Kampioneve, gjatė 15 paraqitjeve tė arritura nė ēerekfinalet e kompeticionit.
Gjendja disiplinore:
Barcelona
Tė skualifikuar: Asnjė
Skualifikohen nė rast kartoni: Deko, Rafael Markez, Oleguer dhe Mark van Bomel
Benfika
Tė skualifikuar: Nuno Asis
Skualifikohet nė rast kartoni: Beto
Jeta ime, mban emrin e saj..
Rajkard: Duhet tė jemi "tė zgjuar"!
Trajneri i Barcelonės, Frenk Rajkard, ka besim se futbollistėt e tij do tė pėrdorin edhe mendjen, pėrveē kėmbėve, nė fushėn e lojės. Barcelona, e cila ėshtė njė skuadėr me sulmin mė rezultativ nė Europė, nuk ėshtė treguar e tillė nė dy ndeshjet e fundit, ku ka shėnuar vetėm njė gol. Rajkardi nuk do tė ketė nė dispozicion argjentinasin Lionel Mesi, pėr sa i pėrket sulmit, por ai mund t'u besojė futbollistėve tė klasit botėror si Ronaldinjo, Samuel Eto, Henrik Larson, Ludovik Zhuli dhe Deko. Nė pėrballjen e parė me Benfikėn, katalanasit nuk arritėn tė shėnojnė gol, edhe pse krijuan shumė raste. "Benfika ėshtė njė ekip qė tregohet tepėr i kujdesshėm nė mbrojtje dhe ėshtė i vėshtirė pėr t'u kaluar. Mendoj se duhet pėrdorur mendja mė shumė se kėmbėt. Kam shumė besim te futbollistėt e mi dhe jam i sigurt qė ata do tė arrijnė tė shėnojnė disa herė," - tha Rajkardi. Skuadra spanjolle duhet tė ketė mė shumė kujdes nė mbrojtje, pasi kundėrsulmi i kundėrshtarit ėshtė me tė vėrtetė i rrezikshėm. "Ata dinė se si tė sulmojnė dhe dinė si tė shėnojnė gol. Mendoj se duhet tė jemi tepėr tė pėrqendruar dhe tė mos bėjmė gabime, pasi mund tė rezultojnė fatale. Pas ndeshjes sė parė u thashė futbollistėve tė mi se gjithēka ėshtė shumė nė rregull dhe se nė fushėn tonė do tė fitojmė. Ata kanė besim tek aftėsitė e tyre dhe do tė jenė tepėr tė motivuar nė fushėn e lojės. Por e di gjithashtu qė ata nuk do ta nėnvlerėsojnė kundėrshtarin. Benfika ka eliminuar skuadra tė mėdha mė parė dhe do tė vijė nė "Kamp Nou" me synimin pėr tė arritur njė rezultat pozitiv, i cili i siguron njė biletė pėr nė raundin tjetėr. Dua t'ia bėj tė qartė se nuk do ta ketė aspak tė lehtė dhe se ne jemi favoritė," - tha holandezi.
Deko: S'jam i shqetėsuar
Mesfushori portugez i Barcelonės, Deko, ėshtė shprehur tepėr optimist para pėrballjes kundėr skuadrės sė vendit tė tij. "Ne kemi shumė besim tek aftėsitė tona dhe jemi tė motivuar. Nuk kemi pse tė shqetėsohemi pėr ndonjė gjė, edhe pse duhet tė kemi kujdes nė fushėn e lojės. Kam besim se do tė fitojmė dhe do tė kualifikohemi," - tha ai.
Kumani "mohon" miqėsinė me Rajkardin
Benfika dhe Barcelona do tė pėrballen pėr herė tė dytė sė bashku nė ēerekfinalet e Ligės sė Kampioneve kėtė vit. Portugezėt kanė arritur tė fitojnė titullin kampion vitin e kaluar, ashtu siē bėri edhe Barcelona nė Spanjė. Trajnerėt respektivė, Ronald Kuman dhe Frenk Rajkard, kanė luajtur sė bashku me kombėtaren e Holandės gjatė kohės qė kanė qenė futbollistė, por trajneri i skuadrės portugeze ka deklaruar se kjo nuk do tė thotė asgjė. "Unė kam luajtur te Barcelona si futbollist dhe kam fituar Ligėn e Kampioneve me atė skuadėr, madje kam luajtur shumė herė edhe me Frenk Rajkardin pėr kombėtaren e Holandės. Por mendoj se kjo gjė nuk ka tė bėjė fare. Ne jemi dy persona tė ndryshėm dhe kemi karaktere tė ndryshme. Secili ka mendimet e veta pėr futbollin dhe nuk ka pse marrėdhėnia jonė shoqėrore tė ketė tė bėjė me ndeshjen," - tha ai. Ndėrkohė, pėr sa i pėrket sulmuesit Nuno Gomesh, i cili do tė mungojė pėr shkak tė dėmtimit, Kumani shtoi: "Ai ėshtė njė futbollist shumė i mirė dhe do tė jetė njė mungesė e rėndėsishme pėr ne. Nuno Gomesh ėshtė tepėr rezultativ dhe do tė duhej shumė nė pėrballjen me njė skuadėr si Barcelona. Gjithsesi kam besim edhe te futbollistėt qė kam nė dispozicion dhe do tė kėrkojmė kualifikimin ndaj katalanasve."
Ja edhe nje mendim persa i perket kesaj ndeshje.
Shume e mendojne se Barcelona do ta kete te lehte, por ne ndeshjen e pare nuk doli sic parashikohej.
Nejse edhe une mendoj se Barcelona do te kualifikohet.
Ore te gjith ashtu mendojne ...Por nuk i dihet, se dhe benfika nuk eshte skuader qe duhet nenvleresuar per te vetmin fakt sepse portugezet luajne futboll brazilian { te shpejte dhe spektakel } ...Keshtu qe cdo gje mund te pritet .
Shnet e pare !
Une mendoi se Barcelona do te shenoi 2 gola sonte,por sic kane thene dhe parafolsit lojes nuk i dihet.
psu te milanit mos u beni shume ne qef sepse lyon lozi mire,por ishte pa fat,u rrofte ai portjer juve te milanit qe s`din te godase topin do te mbese e forta e tij ne champions league
Shpirt Njeriu
Krijoni Kontakt