ndeshja e pare osht X-X
e kom pa ne enderr
(se mos vini bast ore)
per t'u kualifiku juvja kualifkohet edhe pse sna ec hic mo me keta anglezet, po nejse![]()
ndeshja e pare osht X-X
e kom pa ne enderr
(se mos vini bast ore)
per t'u kualifiku juvja kualifkohet edhe pse sna ec hic mo me keta anglezet, po nejse![]()
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jo qe jam Juventin, por nese Juve loze mire do fitoj dhe do kaloje ne 1/2 finales, por te shohem , gjithcka do vendoset ne fushe.
ADP do mungoj pas demtimit me Livornon,(nuk eshte demtim serioz por nuk do rezikoj prandaj edhe me Romen luajti vetem 17 min.).
Per ndeshjen do kisha thene se ne Angli juve nuk humbe( fitore o barazim ) ndersa ne Torino skam kamonte...
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Hajte me nje fitore sot ishalla
ARSENAL - JUVENTUS 1-2
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Do te jap une ca inf. por ne lidhje me treneret e dy klubeve se si the vet ti nuk kane lozur shum here ndermje vete:Postuar mė parė nga chi_mai
Wenger si trajner ka zhvilluar 3 ndeshje kundra ekipeve italiane(1994 Milan-Monaco=3-0; 2002/03 Roma-Arsenal=1-3, Arsenal-Roma=1-1 d.m.th 3 ndeshje 1-fitore,1-humbje,1-barazim)
Capello ka zhvilluar 14 ndeshje (3-fitore,6-barazime,5-humbje).
Capello me Venger eshte perballuar vetem 2 here ne 2002/03-CHAMPIONS LEAGUE dhe ndeshjet kane mbaruar:
27/11/02-Roma-Arsenal-1-3
11/03/03-Arsenal-Roma-1-1
.......
o juventusPostuar mė parė nga Juventus
po nuk eshte perballje trajnjeresh lal
seshte mundje dore
un e kam fjalen per histori perballjesh midis klubeve, sepse organika e juves kto tre kater vjet nuk eshte se ka bere ndonje ndryshim kapital, gjithashtu dhe arsenali
dhe ne rastin e klubeve te tjera qe kane pasur rastin te perballen me pare, mund te japesh perafersisht nje parashikim ,por ne rastin e arsenal-juventus eshte e veshtire , shume e veshtire
un them se cdo gje eshte e hapur
all u need is love
Po meqe nuk ka dicka ne mes klubeve un te dhash ca inf. per trajneret se ata jan celesi i klubit, por najse une u mundova dicka por ska probl.Postuar mė parė nga chi_mai
Ne funde kishe theksuar se gjithca eshte e hapur?Po gjitha ndeshjet eshte ashtu, kete me se miri e tregoi Benfika ( me MAN.J dhe LIV.)...
Forca Arsenal. Nje fitore e padiskutueshme e Arsenalit sot.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Hyri i pari , FabregazArsenal 1 - 0 Juventus
Presim te dytin![]()
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
Krijoni Kontakt