Un e vura nje 2-sh per milanin...
Por kkjo ndeshje i ka te gjitha shancet per 1,x,2 ...
Te shofim ne darke cdo behet.
CIAO!
Un e vura nje 2-sh per milanin...
Por kkjo ndeshje i ka te gjitha shancet per 1,x,2 ...
Te shofim ne darke cdo behet.
CIAO!
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Edhe une 2 i madh
Forca MILAN
Jeta ime, mban emrin e saj..
Pavaresisht sec c'thone forumistet (anti-Milaniste) forma e Milanit duket ne ndeshjet ne Seria A ku ka 12 jave qe nuk ka humbur dhe 2 ndeshjet me Bayernin. Sipas Ancelotit dhe lojtareve te tjere kryesore te Milanit; forma e skuadres eshte e SHKELQYER. Jo sic qurraviten juventinet qe jo jemi te lodhur dhe me the te thashe.
Me poshte jane 2 thenie te Shevchencko para kesaj ndeshjeje te rendesishme per Milanin.
"We'll see what the next few weeks bring, without forgetting that it doesn't only depend on us and that, above all, Milan has to win in style," he admitted.
"And if it's too late for the scudetto, we're in full flow in the Champions League. At Lyon, we have to show the same determination on the field as we did against Fiorentina."
" Do shikojme cfare do sjellin keto javet ne vijim, pa harruar qe nuk varet vetem nga ne, mbi te gjitha, Milani duhet te fitoje me klas (ose stil si te doni merreni)" kjo eshte per ndeshjen me Lionin.
" Dhe ne qofte se eshte shume vone per Scudetton, jemi ne forme te perkryer ne Ligen e Kampioneve. Ne Lion duhet te tregojme te njejten vendosmeri qe treguam ndaj Fiorentines"
P.S. Pra duket qe ndeshja po shkon ne favor te Milanit qe ne France. Mendoj qe rezultati perfundimtar do jete nje barazim 2-2. Shpresoj nje fitore te Milanit 2-0; gola Kaka dhe Inzaghi po qe se futet ne loje pjesen e dyte. Anceloti do ta mbaje suprize per ne ndeshjen e kthimit sic beri dhe me Bayernin.
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Ah...nuk loz Stam...
ka per te qene i vdekur fare krahu i djathte me Costacurten.
Keq, keq muhabeti.
Summertime baby!
Mungesa e Juninjos eshte nje plus i madh per Milanin,po te shohim do te jete nje ndeshje e bukur(ishalla si ajo e mbremshmja mes Arsenalit dhe Juves).
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Postuar mė parė nga bavarezi5
Si ndeshje apo si rezultat ?
Postuar mė parė nga ClaY_MorE
si ndeshje do te ishte bukur,si rezultat do me behej qejfi.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
bavarezi5 jep mendimin tend qe vertet e ndjen jo per tifozllik.
Forca MILAN
Postuar mė parė nga niku-nyc
Edhe une te njejtin mendim kam......dhe shembulli me i mire ishte vjet me Liverpulin![]()
![]()
Postuar mė parė nga Antipatrea
Shume e goditur kjo qe ke thene.
Forca Lyon![]()
Krijoni Kontakt