Hera pare qe bahem tifoz me Milanin per arsye LLoTo jo per gje se kap ca si shumForza Milan se do na neroshe ( Inter ne rradh te pare )
Hera pare qe bahem tifoz me Milanin per arsye LLoTo jo per gje se kap ca si shumForza Milan se do na neroshe ( Inter ne rradh te pare )
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Lyon - Milan do tė luhet pėr herė tė parė nė historinė e Champions League.
Lyon - Milan (20:45)
Formacionet e mundshme:
Lyon: 1 Kupe, 31 Klerk, 3 Kris, 4 Myler, 20 Abidal, 21 Tiago, 26 Pedreti, 7 Diara, 22 Viltord, 10 Malouda, 9 Kerju. Tr:Xh.Hulier
Milan: 1 Dida, 5-Kostakurta, 13 Nesta, 4 Kalaxe, 27 Serzhinjo, 8 Gatuzo, 21 Pirlo, 20 Sedorf, 22 Kaka, 7 Shevēenko, 11 Xhilardino. Tr: K.Anēeloti
Gjyqtar: K.Plautz (Austri)
Shifra dhe fakte:
Lyon - Milan nuk janė ndeshur asnjėherė ndėrmjet tyre.
- Lyon nuk ka humbur nė asnjė prej 14 ndeshjeve tė fundit tė luajtura nė fushėn e tij pėr Ligėn e Kampioneve. Nė kėto ndeshje francezėt kanė shėnuar 38 gola.
- Lyon ka shėnuar nė 19 ndeshjet e fundit tė luajtura nė Champions, pėr njė total prej 49 golash.
- Milani ka humbur vetėm katėr nga 17 ndeshjet e fundit tė luajtura jashtė fushe pėr Ligėn e Kampioneve.
- Milani luan pėr herė tė 14-tė nė ēerekfinalet e Championsit. Dhjetė herė ka vazhduar mė tej nė gjysmėfinalet.
Milani eshte ne nje forme te shkelqyer kshu qe pretendojme nje fitore sot ne France.
Forca MILAN
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 29-03-2006 mė 06:19
Jeta ime, mban emrin e saj..
hajer o CLay, ishalla me nei fitore sonte. se me duket, se po dolem, me Benfiken do e lujm gjysfinalen.
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Postuar mė parė nga mad
Vallaj kshu si po vete puna![]()
Shum kom qef sot me fitu Lyoni shpresoj qe fiton 2:1
Sot keto TV e qesin lojen :
Premiere Sport Portal
Italia 1
3+
CT2
TSI2
HRT-TV2
SF-2
TF-1
TF-1
Sky Sports 1
RTE2
ZTV Sweden
TV3 Norway
Nelonen
Viasat 3
Polsat Sport
Mega
Canal+ Spain
NTV+ Football
Sport TV
PRO TV
TV5 afrique
ITV Tanzania
TV Mozambique
Rustavi 2
ANS TV
Polsat Sport Extra (Delay 21:50)
Viasat Sport 1 (Delay 21:40)
Gjitha te mirat
O vigan o thuji me emri, emri, etj. ose ngjit se i ke hap sikur ca ke dash me thene.
Ah, sa mungon kapiteni.
Nejse, di dikush keto televizionet nga ana e Zvicres apo Gjermanise a do bejne transmetim direkt?
Se nga emrat nuk pash gjekund DSF apo Sat 1 apo te tjera.
Ju lus per info.
Falemnderit
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Sot mendoj qe shikojme nje loje vertete fantastike, dhe pse jo me shume gola por edhe nqs nuk ka gola e rendesishme eshte qe te jete loje e bukur ashtu si barcelona dje![]()
Me ben pershtypje nje gje nga shume anti- milanista..... shume flasin ....... jo do eleminohet jo keshtu jo ashtue njejta gje edhe me bayernin edhe pse ne ate rast flisnin me shume
![]()
Une e di qe do jete ndeshje e bukur edhe sigurisht qe nuk do ta kete te lehte Milan per tu kualifikuar por as qe e diskutoj fare nje eleminim te mundshem te Milanit nga Lyon, sado mire te jete Lyon edhe sa do keq te jete Milan..... keq me vjen por Milan e rref Lyonin vetem me emer........
Shancet 99% Milan edhe nqs bie rrufeja ne hale 1% Lyon
Kam besim tek Milani dhe skam frik as nga fjalet e lojtareve te Lyonit! Milani e tregon veten me cdo ekip te madhe dhe aty duket ekipi ne qofse ka ambicie per ta fituar kupen!
Ne pjesen e pare Milani mund te duket i coroditur apo nen presion por gjithnje pjesa e dyte eshte Milanit ne cdo ndeshje me tension te lart dhe kunder cdo ekipi te fort!
Mjafton te pakten barazimi ne fushen e Lionit se ne San Siro i masakrojm! Kur PSV (ekip me loje jo sulmuse) arriti ta shokonte Lionin me 3 shtylla, loje dominante 90min dhe gola me port bosh duke i humb mendoj se Milani e mbyll Lyonin ne San Siro!
Lyon eshte i dobet ne mbrojtje dhe me sulmin qe kemi do ti krijojm probleme ne te dyjat ndeshja! Mjafton ta pakten qe neve ne mbrojtje mos te jemi ne gjume dhe sa me pak gabime dhe kaulifikimin do ta kemi me te lehte!
Krijoni Kontakt