sa me fat qe jane milanistat sot mo aman.pjesen e pare duhet te ishin nja 2 gola disavantazh,te pakten.
sa me fat qe jane milanistat sot mo aman.pjesen e pare duhet te ishin nja 2 gola disavantazh,te pakten.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miki_al2001 : 04-04-2006 mė 15:37
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Taulanto..ku po e shef ti?
Summertime baby!
Dikur nje trajner i madh kroat Ivica Osim e quajti topin e futbollit K........e.
Dhe fatin e kesaj te fundit e kishin me kile sot kuqezinjte,te pakten ne pjesen e pare.
Lyoni ekip klas,shume i organizuar nga mbrojtja ne sulm.
Milan nuk shihej me sy,nuk i gjendej as fillimi as fundi si ekip ,Dida ndoshta duhet te nderroje repart,mbrojtes i majte sme duket keq.
Nejse me fatin qe keni pas gjithe keto vite nuk eshte cudi qew edhe sot te dilni pa lagur,derisa sa Barcelona tu tregoje lakuriqesine tuaj futbollistike.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Mbaron pjesa e pare, 1-1. Ne total Milani mund ta konsideroje veten me fat qe ka pesuar vetem nje gol. Pervec dy gafave te Dides para golit te Inzagit, dhe shtylle pas nje goditje me koke te Gouvou-se te pakontestuar fare (nga Kostakurta). Lojtari me i mire i Milanit ne pjesen e pare eshte me i perqeshuri, Inzagi. Dhe une e kam pas shume inat, por duhet me i dhene hakun per keto 45 minuta. Shume pozicional dhe shume i aktivuar. Zhgenjyes deri tani Shevcenko, eshte zhduk pa lene asnje gjurme.
Mbrojtesit kryesore te Milanit
Stam 34 vjec
Nesta 30
Maldini 38
Serginjo 35
Kalaxe 28
Kafu 36
Kostakurta 40
mesatarja : 34.5
katershja e sotme: 33
Nuk eshte cudi qe sa rregullohet njeri demtohet tjetri. Me i riu (Kaladze) eshte ai me pak i hajrit. Tjeter pershtypje, sipas komentatorit anglez, 9 lojtare ne 11 e pare paskan qene ne finalen e 2003-it.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Mbrojtja e milanit skandal , 3 lojtare te zbuluar tek goli barazimit , shenon diarra me koke , 5 min me vone nje goditje me koke shtylle e lyonit , lojtari komplet i zbuluar , faji kostakurtes .
Te shofim pjesen e dyte se cfare do ndrisni ?
Edhe une ne internet , ketu perball eshte nje bar "Bill's Gay" po kaloj njer
Ihti Andrea thote congratulation !!!!! Eshte 1- 1 , kualifikohet lioni
Milani po loz sikur eshte ne fushe kundershtare!
P.s.s.s ja e fundit e atij siper eshte shume e vertete. lol
Ezekiel 25-17.
Edhe 100 edhe 100 te gjithe ketyre xhaxhove siper.Postuar mė parė nga Dr Rieux
![]()
Ezekiel 25-17.
Lioni po luan shume mire dhe po ben presing ne mesfushe. Jo se jam anti-milanist, por pasi kam pare sa te padrejte jane perendite e futbollit vjet ne te dyja ndeshjet kunder PSV-se, them qe Milani eshte ekip qe duhet derrmuar sa ke mundesi se mund te ta beje hatane aty ku dhe kur sta pret. Goli i pare sot eshte prove. Para nja pese minutash pati nje ofsajt te padrejte (sado qe per pune cm) ndaj Inzagit. Nejse te shofim dhe 25 minutat e fundit.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Krijoni Kontakt