Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Veshtruese, ta them une qe hic gje nuk ben. Do te te thoja te mos e prishesh terezine por e di qe nuk eshte "easier said than done." Eh sa here kam bere be se do te nderroj shtepine edhe # e telefonit por jo or jo...nga ca gjera nuk shpetoke dot. Edhe ne syrgjyn mi gjejne telat, e prape me merzisin Mbase me mire keshtu
    Summertime, and the livin' is easy...

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar më parë nga Veshtrusja
    C'farë bëni kur një njeri i afërt (qoftë ky prind, motër, vëlla, burrë, grua, i dashur, e dashur...etj) ju mërzit ?

Si reagoni ndaj tyre?
    Varet sa i "afërt" është...por përgjithësisht, i jap të njëjtën monedhë që ta provojë...është flori apo kallp.

Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    hahaha Humdinger, cfare konsideron te "afert"?.

ka tipa psh qe mbajne mëri, ka tipa qe ju iken menjehere merzija. une thjesht po pyes cfare tipi jeni ju.

ju jeni te fort per zotin, ca thon "shko pij sex on the beach", ca thon "mos beje asjge", kur une thjesht po pyes cfare beni ju

po ju jap nje shembull: une psh mund te merzitem me vellain por ama nuk zgjat shume. hesap 2 3 sekondash dhe pastaj po qeshi ai, sado te mundohem te rri serioze qesh edhe une.

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    hahaha Humdinger, cfare konsideron te "afert"?.
    .
    Komshinjtë, shokët e punës...mmmmmm...etj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    po ju jap nje shembull: une psh mund te merzitem me vellain por ama nuk zgjat shume. hesap 2 3 sekondash dhe pastaj po qeshi ai, sado te mundohem te rri serioze qesh edhe une.
    Çfare skene!

2, 3 sekonda s'mjaftojne as te merzitesh.

Kur thua çfare beni kur merziteni duhet ta kesh llafin per diçka qe t'i bon nervat kaçurrel, qe te merzit seriozisht, dhe kjo zgjat ca.

Une bej ç'te me vije per mbar. S'kam ndonje politike te veçante. lol. Po ne pergjithesi e kom merzine e omel...lol..

p.s. ndrroje titullin please, se e kom me kopirajt.

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Hmm varet..me vjen inat ndonjeher qe s'mbaj dot inat gjate.
    U be vite qe ne shtepi jam vetem per pushime, kshuqe dhe ato bejne kujdes te me merzisin sa me pak
    Kur me merzisin motrat marr masa ndeshkuse te tipit, s'ka lek me harxhu sot, s'ka me pa filmin a programin qe duan ato, kur ma sjell ne maje te hundes ajo e vogla ja fus noj te uluritme (qe degjohet deri ne rruge:-D) e here here edhe noj shpulle..lol
    Me mamin s'jam merzitur asnjeher, se eshte shume e bute ne natyre, asnjeher s'ma ka prishur, bertitur etj.Kurse kur merzitem me babin qaj gjithmone, me vjen inat me veten qe i tregoj kaq lehte dobsite. Pas te qares vjen abandonimi i ambientit ku jane te tjeret e mos ngrena darke apo dreke..Po kjo zgjat pak, me gjith planet per te mbajtur qendrim te ftohte..Pajtohem shpejt, dhe i dua gjitjnje e me shume..
    Me shoqe shoke kur me merzisin i rri ftohte, s'u qesh, e su jap muhabet..po sic e thash ne fillim s'mbaj inat gjate:-).

Erara humanum est Maska e kærlighed
    Anëtarësuar
    28-05-2005
    Vendndodhja
    Skandinavi
    Postime
    146
    Per fat timin jetoj vetem, keshtu qe mundesia per te me merzitur dikush i afert apo i larget eshte minimale. Pastaj menyra e komunikimit tim me te tjeret eshte dialogu. Jam teper tolerante, nxjer "mbi tavoline" te gjitha mosmarveshjet. Nese merzitja akoma vazhdon, nuk me mbetet gje tjeter pervec se te hap deren dhe - mireupafshim.
    Mea mihi concientia pluris est quam Omnium sermo.
    Cicero

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Kur i ke afer eshte me ndryshe, por larg nuk merzitesh fort. Dhe po ta merziten sic ben vellai im ne telefon me kerkesa, jo me nis ca lek...jo du celular..dhe kur s'ja ploteson si duhet ti var turinjt..une edhe pse jam e merzitur mundohem t'ja plotesoj si don ai. Me babin dhe mamin i mas shume fjalet se s'du t'ju thej zemren...pasi dikur se kam ca fort koken. Tashi ca do qe mund te me thone e kaperdij nga ato dy.
    Po ne pergjithesi me merzisin shume gjana qe s'kane dhe vlere, psh njerez qe i ke konsideru te afert, shoke e miq ta fusin mas shpine
    atehere bahem si zeher...po ama e mbaj ne vete.
    Nje gje te keshilloj...cado merzije qe te kesh mos e mbaj pervete se te shkatrron.
    Nxirre perjashta...dhe nqs eshte e nevojshme per ndonje fjale qe i vret thuaje se fundi fundit kerkush ne kete bote s'ja vlen qe te te merzisi me fjale boshe.

Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Po mire, cdo njeri reagon ne menyr te ndryshme. Kur dicka i dhemb, dikush e permban veten dhe e duron dhimbjen, dikush tjeter uleret duke i treguar te tjereve dhimbjen, nje tjeter i shkakton edhe te tjereve dhimbje qe ta dine dhe ata se si eshte ky ne dhimbje,.... etj

Duke qene se cdo njeri reagon ndryshe, nuk eshte pyetje kot por eshte shume e pershtatshme per nje teme shoqerore

Tani ti pse merre pjese ne temen kur e konsideron kot?

gjithmone e me larg
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    une i mbaj inat dhe nuk u flas per disa dite, ka arritur edhe nje muaj ose me shume
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •