Ehhh Korca Korca
Me kane thene qe Korca ka goxha aktivitet nate.
Megjitheate me pyt noi korcare thote qejfin qe kom bo ne Tirone se harroj kurr :P
Ehhh Korca Korca
Me kane thene qe Korca ka goxha aktivitet nate.
Megjitheate me pyt noi korcare thote qejfin qe kom bo ne Tirone se harroj kurr :P
Ndryshimi i Tiranes nga Korca eshte shume i madh.Postuar më parë nga vagabondo_nyc
Ne Tirane shumica jane te vajtur kurse ne Korce te gjithe jane vendas dhe rruajn traditat dhe zakonet e tyre.(ashtu sic thote edhe hapesja e temes).
KORCA,LULJA E SHQIPERISEPershendetje te gjitheve
Ndryshuar për herë të fundit nga Korca_Reli : 21-03-2007 më 16:44
Sa here kam qene ne Korce me eshte dukur vetja i huaj (si shkodran qe jam ne origjine)
Nuk e di o vllezer por ato djem Korcar (nuk kane asnje karakteristike shqiptarI) ca tipa me floke te zesa e sy blu (si mulat) me vjen keq por,,,,,,,,,,, jane njerez te urte dhe te qete ndryshe nga ne Shkodrant qe jemi gjaknxete dhe FAQEKUQA
Epo kushedi mos i ke rene andej nga Radaneci ti prandaj!Postuar më parë nga evertet
Sa per djemte korcare jo per gje o vlla por ske cna shan fare.
Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!
everet, per fat te mire nuk mund te jemi te gjithe njesoj. Dikush eshte bjond e dikush brun, rendesi ka qe te flasesh SHQIP dhe te ndihesh SHQIPTAR.
Nuk kam qene asnje here ne Korce, por me shprese se shpejti do shkoj, sidomos pas disa postimeve ketu qe me shtuan kuriozitetin!![]()
mund te jene vertet te urte por deri ku mban apo jo?Postuar më parë nga evertet
se po ja u bere borxh nuk te fal njeri ne Korce (te garantoj une per kete)
sa per karakteristikat po te them se ne korcaret jemi populli me i bukur nga te gjithe ti mund te kesh pare ca mulate e thua ashtu por ne korcaret (puro)
jemi ylla......
RESPEKTE...................
e po mja o mendjemadhPostuar më parë nga zhorzhi
,populli me i bukur ...leri o tani keto,edhe une nga korca jam po sdi qe qenkemi kaq te bukur..ku ka shqiptare te bukur,te tere te lodhur jane ,nga 1 e 20 te gjate i ke.Po qe ajo krenaria e cmendur sna le ti pranojme keto gjera.
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Sqipetare te bukur ka por shumica i kalon per te huaj>Postuar më parë nga Diesel Industry
Pershendetje
PO mire keta qe mbahen vetem ke "jet note" s'e dini ju qe edhe diten mund ti benin ato "aktivitetet" e nates?![]()
Krijoni Kontakt