Jo bre kjo ishe vetem nje URIME 8 MARSI per R.M, LIV., B.M, CHELSKI, Edhe juve ke to e mare nje dhurate por, per fat te mir se mori,...
Jo bre kjo ishe vetem nje URIME 8 MARSI per R.M, LIV., B.M, CHELSKI, Edhe juve ke to e mare nje dhurate por, per fat te mir se mori,...
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Ju te Milanit luteni qe nuk shkoi me tutje Liverpoli se do ua kishte bere keq e me keq se vjet.
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Aha. Me siguri qe po.Postuar më parë nga bavarezi5
lol
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
vetem per realin me ka ardh keq ket vit se deshte me zemer te kualifikohej.
po sa per te tjerat nuk e merituan![]()
all u need is love
Une si zakonisht gjithmone jam dhe do te jem per ekipin tim te zemres Fc Liverpool humbem turperisht mund ta pranoj,por Benfica u tregua shum me ne forme dhe e meritoi 100% fitoren.I uroj sukses te metetejshem Lyonit dhe Juves.
Vigani
HEhehehe mire thuashPostuar më parë nga StormAngel
![]()
![]()
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
LIVERPOOL besoj se e nenvleresoi BENFIKEN dhe e pesoi.
BARCA - CHELSEA skishte si te shkonte ndryshe, nje skuader e madhe do skulifikoheshe dhe ja tek i ra lapsi CHELSIT kete sezon.
BYERN - MILAN - Kualifikim i merituar i MILANIT dhe nje loje jo e pelqyer e BYERN :
Gjynaf per kete realin e shkrete se harxhon tere atte lek per lojtare dhe sben dot gje ...
Nejse ...te shohim si do shkojne ndeshjet me tej dhe shpresoj per nje fitore te JUVENTUSIT .
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Postuar më parë nga bavarezi5
Ke te drejte sa i mencur qe je.
Je qe je nderroje ate foto mire emrin se ndryshon dot.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Postuar më parë nga bavarezi5
![]()
![]()
edhe lyon nuk eshte keq
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
Leni mer se gjynaf bavarezet e hengren 4-1 ...Postuar më parë nga ClaY_MorE
Pale pale dun me marr dhe BOTERORIN gjermont mee ate loje qe bejen as nga grupi sdalin dot .
![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt