Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Te jemi te sinqerte, me duket se s'ka lezet te ndjeket më kjo Lige e Kampioneve, e cila per fatin e mire te dikujt ( ), eshte shume e varfer, mungon nje Real, Bayern, kampioni aktual Liverpool, apo euforia e viteve te fundit Chelsea...

Pervec Barces, qe tregohet e forte, mandej edhe Milani futet ne kete thesin e te 'fortëve' ( ), tjerat jane ekipe vari lesht... alla Benfica, Villareala, apo Juventusi, ekip qe gjithmone kalon ne raundin tjeter duke shfrytezuar edhe piken e fundit te fatit...

Hajt tung.
    My silence doesn't mean I am gone!

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Ho mer mo se na habitet ju te Milanit. Nje ndeshje te keqe na gjetet edhe fryheni si gjela.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Citim Postuar më parë nga Vjosa
    o Apollon 13 mbaje ate fotografine mire se per nja 30 vjet skini per te CHAMPIONS LEAGUE .Kurse per ne MILANISTET mos te kini merak ,me e shumta cdo 10 vjet do nderrojme fotografi jo per ndonje gje por jemi ekip shume i madh jo si juve .Bye Bye Liverpool.Sa per ata Bayernistet skam ca te them nuk merrem me me ata i kemi perrlate gjithe keto vite na kojtojne gjitonet tane Interistet

Duken tifozat e Milanit , shume te informuar , ok vetem ki kujdes mos del milani se ketu na ke te xijme jeten forumore

Forca Inter
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Si nuk e keni marre vesh nga mediat qe te 4 golat e MILANIT ishin me pozicione jashte loje ?

Po ca jane keto gjera qe thoni.... si nuk keni turp qe nuk pranoni realitetin po filloni e replikoni.

Po te ishte edhe ajo e djeshmja ndeshje e marre me albiter apo gola me pozicione jashte loje kushedi se cfare do ishin ndeshjet e tjera.

Po si nuk i beni nje analize atij bayern qe dje ishte i pergjumur po filloni kapeni akoma me MILAN (me siguri ketu ka gisht Galiani).

Po flisni njesoj sic ishte bayern dje ne darke.

Forca MILAN
    Jeta ime, mban emrin e saj..

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Te jemi te sinqerte, me duket se s'ka lezet te ndjeket më kjo Lige e Kampioneve, e cila per fatin e mire te dikujt ( ), eshte shume e varfer, mungon nje Real, Bayern, kampioni aktual Liverpool, apo euforia e viteve te fundit Chelsea...
    Ke te drejte eshte me mire te shikosh ate real te lodhur sesa nje benfica qe shpartallon Liverpool eshte me mire te shikosh ekipin e Mourinjos sesa nje bayern te pergjumur.

Po ca jane keto qe thua mer Davius ? po si re qenka e varfer apo se kane qene te mira ato skuadra duhet te jene vetem ato ne champions ? e keto te tjeret qe vertet luajn e bejne spektakel duhet te qendrojne jashte.

Nuk e di nese i degjove mediat apo jo, po nje nga golat e benfices ishte goli me i bukur i mbremjes se djeshme.

Davius mos fol me per nje kohe te gjate sa te marre veten Real me pas hajde fol se po flet percart
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Keshtu e kan ketu nderrojn ekipe cdo muaj...edhe mbaen si tifoza!

SPHINX
    Anëtarësuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Vazhdon dhe ti me perralla nga e kaluara

Citim Postuar më parë nga apollon 23
    Patjeter qe dhe ti do jesh Milanist , sa u ka djeg ajo e vjetshmja sa kurre nuk do e haroni dhe ne sigurisht na behet qejfi! Kush e mori mundimin te shifte ndeshjen nuk do fliste sic flet ti tani , nejse ajo ishte humbje dhe skualifikim i Liverpoolit fakt , over.
    Suksese Milanit dhe mos haro ''dardha e ka bishtin mbrapa'' . shendet
    Shiko realitetin: Milani ne ndeshjen e djeshme e dominoi lojen dhe arriti rezultatin ta tregonte ate 4-1. Nga ana tjeter Liverpuli dominoi lojen por me sulm anemik arriti te deshtoje te shenoje nje gol.

Liverpuli mezi ka bere nje gol per ndeshje; ne javet e fundit vetem fitore 1-0 ka nje barazim kete javen e fundit 0-0. Fatkeqesisht ne lojen e futbollit rezultati matet me gola. Nuk matet me korne, ose gjuajtje ne porte keshtu qe nga njehere fati te qesh nga njehere fati ta ngjesh .

Vitin e shkuar gjumi i Milanit ne pjesen e dyte i kushtoi kupen. Ishte menyra si lujati Milani ate fillim pjese te dyte qe iu dhuroi kupen dhe jo ndonje zotesi tuaja. Hape kemben ta hapim ishin ata gjuatjet dhe nganjehere topi hyn dhe ne rrjete. Po fati sic e kane thene dhe te tjere nuk te qesh pegjithmone.

Shume mire ju be Liverpulit qe iku; TAMAM tamam nuk e meritonte te ishte fare ne Champions League. te shkuara t'i kete do zoti del dhe ne ndonje vend te 5-te ne kampionatin anglez dhe te puthen dhe per vitin qe vjen me Ch.L
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

SPHINX
    Anëtarësuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Sa e forte eshte Champions League???

Qe kur eshte ndryshuar menyra e rregullave ne Ch. L ne vitin 93/94 me duket asnje kampion ne fuqi nuk ka arritur te fitoje 2 vjet rresht. Kjo tregon per cilesine e lojes ne Ch.L. dhe sa shume ka ndryshuar futbolli.

Po te ndjekesh arsyetimin tend Davius eshte njelloj si te thuash:
    Po c'do ta shikosh Kupen e Botes me Shqiperine ne cerekfinale? Iken ekipe si Hollanda, Gjermania, Italia, Argjentina dhe tani ka mbetur Shqiperia, Koreja e Jugut, dhe ca te tjera mizerie. Skuadra e vetme qe shikohet eshte Brazili dhe Anglia.

Per mendimin tim te gjitha skuadrat qe jane ne cerekfinale e meritojne vendin qe kane.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

i/e regjistruar Maska e mateo
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    286
    Sa mu bo qejfi per Liverpool, jo per gje por ata vitin qe kaloi e fituan aksidentalisht, kupen, nga viti 2045 mund ti shikojme perseri ne finale. (nje here kap macja lepur). Po ashtu edhe per Bayern i kemi zberthyer fare keta gjermanet. Milani ne 15 vjetet e fundit ka qene, eshte dhe do te ngelet edhe per vite me radhe force dominuese si ne serie A apo ne Champions League. Per sa kohe qe Berluskoni dhe te korruptuarit e tij ta mbajne me pare. Por kete vit nje ekip qe eshte pretendente kryesore ngelet Barca. Ekip qe edhe ne kotec te pulave ta enda ti shikosh te luajne.
    mateo

SPHINX
    Anëtarësuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

e ke nga humbja e REALIT

dhe une isha pa qejf kur humbem ne finale vjet

[/QUOTE]
    Qe kur eshte ndryshuar menyra e rregullave ne Ch. L ne vitin 93/94 me duket asnje kampion ne fuqi nuk ka arritur te mbroje titullin me sukses (pra te fitoje 2 vjet rresht). Kjo per mendimin tim tregon per cilesine e lojes ne Ch.L. dhe sa shume ka ndryshuar futbolli.

Po te ndjekesh arsyetimin tend Davius eshte njelloj si te thuash:
    Po c'do ta shikosh Kupen e Botes me Shqiperine ne cerekfinale? Iken ekipe si Hollanda, Gjermania, Italia, Argjentina dhe tani ka mbetur Shqiperia, Koreja e Jugut, dhe ca te tjera mizerie. Skuadra e vetme qe shikohet eshte Brazili dhe Anglia.

Per mendimin tim te gjitha skuadrat qe jane ne cerekfinale e meritojne vendin qe kane.
    WCC 2006 ITALY

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Liverpool - Chelsea
    Nga OO7 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 12:16
  2. Chelsea Hotel
    Nga flurans ilia në forumin Arti botëror
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-01-2007, 06:13
  3. Derby i Milanos: Milan 1 - 0 Inter
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 15-04-2006, 04:39
  4. "BRIGEL IK" - Është koha për ndryshime.
    Nga Qerim në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-03-2006, 16:42
  5. Bayern Munich vs Chelsea - (Ndeshja e kthimit)
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 03:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •