Close
Faqja 51 prej 52 FillimFillim ... 4149505152 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 520
    ......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    PO

patjetër që do martohesha me një të huaj nëse e dashuroja..

fjalët për të përshkruar të mirën apo të ligën janë të njëjta në të gjitha gjuhët e botës...

dmth, gruaja e mirë apo e ligë përshkruhen me të njëjtat fjalë siç përshkruhen vlerat apo mangësitë e një femre(mashkull) shqiptar-e.
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Nese je tip qe pelqen sfidat po. Perndryshe jo. Ne nje martese mes nje shqiptari(shqiptareje)dhe nje te huaje( te huaji) gjerat jane pak me te koklavitura. Te pakten po flas per persona qe une njoh e qe jane martuar me te huaj.
    Une nuk do ta beja. Sepse une i dua gjerat te me vijne thjeshte, lehte ne jete.

Jam si shpirt Maska e Bije
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Postime
    183
    Pse jo ?
    Varet gjithmone nga personi mund te shkosh mire ose keq me shqiptar ,ashtu dhe me te huaj ,aty varet nga fati .
    Ç'ke moj zemër që rënkon; koka bën, koka pëson.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Postime
    1
    nga qefi jo e nga zori ndoshta edhe po

Darness Maska e Lilo-Ila
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    82
    JO!...nuk do martohesha me te huaj,perderisa ka sa te doje qefi djem qe flasin e mendojn SHQIP,si dhe me leht kuptohesh me dikend qe keni tradita dhe kultur te njejte,poashtu arsye tjeter jan femijet te cilet vijnë me pas,sepse at'her lindin 'mosmarrveshjet" rreth rritjes se tyre,kulturen e traditat e kujt do ti marrin???

Fjala 'TË DUA'-tingellon mire dhe bukur dhe duket e vertet vetem ne gjuhen SHQIPE...
    You are UNIQUE just like everyone else...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Po,me te huaj po vetem te jete Shqiptar,pse mos deshet te martohem me te afermit!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Po pse jo o njerez te mire?...dhe ata te shkretin nena i ka bere. Zemer kan dhe ata.

Pastaj njeriu zemres nuk eshte i "huaj". Zemra nuk njef borders. Per mua me i huaj eshte shqiptari qe eshte rritur ne shqipri sesa Amerikani apo Italiani apo hungarezi qe eshte rritur ktu dhe ka vajtur ne te njejten shkolle me mua etj etj. Rendesi ka njeriu. Menyra qe eshte rritur. Menyra qe jeton jeten. Jo se nuk do martohesha me nje shqiptar qe eshte rritur ne shqipri nese ploteson kriteret. Secili ka fatin e vet
    Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 15-01-2011 më 16:07

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    JO, e prere
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-01-2011
    Postime
    3

Une jam i martuar me nje te huaj,dhe t'ju them te drejten jam shume i lumtur.Nuk ka lidhje cfare kombesie apo shtetesie ka partnerja,mjafton qe te kuptoheni dhe te jesh i sigurt per ate qe ndjeni per njeri-tjetrin.

"Let us not look back in anger, nor forward in fear, but around in awareness."

i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anëtarësuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkënderBeu-n
    Postime
    364
    Martesën e kam bër me bazë Dashurin dhe mirkuptimin me bashkshortin, i çfardo lloj rrace që të ishte un do martohesha, shtetësia nuk ka pse të jet problem apo kriter për martesën
    janë kritere më të forta e më të rëndësishme ato që duhen studjuar për të krijuar një familje të shëndoshë
    Secili për vete, Zoti për të gjithë

Faqja 51 prej 52 FillimFillim ... 4149505152 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •