Edhe cfare interesi eshte Syriane ?
Edhe cfare interesi eshte Syriane ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Syriana, jo po zgjate po deshe hahaha.
Nje person qe nuk vjen nga vendi yt nuk te kupto, mendimet tuja jan te njejta vetem kur je nudo me te ka lu lojen pam pam.
Boten e Shqiptarit nuk din ta kuptoj asnje lloj kombi me mire se e bejme ne vet, kshuqe dashuria ka lidhje me perputhje mendimesh me shum se cdo gje, dhe mendimi perben edhe vet karakterin.
Pse pink hera e pare qe e degjon fjalen ''interes''? s'ka nevoje per shpjegime te shumta se njerezit jane nje ekuacion per zgjidhje kshu qe do i binte te gjeja nje shume interesesh qe eshte infinit.Postuar më parë nga PINK
Me thuaj si tingellon ndjenja me bukur ''Te dashuroj'' apo "I love you"?
CILA TA MBUSH SHPIRTIN ME SHUME?
Postuar më parë nga Syriana
Pse ketu e paskeni pas problemin ju te I love u , apo te dashurroj ?![]()
Nuk eshte ndonje problem i madh jo , se nese te pelqen ti thuash " te dashuroj" mesoja , per ty ai do e bej aq gje , biles do mesoj fjale akoma me shume.
Per mua personalisht rendesi ka ta duash / te doje thelle ne shpirt , pa fjalet e perbashketa gjehen , ne nje menyre apo tjeter ....
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
dy fjale jane ato 'te dashuroj' dhe cdo i huaj ka mundesi te mesoje ti thote tamam si nje shqiptar, o ti kusherira XhuxhutPostuar më parë nga Syriana
kurse per me shume per temen, jane konsumuar gjithe ato here keto tema; ja shko hidhini jne sy nje prej tyre qe gjeta, dhe mos perserisni historine![]()
http://www.forumishqiptar.com/showth...t=martesa+huaj
Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 21-07-2006 më 17:08
Jo pink nuk eshte i vetmi problem gjuha e perbashket e shpirtit ,por dhe pasardhesit,karakteri, mentaliteti etj.. meqe i doni me te gjitha detajet.. Nejse per femrat martesa me nje te huaj do ishte kryeveper ,ndersa per meshkujt me te huajt nje vetvrasje..Te me falni per mendimin tim,meqe jeni prekur disa..
diikush edhe nese ja meson ato dy fjale per mendimin tim s'kane ate zjarrin e perbashket. Ah kur ta thote shqiptari ''te dashuroj'' me gjithe forcen e zemres te eksiton..![]()
Ka te forta ka te forta .....
Mire tha Titi ca ndryshimi kan vajzat e huaja me ato Shqiptare?
Per mendimin tim ndryshon vetem gjuha, se per kulturen ta lejm fare me mire.
Eshte e vertete qe nje vajz Shqiptare mbase te kupton me mire sepse keni nje prejardhje, po ama nuk besoj se kjo eshte ndonje pengese e madhe.
Beni gabim qe keni ngatrur ketu "martesat" e atyre qe kan nevoje per letra apo per seks. Ketu po flitet per dashuri normale, ne kushte normale pra pa interes.
Me ne fund e mora nje pergjigje qe kerkoja.Postuar më parë nga ^AngeL^
Ktu po , ke nje pergjigje qe deri diku te bind ,por te jetosh me dike per nje kohe te gjate , kur ajo te ka falur gjithcka ne jete , eshte shume e veshtire ti thuash lamtumire vetem e vetem se ne valle paska hyre nje shqiptare .
E domosdoshme nuk eshte kurre te ndertosh nje familje me shqiptare .
Njoh nje shokun tim kosovar qe per nje vajze kolumbiane sakrifikoi te ardhmen e tij duke jetuar 3 vjet ne bogota te kolumbise pasi vajza ne fjale ishte ne studime e siper .
Sot e ksaj dite kane nje femije bashke dhe jetojne mese te lumtur .
Ky eshte nje nga qindra raste te tilla .
Ndryshuar për herë të fundit nga Moltisanti : 24-07-2006 më 20:19
Bote kuptimet e nje Shqiptari dhe nje te huaje nuk perputhen, Shqiptar me Shqiptare, martesa eshte shume me e qendrushme dhe me e kuptimte.
He re Titi si thu ti?
Vetem ne dashuri nuk vihen kufinjt sic mendojne angelinat e homzat e forumit , nqf se nje e tille shfaqet ne jeten time nuk do me interesonte aspak origjina e saj ,qofte kroate ,greke apo serbe.
Ne kto kohe qe po jetojme eshte turp ti diskutojme kto gjera .
Krijoni Kontakt