per mendimin tim, ne qofte se ai te do ty edhe ti e do ate ska rendesi se ca eshte....njerez me shpirt jane te gjithe ...
per mendimin tim, ne qofte se ai te do ty edhe ti e do ate ska rendesi se ca eshte....njerez me shpirt jane te gjithe ...
Lumturia ecen drejt atyre qe dine te qeshin...
Martohuni ore me ke te doni, sepse pasojat do ti bartni vet pastaj. Me nje fjale ua pafshi hajrin (por pak besoj se do te ua shihni, se paku jo per kohe te gjate)...
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
[QUOTE=Tiffany]Shume kohe ka qe eshte hapur tema, ti ndoshta e ke marre vendimin
nese PO, uroj te kesh bere ate qe eshte me e mire per ty. Nese JO, une do thoja te rrije ca kohe me kete djale ku si rezultat do kalosh neper disa situata te ndryshme ne te cilat do dale ne pah karakteri yt dhe i tij, si kuptoheni dhe sa perputheni. Dhe..nese cdo gje seem to be perfect, dhe nese ti ndjehesh se ke prane personin qe sdo te te thyeje asnjehere besimin, atehere ai eshte pikerisht cka te duhet ty dhe ska rendesi nese ehste shqiptar apo i huaj.
Pergjigje e bukur.Nuk do dija te shtoja me teper.Pergezime![]()
pink
Sic thote dhe blu...ti duhet te mendohesh mire dhe nqs jo tani por me vone do ta duash sepse dashuria nuk vjem vetem per nje cast,por fillon pak nga pak dhe duke u zmadhuar.
Per mendimin tim duhet te provoni jeten dhe nqs perputhen mendimet dhe kaloni mire pse jo mos martoheni.Une u dashurova me nje te huaj dhe dukej si loje ne fillim por pasi u njohem sh mire dhe bashkejetuam gjithashtu, pas 2.5 vjetesh vendosem te martoheshim,keshtu qe mos u nxito...dhe nqs ai me te vertete eshte njeriu yt i zemres ska rendesi shqiptar apo jo,mbushja deshiren duke i thene "po" propozimit.
Best regards.
Martesa me nje te huaj?
Anytime, sigurisht nese jemi te dashuruar dhe jemi tamam per njeri tjetrin. Gjithashtu, une mendoj se kur je shume vite larg Shqiperise, eshte me te vertete shume e veshtire te jesh ne te njejtet vale me djemte/vajzat Shqiptare, sepse mesohesh me nje jete tjeter dhe mentalitet tjeter. Ke me shume te perbashketa me te huajin sesa me nje te shtetit tend. Kjo eshte thjesht nga experienca ime personale.
Good luck me zgjidhjen tende!!
Nqs nuk ndjen gje per ate person eshte me mire mos e provosh te martohesh se do jet nje makth i vertet,njeriu gjithmon kerkon princin e kalter edhe princeshen.Kur një i huaj do të martohet me ty!
--------------------------------------------------------------------------------
.......................Pershendetje............... .......
ME INTERESON MENDIMI I JUAJ, ju lutem a ishit martuar me nji njeri qe nuk eshte Shqiptar,dmth. qe e flet gjuhen e tjeter.
........ka shum vite qe jetoj jasht Vendlindjes...tash momentalisht eshte nji djall jo Shqiptar i dashuruar ne mua, para nji viti qe e njoftova, ishim vetem shok por mbas nji muaji mu shpreh qe deshiron te martohet me mua,...vet ket qe ne fillim ja kam lan te kjart qe vet e dua si shok dhe asgje tjeter, qe nuk jam e dashuruar ne te, por neqense jetoj jasht atdheut mund te ndoll qe nji dit te dashurohem ne nji te huaj...!
Ju lutem shpreheni mendimet e juaja, SE A DO TE MARTOHENI ME TE HUAJ, APO JO? ...NESE PERGJIGJEJA ESHTE PO,DHE NESE JO...ARSYEN. JU FALENDEROJ, ju deshiroj çdo te mir
Nqs ty te pengon shtetesia e atij personi e ke shum gabim se dashuria nuk pyet se nga je apo si je eshte shum e verber edhe nuk le vend per paragjykime."Nqs ka dashuri brenda". Paj Paj
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Per mendimin tim, ti duhet te mendosh se cfare ti deshiron ne jete dhe nese ky djale qe te ka propozuar eshte i pershtatshem per ty. Persa i perket i huaj apo jo kjo nuk ka te beje fare (sic e kane thene edhe disa nga parafolesit e mi) sepse ne fund te fundit familja, traditat, gjuha etj PO jane te rendesishme por ti je ajo qe do te jetosh jeten tende.
Vetem per nje gje do te isha kurioz: a eshte ky djale i interesuar per kulturen, traditat dhe gjuhen Shqipetare? Ta bej kete pyetje sepse per mendimin tim ne qoftese se ai do te te martoje ty si vajze ai gjithashtu do te "martoje" edhe traditat, zakonet dhe gjuhen Shqipe. Sepse me sa kuptoj une ti ke mesuar gjuhen, traditat e zakonet e vendit te tij.
Te uroj fate te mbare dhe shpresoj qe mendimi im mund te ndihmoje me vendimin tend.
Me respekt Fatijoni
Edhe une kam nje lidhje me nje djal te huaj pikerisht Grek keshtu qe nuk kam patur ndonje problem me te as nuk eshte shprehur keq ndonjehere per per shqiptaret.Biles i pelqen qe une i flas per SHqiperine tani nuk do ta beja per momentin te martohesha me nje te huaj.Me vone se di edhe mund ta bej.Postuar më parë nga bunny
Por eshte ndryshe nje huaj ku jeton ne nje vend te huaj edhe ndryshe mendoj qe nje i huaj te vi ne Shqiperi me mua.
Sa per sqarim- ti e ke fjalen qe partneri i huaj te vij edhe te jetoj me ty ne Shqiperi- per kete nuk je e sigurte???Postuar më parë nga vajze_mire
- apo vizita me partnerin e huaj per ne Shqiperi???
![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Mendoj se kohrat kan ndryshuar shume dhe tani nuk ka shume rendesi se a eshte i huaj apo shqipetar,tani ndjeken me shume ndjenjat
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Krijoni Kontakt