Evian. Me pelqen shume shija e tij. Ose pi uje te filtruar, nje nga te dyja.![]()
Evian. Me pelqen shume shija e tij. Ose pi uje te filtruar, nje nga te dyja.![]()
Ne Shqiperi kemi pire uje me klor,nga pusi,nga kroi more derman...
Tani pij vetem ujin qe pi dhe Madona (cdo gje tjeter me bie rende)![]()
![]()
:
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
vetem uje cezme jo
dhe gjithmone uje te pagazuar, me pelqen ky i fundit por kam lexuar se nuk eshte i mire per shendetin;dikush me siper thote edhe per dhembet, atehere aq me keq
jane ujerat me shije, arome frutash, kur e zgjedh e marr ate me shije limoni.
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
uji qe pime ka rendesi te mos na beje keq dhe te na shijoje
Ndryshuar për herë të fundit nga hope31 : 13-06-2006 më 03:12
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Evian me pelqen me shum nga ujrat natural, ndersa ne shpi sja di emrin ujtit qe blejn te shpis por mjafton qe nuk eshte uji cezme. Kur ndodh qe mbaron ndonjeher, rri pa pi uji fare, aq bezdi e kam ujin e cezmes. E kam shum cpifuri, me duket se do me dalin zorret jasht lol.
Ne pergjithesi perdor Volvic Touch of Fruit, ngaqe pi uji shum, ujti normal me rendo ne stomakun. Ka different flavours, strawberry dhe orange and peach jan me te preferuarat.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
te them te drejten deri me sot nuk kam vendosur se cafre uji pi.mjafton qe te shuaj etjen dhe kaq.zakonisht kur ulem neper lokale parapelqej te pi uje glina limon ose zagori,tepelena qe jane ujra pa gazera.nuk kam patur ndonjehere brpbleme me shendetin deri me sot ne lidhje me ujin.jeni shume te mire qe te gjithe grusse an ale ju pershendes te gjithve tung.
Une pi uje çezme , ka dasht zoti suedia e ka ujin e mire .
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
San Benedetto isoj si suada![]()
♥I love INTER♥
Krijoni Kontakt