çfare solidariteti!!!!
çfare solidariteti!!!!
Nese vjen kete vit ne Tr. do te te qeras jo me nje akullore por me nje birre dhe qofte. Nese vjen vitin tjeter atehere me dy birra dhe qoftePostuar më parë nga dardajan
Ne, ketu ne TR. , veres vetem kete pune bejme = birra dhe qofte
bler
Postuar më parë nga blertan
E pse Qofte dhe jo Steak ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
se steak ta rendon shume stomakun.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Postuar më parë nga PINK
E kush nuk e ka njejf nje birre te ftohte ne darke me qofte!!??
Blertan
Ne jete duhet te thuash gjithmon te verteten pasi keshtu nuk gabon asnjeher, kur ju me lini nje nr tel personal do te thote qe keni marre parasysh gjithcka
dhe qe per ju nuk ka asnje problem nese une ju marr ne telefon apo ju dergoj mesazh ne lidhje me adresen e pakos .
Per kete ju duhet te kishit folur paraprakisht me te afermit apo te dashurin tuaj , dhe nese per arsye te ndryshme keni menduar qe do ishte me mir te qendronit anonime mjaftonte qe ju te vazhdonit komunikimin me mua ne forum i cili ka aftesine magjike te te qenurit anonim i perjetshem.
Me sa pash keni mbyllur mundesine e komunikimit ne email dhe ne forum por nuk mund te mbyllni temen e hapur pasi nuk mundeni ,dhe per mendimin tim
gaboni sepse nuk ka asgje te keqe ti thuash familjes apo te dashurit qe dikush qe nuk e njeh deshiron tju ndihmoj per problemin qe keni aq me teper kur ai dikush eshte i martuar dhe ka dy femije .
Te keshilloj tju thoni te verteten mbi forumin dhe temen jam i sigurt qe do te kuptojne.
pyetja ime eshte
A duhet ta nis pakon ne adresen qe me keni dhene apo jo. ??
dhe ne adrese duhet te ve nr tel apo jo.?
sigurisht nuk dua qe pako te perfundoj diku neper magazina apo me keq prandaj dhe kerkoj te jem i sigurt qe mberrin ne destinacion.
Nese pergjigja eshte jo do tju nis ketu ne kete teme se ku mund ti gjeni ne Shqiperi dhe me cfar emri mund ti gjeni ilacet.
dardajan
Krijoni Kontakt