Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    gjithashtu, une besoj psh se ata qe ua dredhin grave bejne shume gabim, por nuk besoj se shteti duhet te nderhyje t'i tredhe (ohhh, but they should!). Lol. keshtu dhe me abortin, cfare eshte (ose mund te konsiderohet si) a wrong moral choice, should not become a legal choice.

E di si eshte puna, egoizmi dhe ligesia njerezore ka arritur kulmin dhe pikerisht kjo eshte arsyeja e pro-abortit. Njerezit e kane mendjen vetem ne qejfet e tyre dhe u duket vetja sikur jane me te mire se Bushi kur nderkohe vrasin foshnjat e tyre. Nese Bushi eshte i lig se vret, po keshtu jane dhe ata qe vrasin me arsye se "my body my choice" ... kujdes se mos vertet genjeni dot veten me budallallekun me te madh te koherave, sepse nuk eshte "trupi im zgjedhja ime" por "trupi im, femija im, vrasja ime" dhe ligji i denon vrasesit/vraseset. Nese denohet nje pedofil qe dhunon nje femije, nuk u denoka nje "grua per te drejten e saj per te vrare"?

Ky ishte mendimi im i perulur.
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Une nuk jam dakort me abortin por as nuk jam dakort me faktin qe eshte ndaluar me ligj. Si a thashe me pare: eshte ndermjet atij njeriu dhe Zotit. Me keto ligje keta po na hedhin mbrapsht nja 50 vjet, COL....
    Ignore List: Den Bossi

Citim Postuar mė parė nga shkodrane82
    As pro ligjit as pro abortit....po sikur te kesh nje femi te semure, te gjymtuar
    brenda vetes...si ta mbash...Jo mendoj une. Apo je e droguar je me HIV mbet
    shtatzane nga nje mashkull qe ka te njejten simptome me ty..ta mbash ate
    femi..prape jo mendoj une.
    Keshtu qe ka situata qe aborti eshte zgjidhje.
    Ligji mbeshtet abortin ne rast se eshte ne rrezik jeta e nenes. (keto te tjerat nuk e di)
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga Manulaki
    Ligji mbeshtet abortin ne rast se eshte ne rrezik jeta e nenes. (keto te tjerat nuk e di)
    Ke te drejte: nqs. nena eshte ne rrezik jete, femija mund te abortohet. Vetem ne rrezik jete.

Citim Postuar mė parė nga Gio
    Une nuk jam dakort me abortin por as nuk jam dakort me faktin qe eshte ndaluar me ligj. Si a thashe me pare: eshte ndermjet atij njeriu dhe Zotit. Me keto ligje keta po na hedhin mbrapsht nja 50 vjet, COL....
    ti thua dmth qe te mos kete ligj kunder vrasjes??? Mbase nga qe jeta eshte ne fillimet e saj ne nuk e vleresojme, themi, eh, pune e madhe ku e di "embrionka" se ne po e vrasim...nese veprimi kryhet kunder nje mize, embrioni apo njeriu quhet vrasje, tani s'ka ligje per vrasjen e mizave , s'do te thote se e njejta gje duhet edhe per jetet e njerezve te vegjel
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Manulaki : 07-03-2006 mė 13:41

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Une nuk jam dakort me abortin por as nuk jam dakort me faktin qe eshte ndaluar me ligj. Si a thashe me pare: eshte ndermjet atij njeriu dhe Zotit.

po me ke je ti? ariun? lolol

nese njeriu sot ka arritur te krijoje me shume mjete/menyra qe te mundet te kontrolloje fatin e vet dhe pasojat e nje veprimi, duhet ti shfrytezoje ato--- aborti eshte nje nga keto mundesi

teper dakort me kuqen:

cfare eshte (ose mund te konsiderohet, PRIVATELY si) a wrong moral choice, should not become a Forced legal choice
    TBD

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509

Cool

Citim Postuar mė parė nga Larsus
    po me ke je ti? ariun? lolol

nese njeriu sot ka arritur te krijoje me shume mjete/menyra qe te mundet te kontrolloje fatin e vet dhe pasojat e nje veprimi, duhet ti shfrytezoje ato--- aborti eshte nje nga keto mundesi

teper dakort me kuqen:
    Knucklehead,
    une po thosha qe keto gjera nuk duhet te vendosen nga qeveria. Une nuk do te abortoja, por nuk dua te ndalohet me ligj. Is that better?

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    *sigh* *sigh*

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Manulak pre Korce, degjo, problemi eshte se si perkufizohet fjala JETE , kur fillon, ne embrion, ne lindje ? Embrioni nuk eshte femije akoma, keshtu qe pse te quhet vrasje kur po vrej nje krijese qe nuk eshte akoma e lindur ? Un inatin e kam kur perkufizimi i jetes behet duke u bazuar ne librin e shenjte Bibel. eshte e vertete qe aborti lejohet nese jeta e nenes eshte ne rrezik, por kjo nxjerr probleme te tjera. si psh: duhet provuar me mjek se ne sa rrezik eshte nena, sa urgjente eshte abortimi etj etj. Dmth nuk eshte aq kollaj te thuash :Ok, lejohet vetem ne raste jete. Shteti duhet te rrij sa me larg ketyre zgjedhjeve personale. Pike
    NeverAgainVolunteerYourself

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Mocioni, Berisha flet pėr gjithēka, por jo pėr Fazlliē
    Nga njemik nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  2. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •