Ju Faleminderit goldian !
Ju Faleminderit goldian !
Beautiful pictures Lumnjani! C'e paske pas ate fat te shkosh deri atje...![]()
Po pate te tjera , postoji te lutem, se na sjell keaqesi.
Thanks!
Where does a thought go when it's forgotten?
Per keto foto u mundove deri ne Katar zoti Dhaskal
Shume te bukura me te vertete.
gjithe keto investime, po me cfare merren valle njerezia ketej, apo me nafte si Arabia?
To look life in the face....
Super foto te lumt,
Qatari ka pare, Qiellin ,Diellin,zallin ,Detin, ndertesa te medha ...
po tradita a ka ?
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Kta t'Katarit moti jan' korruptue nga pasunia materialiste - traditat iu kan' mbete napėr muze. Ndash tradite, kulturė dhe histori duhesh me hec napėr fukarallėkun e Jemenit dhe SirisėPostuar mė parė nga Dorontina
![]()
Pėrshėndetje dhe Faleminderit!
Foto te mrekullueshme!
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
Kam pa disa reportazhe jeta ne Jemen dhe historia e Mbretereshes Belkiz (dashnorja e Mbretit salomon ) gazetaret kan shku neper Jemen duke pyet njerzit , ashtu ishin ne Siri kur e zhirun filmin e Seladinit vertet ishte nji kultur e vjeter e paster ......Postuar mė parė nga Lumnjani
Ketu kam pa Sirian jan vertet te urt e te sjellsem kam festu ne restoran te tyre me disa shoqe vitin e ri .
dhe kam lexu librin e nji vajze te Jemenit qe ka lind ne angli dhe e kan martu prindet ne Jemen me shum ndjenja dhe humor e ka ba ndryshim mes dy shteteve
ku dot shkon heren tjeter se po bahem gati edhe unź .mos pot bjen filmi ne deti ta ruj une ne qant ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 15-06-2007 mė 11:14
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
lumjani.. ku punon mo, ne natcional geografic? ska rendesi foto jan shume te bukura.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bledi2007 : 15-06-2007 mė 14:15
hallall vlla ! te lumte per kto gjera te pa-arritshme......shume emocione ne shkretettire,shume mahnitese,te lumte edhe nje here!!!!
Krijoni Kontakt