o zotria grek mos i cndero emrat e medhenj me Yannin. Muzika e janit as ka qene, as nuk eshte, as nuk enderron per te qene muzike klasike. Muzika e janit eshte New Age crap.Postuar më parë nga Tannhauser
o zotria grek mos i cndero emrat e medhenj me Yannin. Muzika e janit as ka qene, as nuk eshte, as nuk enderron per te qene muzike klasike. Muzika e janit eshte New Age crap.Postuar më parë nga Tannhauser
a jannin mos e ofendo ti Mr. muskulozi![]()
Shiko se di nefakt a eshte muzike klasike apo ca eshte po new age crap se quan dot se te tallin veshet pastaj.![]()
te sugjeroj te shkosh ne nje record store e tipit te borders or virgin records, te lexosh emrat e seksione te ndryshme, te shkosh te muzika klasike dhe te kerkosh per Yannin qe ske per ta gjetur, dhe pastaj te kerkosh te New Age dhe aty do jet mbushur me CD-te e JanitPostuar më parë nga FierAkja143
une e adhuroj musiken klasike me letson trupin
Disa pjese shume te bukura (mbase jane permendur me pare por s'kisha kohe te lexoja te gjitha):
Four seasons - Vivaldi (allegros jane me te preferuara)
Turandot (Nessun Dorma) - Puccini
Flight of the Bumblebee - Korsakov
Ignore List: Den Bossi
I kam permendur, me te vertete te bukura...Four seasons - Vivaldi (allegros jane me te preferuara)
Turandot (Nessun Dorma) - Puccini
Flight of the Bumblebee - Korsakov
Une do gjeja vend ne liste (nqs sme kane humbur nga syte) dhe per
Shubert: Simfonia e pambaruar
Karl Off: Carmina Burana (Fortuna Imperatix Mundi)
Brahms: Vallezimi hungarez
Beethoven: Overtura e Egmontit
Beethoven: Apasionata (Sonta 23)
Rosini: Berberi i Seviljes
Mozart: Marshi turk (Sonata 9)
Bach: Fuge ne D minor
Debussy: Claire de lune
Rodrigo: Koncerti i Aranuezit (kitara eshte e persosur ketu)
Po ne fakt mund te besh disa 101-sha dhe prape te kesh dicka per te shtuar.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Muzika me e bukur per mua qe e ndegjoj dhe qe e shikoj shpesh (DVD) eshte muzika e operes
"Martesa e Figaros" nga Mozart. Un kam nje koleksion DVD- s nga operat e Mozartit s.psh. :
"Marriage of Figaro", "Cosi fan Tutte", "Don Giovanni" dhe "Die Zuaberflöte".
Kam edhe opera te tjera qe me pelqejn, por Mozarti me operen e tij "Martesa e Figaros"eshte per mua ne vend te pare dhe un e pelqej shume, sepse me c'plodh gjithmone ne darke kur vij i lodhur nga puna. Ne mengjes ndegjoj muzike te ndryshme pop, ose rrock, por ne darke e ka rradhe Mozarti.
"Marrige of Figaro" me con mua ne nje bote tjeter teper te cuditshme. Me Mozartin un mund te enderroj pa frike, sepse muzika e tij nuk eshte e nderlikuar, por eshte shume e thjesht, e mahnitshme dhe me shume suprizaa dhe aventura te mrekullueshme.
Mozart me len mua te enderroj dhe te flutoroj dhe te kthehem perseri ne toke kur DVD-ja ka mbaruar.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Ku mundem ti shkarkoj keto muzike klasike
Just lutem
shkarkoje nga torrent
https://kickass.to/101-classics-the-...-t4301922.html
Krijoni Kontakt