Gjithcka..vetem te isha pran saj..
Gjithcka..vetem te isha pran saj..
Feel the pump √
mendoj se esht stupid te duash nje njeri kaq shum. Njerzit vin e ikin kushedi sa dashnore do kemi gjat jetes esht e kot ta izolosh veten
Zemrushja ske nevoje fare... se qekur nuk e shkruan dot fjalen "Sex" por e jep me shkrutime "s..." dukesh qe je me Komplekse...! Bruxelles po flet per Femra Open Mind ..Femra pa komplekse.. qe e dine ate duan dhe kur e duan ..!
PeaCe...
Postuar më parë nga friendlyboy1
Ti po qe e kupton fjalen Te duash......lol![]()
Llaco ketu nuk eshte tema se si dhe sa fuqi do jepni ju ne krevat lalPostuar më parë nga LlaCiPaCi
Ketu eshte tema se cfare do benit per ate qe doni me gjithe shpirt
Nese se ngaterroj une kete teme
Ps. Tjeter eshte s.. dhe tjeter eshte dashuria lal
Mos i beni lemsh gjerat .... thellohuni dhe kuptoni ku eshte ndryshimi i dashurise edhe i te shkuarit njehere ne krevat![]()
Zemrushja nuk e ke kuptu ca te kam shkrujt...!
Un mendimin tim per temen e kam dhene qe me perpara... tani te thashhe gje tjeret.. ! Perpiqu ta kuptosh aty ku te kam shruar... dhe qe ti ke cituar..!
Dashuria nuk ka moshe po mos harro nqs ti e do megjithe shpirt dike atehere do te besh shume gjera qe ti as vete nuk i imagjinon per te bere ne jete..... Te duken qesharake tani por kur vjen nje moment qe perballesh me jeten e kutpon domethenien e fjaleve te siperme
Ju pershendes te gjitheve![]()
do te jepja jeten time![]()
Ju lutem permbahuni temes!Flm.
How can she fall, if there is no one there to catch her
Krijoni Kontakt