Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 122
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga ||_BeJbi_||
    Miredita,

Cfare do benit ju per te dashuren ose te dashurin qe ti tregonit qe e doni me vertet me gjith shpirt dhe nuk e shikon dot veten pa te? Cila eshte pika maksimume qe ju mund te beni per dike qe e doni vertet?

Mendimi im:
    Un flas me sinqeritet per kte tem sepse po e provoj vet...dhe neqoft se desha ti tregoja un ati qe e dua dhe me vertet jeta ime pa ti me duket gjysem ne kuptimin qe neqoft se e do ate person aq sa mendon ti..me ate person behesh 1 dhe neqoft se e dua aq shume ai per mua eshte gjysma tjeter..prandaj me gjith fuqine qe mund te kem ose me aq mundesi qe mund te kem nje dit sic do dit do ja merja doren dhe do ja vija ne zemra ime dhe thjesht do i thesha kjo funksonon vetem sepse ndjej dashurine per ty dhe sinqerisht ta them me shpirt TE DUA! Kte do beja un varet na dashuria qe keni krijuar te dy neqoft se eshte e forte atereh mendoj se ajo dashuri mund te shkoj gjat varet na lidhja qe keni!

Ju si mendoni??
    degjo tani bejbi, se ju gocat noj her te merrni menjen e tabani petull fare

ti thu qe "nqs UN jam be nje me ate" do veproj kshu e ashu.............por mund te jesh ber ti njesh me te, po a asht be AI njesh me ty, se nqs jo athere ai as do e veri ujin fare ne zjarr se ja ve doren ne zemer apo ne themer ti
    ose mund te jet noj pervert qe kur ti i merr doren e ja ve te zemra ai fillo tfut duret, lool, j/k

dashuria yllo, ska nevoj me i ven njeri tjetrit doren te zemra, kur puqesh me robin puqesh, edhe pik!

megjithate ty te uroj fat kur tja marresh doren te zemra atij!

DoNt Be JeLoUs Maska e ||_BeJbi_||
    Anëtarësuar
    04-03-2006
    Vendndodhja
    aTje JaM EnE uN Do Te ViSh eNe tI
    Postime
    120
    white snake shume mir po te jesh tip i hapur dhe ajo tip e hapur dhe puqeni me njoni tjetrin dhe ekuptoni te dy ska nevoj me ja thon njoni tjetrit por kur ai ose ajo se mer vesh sa cfare mund te ndjej ai/ajo per ate pavarsisht se ti mund ta kesh kuptuar qe e do po ai/ajo ste ka thene asgje ca me bo pastaj? Qe kshu nese e do nje njeri te pakten dicka per tja treguar qe ti e do ose te pakten ndjen dicka per te duhet te besh dicka!
    LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ooooo na preke ne telat e zemres tani! Per dashurine do beja gjithcka, zemren time do ja falja! Asgje nuk do kurseja per dashurine do beja gjithcka per te arritur lumturine!
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga ||_BeJbi_||
    white snake shume mir po te jesh tip i hapur dhe ajo tip e hapur dhe puqeni me njoni tjetrin dhe ekuptoni te dy ska nevoj me ja thon njoni tjetrit por kur ai ose ajo se mer vesh sa cfare mund te ndjej ai/ajo per ate pavarsisht se ti mund ta kesh kuptuar qe e do po ai/ajo ste ka thene asgje ca me bo pastaj? Qe kshu nese e do nje njeri te pakten dicka per tja treguar qe ti e do ose te pakten ndjen dicka per te duhet te besh dicka!
    bejbi per mendimin tim, nqs ai/aje se di se si ti ndihesh per te, gjeja me normale dhe e thjesht qe mund te besh eshte tja shprehesh ndjenjat.............tja shprehesh ne nje menyre te thjesht, dhe disi provokuse pa ven veten tende ne vij, pra ti japesh nje clue atij/asaj.............and from this one clue u give him/her be able to still two clues off him/her, keshtu qe arrin te shprehesh ate qe ndjen ti per ate, por ne te njejten kohe kupton se c'ndien ai/ajo per ty, dhe pastaj vendos ne ja vlen apo jo, qe ti ti provosh atij personi se sa e do!

ky eshte mendimi im!

I shkreti Mahmut Jihadi Maska e LONDON-TIRONC
    Anëtarësuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    Eh c'nuk do te beja...
    Se pari,nuk do ta pohoja kurre ne sy te saj qe ka shtuar ne peshe.Do gatuaja vete 2 here ne jave.Do shkoja me pa ndeshjen ke ndonje komshi nese ajo do te insistonte me pa soap-in e saj te preferuar.Do thoja vetem 'po' nese do kishte shoqet per vizite.Do mundohesha te mos gerrhisja.
    Do ti jepja kenaqesine qe te tentonte te me ndryshonte,me durim e miresi do te prisja qe ai Kend i Vullnetit te saj te 'ngordhte', per te jetuar sebashku me pas 'happy ever after'..
    Ndryshuar për herë të fundit nga LONDON-TIRONC : 29-03-2006 më 18:28
    Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
    Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.

do mundohesha thjeshte te mos ndryshoja. jo ne sensin pozitiv te fjales dmth te zhvillimit vetjak por ne ate qe te mos jete nevoja qe nje dite kur te zgjohemi nga gjumi te themi: o zot ca eshte ky monster qe kam para? ))
    bye
    take care

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar më parë nga *SaBiNa*
    Do hiqja dore nga cdo gje qe kam arritur deri me sot per ti qendruar prane..
    Nuk e ke iden se sa hyjnore tingellojne keto fjale!
    Jane me te drejtat qe lexova ne kete teme(mendimi im)!

Jane nga ato qe te mbushin shpirtin!

Bravo Sabina lum ai djal qe te ka prane!!!!!!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33
    Nuk e ke iden se sa hyjnore tingellojne keto fjale!
    Jane me te drejtat qe lexova ne kete teme(mendimi im)!

Jane nga ato qe te mbushin shpirtin!

Bravo Sabina lum ai djal qe te ka prane!!!!!!
    Vertet ta mbushin shpirtin, vetem se jane nga ato thenie qe ne pergjithesi mbeten ne teori, sepse realiti eshte ndryshe.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Do hiqja dore nga cdo gje qe kam arritur deri me sot per ti qendruar prane..
    sabina nqs ai te do nuk do te linte te hiqjie dote nga cdo gje qe ke haritur deri sot.
    une psh thuaj se mbaroj 4 vjet college dhe vjen ora per tu futur ne law school...ai do te martohemi dhe te bej kalamaq kurse une dua te mbaroj studimet..ai po te me doj nuk do me kerkoj te heq dore nga qellimi im ne jete dhe te ri te rris femiet apo ku e di une ca, por do presi dhe 3 vjet.

dashuria do sakrifica nga te dy, po eshte budallek per mendimin tim te thuash qe do hiqje dore nga cdo gje per te...cunat kerkojn shume gjera sidomos po te pan qe je "doredhenese"

Jeta eshte e cuditshme!!! Maska e *SaBiNa*
    Anëtarësuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    82
    Citim Postuar më parë nga Do_dona
    Sabina me vjen keq por gabim je,se pari duhet menduar se a ia vlene ne te vertet te sakrifikohet ashtu si thua ti per nje dashuri, duhet logjikuar pak se cka mund te ndodhe ne te ardhmen ne jeten tuaj.
    Nese vertet personi qe dashuroni te detyrone te beshe nje gje te tille une mendoje qe nuk ja vlene fare te sakrifikohet sepse aty nuk ka dashuri!
    Ka dhe menyra tjera sot, nuk eshte nevoja te sakrifikohet aq shume.
    E kisha fjalen per nje dashuri te vertete,te dyanshme..Mendoj qe per nje ndjenje te tille ja vlen te sakrifikosh ..Ndonese deri me sot s`me eshte dashur te bej sakrifica te tilla por jetes si dihet..
    Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shën Maria e Egjiptit - 1 prill
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 22-04-2013, 00:02
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Leonard Cohen
    Nga flurans ilia në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-06-2007, 13:42
  4. Shkrimet e Hershme: Tertuliani mbi lutjen
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 08:34
  5. Ç'është Krishti?
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •