Close
Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 122
    Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anëtarësuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Citim Postuar më parë nga ||_BeJbi_||
    Miredita,

Cfare do benit ju per te dashuren ose te dashurin qe ti tregonit qe e doni me vertet me gjith shpirt dhe nuk e shikon dot veten pa te? Cila eshte pika maksimume qe ju mund te beni per dike qe e doni vertet?

Mendimi im:
    Un flas me sinqeritet per kte tem sepse po e provoj vet...dhe neqoft se desha ti tregoja un ati qe e dua dhe me vertet jeta ime pa ti me duket gjysem ne kuptimin qe neqoft se e do ate person aq sa mendon ti..me ate person behesh 1 dhe neqoft se e dua aq shume ai per mua eshte gjysma tjeter..prandaj me gjith fuqine qe mund te kem ose me aq mundesi qe mund te kem nje dit sic do dit do ja merja doren dhe do ja vija ne zemra ime dhe thjesht do i thesha kjo funksonon vetem sepse ndjej dashurine per ty dhe sinqerisht ta them me shpirt TE DUA! Kte do beja un varet na dashuria qe keni krijuar te dy neqoft se eshte e forte atereh mendoj se ajo dashuri mund te shkoj gjat varet na lidhja qe keni!

Ju si mendoni??
    1) Love mjes, drek, dark (Mos te them ate llafin tjeter se diktatoria e forumit do ma fshi prap komentin ) 2) Do ta coja ne piken e minimumit 3) 1 Kopliment per vendodhjen tate.
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

King Tirone Maska e Mr_Tironci
    Anëtarësuar
    05-04-2004
    Vendndodhja
    gjithanej
    Postime
    154

Hi

Bejbo vallaj tema osht klas fare me thon te drejten ske ku gje mo te mire, po ca me bo se kur do nji person ene personi qe ti do nuk te do masnej si me ja bo. I bje me i thon te dua nji personi qe sdo me ja dit per ty.

Une per vete do boja ate qe se boj as per veten time.
    Mr_Tironci

DoNt Be JeLoUs Maska e ||_BeJbi_||
    Anëtarësuar
    04-03-2006
    Vendndodhja
    aTje JaM EnE uN Do Te ViSh eNe tI
    Postime
    120
    O mr-Tironci po mer daj kush tha qe duhet te besh me te miren per ate qe nuk te do tani una po them per ate qe na dooooo mer aman...ene un i mbeshtetem mendimit tat qe bej ate qe nuk e boj as per veten edhe flm per koplimentin e temes

Aldo-West hahahhahahhahhahahahh atje jam atje :P ca me bo ene atje vemi
    LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    aiiiiiii ja ky tjetri ketu vec se si do ia beje goces e ka mendjen...

Lale ska rendesi vec te besh s.. po ta besh ate goc qe ti ike mendja pas teje

Ta kenaqesh ne te gjitha mendimet eshte fjala....

Dmth me pak fjale si do ta respektoje, vleresoje, simpatizoje, si do e beje ate te kuptonte qe ti e doje shume .... apo e kam gabim lagjia???

Mr_Tironci ske faj ti kur ti do dike dhe tjetra ste do ty.. PO nje pyetje kam nqs ajo do te te donte ca do beje ti me te?????

si do e beje ti ate te vinte pas teje??

Anëtarësuar
    05-04-2004
    Vendndodhja
    gjithanej
    Postime
    154
    Zemrushja eshte ndryshe kur te dyja palet dun njoni tjetrin, un pershemull do i boja i kong do ja dedikoja, do i jepja i red bull ta bosha me krah qe te vite ke un, Ka shume gjona me fillu me i list te gjitha rri gjith noten ktu.

Me pak fjal do bosha gjona qe si boj per veten.
    Mr_Tironci

Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga Mr_Tironci
    Zemrushja eshte ndryshe kur te dyja palet dun njoni tjetrin, un pershemull do i boja i kong do ja dedikoja, do i jepja i red bull ta bosha me krah qe te vite ke un, Ka shume gjona me fillu me i list te gjitha rri gjith noten ktu.

Me pak fjal do bosha gjona qe si boj per veten.
    Pyetje:.....A mendon se mund ta besh per vete dike qe vetem te simpatizon dhe ti e do shume... marrezisht?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-09-2004
    Vendndodhja
    belgique
    Postime
    53

re

Zemrushja pikerisht e ke pak gabim ti ....
    Ndjenjat e bukura sado te jen shprehur bukur me ndjenj ose me pathos skan pik vlere nese do i krahasonim me pak egersi rinoceronti ne ket drejtim .....
    Nji femer e sinqert dhe shum open minde se ka prob ta pranoj vertetesin e fjaleve te mia :-p
    Pastaj mjafton te lexosh pak Omar Khajamin e famshen qe ta kuptosh pak ket çeshtjen e rinocerontit :-p
    Ai thot qe femra sdo fjal e poezi po fuxhut dmth fuqi shum gjera ne jet e sidomos ne seks ska nevoj te thuhen me fjal kur perjetohen fuqishem ne realitet .....
    P o varet prap nga mentaliteti personit dhe nga eksperienca ka vajza psh si ti qe kan bllok e nuk arrijn ta shijojn dot ndeshjen me realitetin me mekatin me rinocerontin ......
    meqe ra fjala ika un se sot jam per barbarizem erotik all night ......
    naten te gjithve edhe ju dhont ganimedi fatin tim ne seks lol

Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga bruxelles
    Zemrushja pikerisht e ke pak gabim ti ....
    Ndjenjat e bukura sado te jen shprehur bukur me ndjenj ose me pathos skan pik vlere nese do i krahasonim me pak egersi rinoceronti ne ket drejtim .....
    Nji femer e sinqert dhe shum open minde se ka prob ta pranoj vertetesin e fjaleve te mia :-p
    Pastaj mjafton te lexosh pak Omar Khajamin e famshen qe ta kuptosh pak ket çeshtjen e rinocerontit :-p
    Ai thot qe femra sdo fjal e poezi po fuxhut dmth fuqi shum gjera ne jet e sidomos ne seks ska nevoj te thuhen me fjal kur perjetohen fuqishem ne realitet .....
    P o varet prap nga mentaliteti personit dhe nga eksperienca ka vajza psh si ti qe kan bllok e nuk arrijn ta shijojn dot ndeshjen me realitetin me mekatin me rinocerontin ......
    meqe ra fjala ika un se sot jam per barbarizem erotik all night ......
    naten te gjithve edhe ju dhont ganimedi fatin tim ne seks lol
    Bruxelles te lexova me shume vemendje... Por a mendon ti se vec ajo eshte dashuria e vertet.. Une jam dakord se s.. dhe vecanerisht ndienja ne te eshte nje nga menyrat e shprehjes se ndienjave dhe te vete dashurise...

Por nje gje nuk kuptoj menyren si e trajtoni ju femren sikur te jete nje cope dru edhe te beni me te cte doni... Dmth sikur femra vec per nje gje ka nevoje nga mashkulli he.....

Jo e ke gabim. Nje femer ka nevoje per me shume dashuri nga mashkulli.. Ka nevoje per ngrohtesine dhe perkrahjen e tij ne jete jo vetem per dashuri po per respekt e per te gjitha ato qe te thashe me pare...

Nuk e ve ne dyshim qe ti mund ta besh femren te cemendet per ty ne krevat kete as qe e hedh poshte...Por ca rendesie do kishte krevati nqs ti se respekton??.....

ps... do te shtoja qe keto ndienja te jene reciproke nga te dyja palet.. Kjo eshte dhurata e dashurise edhe e vete jetes
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushja : 14-03-2006 më 14:55

Anëtarësuar
    05-04-2004
    Vendndodhja
    gjithanej
    Postime
    154
    Zemrushja un se kuptoj me lale qe lodhesh tu ju a shpjegu gjithsekushi ka menimin e vet, ja un pershemull mshtes menimin tat qe edhe femra duhet me i bo ato gjona qe the ti mo lart per mashkullin.

Rrespekte per Zemrushen.
    Mr_Tironci

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Postime
    8
    jeta eshte komedi kur e enderron dhe tragjedi kur e jeton!
    prandaj te duash pa fund padyshim edhe do te vuash .sa me shume te vuash do te kuptosh ndoshta vleren e vertete te dashurise.dashuria eshte si lumi kur ne burim gerryen poshte,nga mesi poshte dhe anash kurse ne fund dmth afer derdhjes ne det gerryen anash.padyshim kush nuk dashuron ai nuk vuan.
    une personalisht vuaj shume por e di qe ne kete bote nuk ka ilac qe te harrosh ate qe gjithmone ke dashte.per dashurine jeten e jap por nuk do te pranoja te behesha "budalla" te drogohesha etj etj

Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shën Maria e Egjiptit - 1 prill
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 22-04-2013, 00:02
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Leonard Cohen
    Nga flurans ilia në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-06-2007, 13:42
  4. Shkrimet e Hershme: Tertuliani mbi lutjen
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 08:34
  5. Ç'është Krishti?
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •