Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 122
    i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Citim Postuar më parë nga ||_BeJbi_||
    Miredita,

Cfare do benit ju per te dashuren ose te dashurin qe ti tregonit qe e doni me vertet me gjith shpirt dhe nuk e shikon dot veten pa te? Cila eshte pika maksimume qe ju mund te beni per dike qe e doni vertet?

Mendimi im:
    Un flas me sinqeritet per kte tem sepse po e provoj vet...dhe neqoft se desha ti tregoja un ati qe e dua dhe me vertet jeta ime pa ti me duket gjysem ne kuptimin qe neqoft se e do ate person aq sa mendon ti..me ate person behesh 1 dhe neqoft se e dua aq shume ai per mua eshte gjysma tjeter..prandaj me gjith fuqine qe mund te kem ose me aq mundesi qe mund te kem nje dit sic do dit do ja merja doren dhe do ja vija ne zemra ime dhe thjesht do i thesha kjo funksonon vetem sepse ndjej dashurine per ty dhe sinqerisht ta them me shpirt TE DUA! Kte do beja un varet na dashuria qe keni krijuar te dy neqoft se eshte e forte atereh mendoj se ajo dashuri mund te shkoj gjat varet na lidhja qe keni!

Ju si mendoni??
    Ishe e zhytur ne emocione te thella para se ta shkruaje kete tip monografie rreth menyres se si do e shprehje dashurine
    Une do thoja se ndjehesh e tille pasi akoma se ke pare te gjithe oqeanin, ka dallge edhe me te forta ne oqean po shkove me thelle
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Une do te beja per te ate cfare nuk e bej per vehten time. Pra me shume se shume (gjithecka)
    Do te ia shkruaja nje poezi (kete per vehten nuk e bej kurre, hahahha, pakes shaka)
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Pinko, thuji amores, po t'i jap t'gjitha, s'ke ca zbulo mo,

Une per vete s'do boja gjo, se s'ia vle: vetem telashe dalin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pasiqe : 09-03-2006 më 14:22
    Ignore List: Den Bossi

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    sikur ti kisha dy zemra njeren tja dhuroja kete e kisha bere por per fat te keq kam nji zemer

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Lol

Citim Postuar më parë nga dibrani2006
    sikur ti kisha dy zemra njeren tja dhuroja kete e kisha bere por per fat te keq kam nji zemer

Flet kshu se e din qe vetem nje zemer ke prandaj,, Juve cunat jeni kurnace mer....

Pse kisha idene se kisha shkrujt me pare ketu?
    Anyway Per dashurine bej aq sa ben dhe dashuria per mua.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Asnje gje me shume nga ato qe ndej per ate njeri edhe nga ato qe shpreh tek ai njeri

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Wink

Miredita,

Cfare do benit ju per te dashuren ose te dashurin qe ti tregonit qe e doni me vertet me gjith shpirt dhe nuk e shikon dot veten pa te? Cila eshte pika maksimume qe ju mund te beni per dike qe e doni vertet?
    Cfare do beja?!
    Hmmm Ta dashuroj,,pastaj kur ke dashuri per nje person ke edhe energji mbrenda vetes qe buron nga dashuria per ate person,,,cfar mund te beja me shume se sa ate erengji ta shprehi,,,,,,,,por keto gjera sa i bejem pere ate person i bejem edhe per veten tone,,,,,
    Por Bejbi sado qe ta dua nje person,,,,,,,kurr nuk do ti thoja se nuk e shof veten pa te,,,,,se nuk eshte e vertet,prandaj,,,,,,Gjdo njeri mund te jeton edhe pa personin me te dashur qe ka,,,,,,e nese jo ateher kjo nuk quhet dashuri por varesi,,,,shume njerez e ngaterroj dashurin me varesin,pra nese nuk jeton dote pa nje person do te thote qe ti je i/e mvarur nga ai person...!
    Mendimi im:
    Un flas me sinqeritet per kte tem sepse po e provoj vet...dhe neqoft se desha ti tregoja un ati qe e dua dhe me vertet jeta ime pa ti me duket gjysem ne kuptimin qe neqoft se e do ate person aq sa mendon ti..me ate person behesh 1 dhe neqoft se e dua aq shume ai per mua eshte gjysma tjeter..prandaj me gjith fuqine qe mund te kem ose me aq mundesi qe mund te kem nje dit sic do dit do ja merja doren dhe do ja vija ne zemra ime dhe thjesht do i thesha kjo funksonon vetem sepse ndjej dashurine per ty dhe sinqerisht ta them me shpirt TE DUA! Kte do beja un varet na dashuria qe keni krijuar te dy neqoft se eshte e forte atereh mendoj se ajo dashuri mund te shkoj gjat varet na lidhja qe keni!

Ju si mendoni??
    Ohhh sa romatike qe je.......................

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    ca do beja me fjal se them dot
    Partizoni

Once Upon A Time... Maska e BluE-MooN
    Anëtarësuar
    13-12-2005
    Vendndodhja
    Diku Lart...
    Postime
    62
    Ne dashuri dhe me ndjenjat nuk behen plane...

Une i marr gjerat si me vijne te mira apo te keqija qofshin ato.
    Eshte e vertete qe ne nje lidhje partneret sakrifikojne disa gjera personale per partnerin tjeter, kjo eshte dhe arsyeja pse nje lidhje eshte kompromis...partnership.
    Per momentin nuk jam ne gjendje ti jap nje pergjigje kesaj pyetjes.

Ne te shkuaren kam sakrifikuar nje pjese te vetvetes... familjen... dhe shkollen per dike qe nuk ja vlente. "DashuRRia" te verbon ndonjehere.
    Support bacteria. They're the only culture some people have !

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

....

Miredita,

Ju si mendoni??

Asgje me teper se ta Dashuroja serisht me mish e me shpirt...! Po te existoje kjo te gjitha jane te mundeshme ... shpirti i njeriut i ben instiktivisht vet ato qe duhet te pasojne !

Thats why i like Humans :P

PeaCe & LoVe

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shën Maria e Egjiptit - 1 prill
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 22-04-2013, 00:02
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Leonard Cohen
    Nga flurans ilia në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-06-2007, 13:42
  4. Shkrimet e Hershme: Tertuliani mbi lutjen
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 08:34
  5. Ç'është Krishti?
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •