M´ka marr malli t`ja puth mengjeset Prishtines ...
Me keto fjale te Mjellmes sone te ndjere po e filloj kete rikujtim ,duke uruar shpirtit te saj Prehje ne parajse...
Me lot ne sy nga Miku yt i perjetshem ...
M´ka marr malli t`ja puth mengjeset Prishtines ...
Me keto fjale te Mjellmes sone te ndjere po e filloj kete rikujtim ,duke uruar shpirtit te saj Prehje ne parajse...
Me lot ne sy nga Miku yt i perjetshem ...
Më ka marrë malli t'ia puth mëngjeset Prishtinës!
Mjellma e ndjerë
Ata qe e kane njohur nga afe, kane qene me fat. Ata qe e kane njohur nga larg, e kane brenge ne zemer qe nuk arriten ta njohin me mire. Te dyja palet i perulen me respekt kujtimit te saj.
AUTOCHTHONOUS
Edhe Ne...u urojme vite te mbare me sa me pak dhimbje Familjes Tuaj...!Ju uroj nji vit te mbar dhe të begatshem te gjithve.
Motra e Mjellmes.
Sa shume kuptim mban fjala e Saj....
Sa shume madheshti , e sa shume dashuri per Atdheun perfshihen ne keto fjale:
"M´ka marr malli t`ja puth mengjeset Prishtines ..." !!!!!
Edhe une perkulem me respekt te thell ne pervjetorin e "MJELLMES"...
Ajo... do jeton e kujtohet perjetsisht tek cdo zemer qe ka lexuar shkrimet e Saj!
Çaushi
Drenicë, 7 janar 2012!
Dhuro shumë...e prit pak!
QOFT I PERJETSHEM KUJTIMI PER FERIDEN (MJELLMEN TONE) TE DASHUR!
Ne vitin 2003 per here te pare komunikova me Mjellmen, ajo me solli ne kete forum duke me shtyre qe ti publikoj shkrimet e mia. (Poezia ime e pare ne temen "Poezi nga Zemra" i kushtohet asaj). Ishte e afert, e dashur, e embel...ishte komunikative. Edhe sot me tingellon ne vesh, kur here here flisnim ne pall-tallk: Loti o loti...(ngase aty e kisha nofken loti dhe perkunder qe i dinte te gjithe per mua, vazhdonte te me therriste me kete emer). Nuk kisha fatin ta takoja asnjehere dhe te vetmen here qe e kam pare (jasht asaj ne pall-talk) ishte kur e solli librin e saj te perkthyer ne shqip si dhurate per institucionet e Kosoves, 6 muaj para ikjes se saj nga kjo jete.
Ngushellime te sinqerta familjes se Mjellmes sone te dashur, miqeve dhe dashamiresve te saj.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Krijoni Kontakt