Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    O Gerdi behet fjale per POLICA si puna ime qe te cajne ballin me AWP dhe jo per polica si puna jote...

Ore car aim_map thu ti re? Pse mer per car po llafosemi ketu ne per loje lagje me lagje ! Kush lua aim_map ne internet dhe me klane ??? ... Ne aim_map po te vesh re kane me shume favor terro-t se mezi duken ...

Hajt shendet se jam qe jam po i fus i cs
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar më parë nga Kamikazi fundit
    HMM,dmth sipas komenteve te bera,vura re qe mendimi i shumices prej jush eshte se policia ka me favor,edhe un pajtohem me mendimin e shumices,por doja te thoja dicka,un luaj shpesh online ketu ne itali ne servera anglez gjerman francez e hollandez zakonisht,edhe pothuajse ne te gjitha rastet Terroristat dominojne edhe pse Policia nganjeher rrine ne pritje te tyre me awp e granata,ata gjithsesi dominojn ne shumicen e rasteve,si e shpjegoni ju kete??
    un them se domonojn sepse kan me teper moral luftarak
    Hmmm e di pse dominojne terroristat neper servera ONLINE? Sepse ne servera ONLINE hyjne lojtare te rangeve te ndryshem. Sh. te mire, te mire, te dobet etj etj . Dhe po te vesh re sh. te miret dhe te miret futen zakonisht TERRORISTA ! Kurse ata te dobtit futen POLICA sepse duan te rrine ne nje vend. Kete po e them nga eksperienca ime neper servera ONLINE si ne LAN dhe ne INTERNET!

Shendet!
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

mendim i gabuar grupi....

EJ KOKEKASHTA,un ktu ne itali luaj vec online,edhe ne shumicen e rasteve ne ato servera qe luaj un te gjithe lojtaret me te mire futen CT,sepse i pelqen te vrasin sa me teper terrorista,ngaqe i duket vetja sikur jan ne lufte me te vertet,por lozin edhe per SCORE,gjithsesi ne te shumten e rasteve qe un luaj shumica e lojatreve te mi jan shum me posht ne nivel sesa lojtaret e CT,por kan dicka tjeter ata qe CT nuk e kan,ne bejme loje strategjike edhe organizohemi,edhe pse nuk i njoh mjafton vec tu flasesh pak ne privat edhe te binden menjeher,por ne ate moment qe un i flas atyre un jam shembulli i par per ata,nqs i them atyre te sulmojm bomben (B) ne Dust2,un jam vet i pari qe sakrifikoj vras dy veta ose nje ose tre nuk i dihet nga shansi pastaj futen te tjert mrapa mejet edhe kshu marrin zemer edhe dominimi edhte per ne sepse ata demoralizohen.
    kesaj i thojn shpirt skuadre ose moral luftarak i lart,edhe pse jemi ne loje,por pikerisht kjo eshte ajo qe e ben lojen me interesante edhe ulesh me ore te tera pa pushim edhe nuk te behet te cohesh nga karrigja
    DEATH AND HONOR

Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    HMmm

O shoku po aman re kush lu ONLINE me strategjii?? Shumica e lojtareve qe luajne ONLINE luajne per te bere scor dhe rrijne gjithmone te fundit !!!
    Ne cdo vend eshte ashtu sic thua ti dmth komunikojne me njeri tjetrin si ne prv si dhe me skripte ku thone ne cilen bombe do sulmojne, nga do ikin etj etj

Hajt shendet !!!

hahahahaha

o grupi,nuk e thash qe ne cdo vend asht ashtu si tham un,por kjo nuk e perjashton mundsine qe un me ndihmen e nonje tjetrit losim me komanda edhe organizojm skuadren.
    mesa duket nuk luke shum online grupi,me vjen keq per ty......

KARL MARKS Maska e InF-Sm[0]keR
    Anëtarësuar
    13-08-2004
    Vendndodhja
    GJERMANI :P
    Postime
    228
    Citim Postuar më parë nga _FlorI_
    varet nga pista qe po luan ...

nqs luan ne nje pist qe terror duhet te vejn bomben policat kan nje favor qe mund te rrin si skutha dhe te ruajn bomben , por smendoj se esht favor i madh pasi policat duhet te ndahen ne dy pjes dhe nqs te gjith terror futen ne njeren bomb A ose B ato mund ti thyejn dhe policat e tjer jan teper von qe te vijn te heqin bomben

nqs luan nje nje pist ku policat duhet te heqin pengjet mendoj se terror kan favor shum te madh pasi pengjet jan ne nje vend dhe te gjith terror ruajn ate vend .

nqs luan nje nje pis ku policat kan VIP dhe duhet ta ruajn ate deri tek helikopteri ku esht fundi i misionit , prap terror kan favor pasi nje helikopter ka dhe ato e ruajn . !

ne 3 raste terroristat kan 2 her favor dhe ne njeren esht asnjeanes favori

ps : un per vete nuk e zgjell asnjeher se cfar behem por vetem selekt 5-5 dhe shkon automatikisht ne ekipin qe ka me pak lojtar !

hahahaha e ke myt floro por jom dakort
    ..si lo ammetto sono sincero
    ma non trovo così assurdo
    se ogni tanto mangio lacrime
    e mi perdo..

Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Ehehehheh

Mund te jete e kundrra plako . Se un qe kur kam mesuar e deri ne diten e sotme gjithmone ONLINE kam luajtur !!!

psikologi Maska e maqoku
    Anëtarësuar
    02-06-2006
    Vendndodhja
    poshte komshiut
    Postime
    7
    nuk ka te bej se ca je ka te bej se sa i perkushtum je per te lujt si skuader.
    Femra ne tavolin dhe paketa e cigareve ne krevat nuk pyten.

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Edhe Edhe

Ricky Maska e EnRiQu3
    Anëtarësuar
    02-11-2004
    Vendndodhja
    Rumani
    Postime
    81
    Kush ka më shumë avantazh në CS, policia apo terroristat?

Cfaredo qe te jesh Ct apo terro ne qofte se di ta luash mire,ti e ke avantazhin i pari.Pastaj vijne te tjeter.
    Sado qe mund te te presi dikush me AWP me ndonje cep,dhe ti ke aq experience te duhur.. mund te ta vrasesh me 1-2 plumba.Une zakonisht luaj Ct se terro nuk me pelqen fare..
    Sado qe Ct jane ca si te favorizuar,por po qe i mire ti nuk i le shance atyre..
    Faqet personale mund ti vendosësh vetëm në profilin tuaj dhe jo në firmë. Stafi i Forumit!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. I penduari i bandes se Durresit: Deputeti i PDK-se, Aleks Keka, korrier droge
    Nga daniel00 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 132
    Postimi i Fundit: 28-10-2009, 03:41
  3. Mbulimi i krimeve te kryera gjate luftes ne Kosove
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-01-2009, 07:43
  4. Interpoli Spanjoll dhe Portugez mbi Sokol Olldashin
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 23:18
  5. Policia e vret. Kush do ta mbrojë qytetarin shqiptar...
    Nga ex-x në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 04:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •