Mendoni se eshte me mire te perfundosh me dashurine tende te pare apo te kesh patur lidhje te tjera ,para se zgjedhesh njeriun me te cilin do te donit te lidhnit jeten?
Mendoni se eshte me mire te perfundosh me dashurine tende te pare apo te kesh patur lidhje te tjera ,para se zgjedhesh njeriun me te cilin do te donit te lidhnit jeten?
jo me dashurine e pare, sepse po perfundove me te, gjithmone do te jesh kurioz te dish si jane partneret tjer dhe keshtu, dikur do e shkaterosh ..........![]()
Dashuria e pare nuk gjendet gjithmon tek partneri i pare.
Eshte mire te perfundosh me personin qe do. Ska rendesi kur e gjen. Un para "dashurise time te pare" kam njofur persona te tjere, ka patur raste qe mendoja se isha e dashuruar 100% po me duhej nje person si ky qe kam tani qe te kuptoj se cfar eshte te jesh me dike seriozisht dhe ta duash aq shume sa mos ta lendosh. Un shume historira dashurie nuk kam, por e verteta eshte qe kam bere disa gabime ndoshta dhe kam lenduar disa persona, por cdo gje me ndimoj te gjej vetveten, te kuptoj ca eshte dashuria dhe te vlersoj njeriun qe zgjodha.
S'ja uroj njeriu te ndalet tek njeriu i pare qe i ofron jeta, ajo eshte faza ne te cilen i vendos standartet vetes dhe ploteson listen e gjerave qe do tek njeriu i jetes. Dashuria e pare eshte eksperiment qe ne te shumten e rasteve s'meriton as emertimin dashuri.
Jo vetem dashuria e pare duhet rikonsideruar por cdo lidhje qe vjen para zhvillimit te plote emocional dhe intelektual te njeriut.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Dashuria e pare s'me duket zgjedhje e menduar thelle ne dashurine e pare njeriu me teper provon,meson dhe me pak dashuron. nuk jam as e mendimit qe dashurohu 15 here por.................
dashuria e pare e imja esht tani burri im....dhe keshtu sic esht esht mire nuk kam dashur dhe vet te kem te dashur te tjer por kisha gjithmon ate mendim nji dhe mire...dhe jam shume e lumtur!
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
dashuria e pare nuk do te thote qe ta provosh kete dashuri qe ne lidhjen e pare qe do kesh me nje person !!! pra edhe nese lidhesh dhjete here mund te mos e kesh provuar dashurine por edhe nese lidhesh njehere edhe e provon ne ate lidhje dashurine njesoj eshte per mendimin tim !!! dashuria ska te beje me sa lidhje ke pasur dashuria ka te beje sa ndien per njeriun qe je lidhur !!! pra cfare synimesh ke ti me personin qe je lidhur endrrat qe ke me ate person etj !!! pra per mua personalisht ska rendesi te perfundosh me lidhjen e pare apo me te fundit !!! rendesi ka qe ajo lidhje qe une jam tani ne dashuri te funksionoj sa me mire dhe te permbushi aspiratat e mia dhe te partneres time !!! te na fali te dyve kenaqesi si cift pak rendesi ka eshte lidhja e pare apo e fundit !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
dashuria e par esht me mir te mbetet nje kujtim i bukur
kur biem ne dashuri per her te par jemi akoma adoleshent,cdo gje qe fluturon per ne haet....esht me mir te njohesh njeres te tjer te dish te dallosh te keqen nga e mira ,nuk esht e leht te gjesh dashurin e perjetshme"ne qoft se eksiston"per mendimin tim dashuria e par esht me mir te ngelet nje kujtim i bukur qe kur te na vi nderment ta kujtojm me shum nostalgji..
Krijoni Kontakt