Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 60
    gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Ndodh shume shpesh kjo qe ti thua, dhe problemi nuk eshte kur lind nje dashuri e vertete, sepse aty mund te thuash qe dashuria turbullon arsyen dhe asnje s'e di si do vepronte ne te tille situate, ndaj s'gjykohet dot personi tjeter thjesht teorikisht...
    Problemi eshte qe ne shumicen e ketyre rasteve s'eshte dashuria ajo qe shtyn dike te terhiqet nga partneri apo partnerja e shoqes apo shokut.....eshte lakmia, eshte pakenaqesia qe kane nga jeta e tyre dhe ndjesia qe shoku apo shoqja ka nje jete me te plote, qe sipas tyre u jepet nga ai person qe kthehet objekt deshire me mendimin qe do tu jape te njejten kenaqesi.........ne nje rast te tille qe une s'do falja apo justifikoja asnje...

Talking

Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33
    Ah Moj Gogla e kuqe sa ma vrake mendjen e vogel! Por uroj qe njera nga ato te mos jesh ti.
    Ha Ha Ha! Peshkaqen, me gajase. Jo Peshkaqen jo, nuk jam une njera nga ato. Nuk kam patur problem te mbaj nje djale. (Deri me sot, nuk ma ka marre dot njeri gjene time. lol) Problemin e kam ti heq djemt qafe.

Mendimin tend per kete ceshtje nuk e ke dhene akoma.

Ps. Une nuk merzitem kur luajne njerezit. Perkundrazi, kenaqem. Ne kete rast, gjithashtu, u futa pak ne mendime.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    dakort kur ka dashuri ne mes !!! po nese ky x person ben sikur do i rregulloj pune ketij shoku edhe me pas nje dite te bukur thote qe mashkull jam une !!! si i behet hallit ??? ai nuk ishte puna se e dashuronte kete femer po nejse ajo ka kaluar tani edhe nuk kthehet me !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e adibela
    Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    larg dhe afer
    Postime
    46
    pershendetje njehere te gjitheve.

per mendimin tim ketu ceshtja eshte vetem tek dikush qe le dike per tu lidhur me dike tjeter!
    kaq e thjeshte eshte ceshtja i dashur peshkaqen, maksimumi ekuacon me tre te panjohura dhe keto ekuacione i kemi mesuar ti zgjidhim qe ne gjimnaz apo jo?
    pak rendesi ka nese eshte shoku apo jo shoku ai me te cilin iket.

ajo situata qe thote Gogla eshte me te vertete e shpifur, shume!
    edhe une kam pare plot te tilla. per mua me e mira e te mirave ne keto raste eshte ta lesh dike te shkoje, pa inate, si me te si me shokun a shoqen tende. sic thote edhe SaS eshte e kaluar dhe nuk kthehet me.

une kam nje shprehje kur ndahen njerezit "S'k dy pa tre". kur e le dike e len vetem pasi e ke gjetur dike tjeter, qofre vetem ne imagjinaten tende.
    po kjo s'ka shume rendesi tek kjo tema.

ata te dy B dhe C vec ne qencim te trashe qe se kane kuptuar se po ngordhin per njeri tjetin, vec ne mos kane vdek already dhe tallin b..... me A-ne e gjore.
    koha eshte armiku i vetem qe kam

x Maska e Juvi
    Anëtarësuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Postime
    354
    nuk jam dakort

me synu te dashuren e shokut apo ish te dashuren e shokut jo vetem qe eshte veprim i ulet, por ne nje fare menyre edhe pabesi
    pse mer u tha dynjoja per femra qe te shkaterrosh shoqerine per ca instikte te trasheguara nga stergjyshi yne astrolapitek??????????
    mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Un kurr nuk ja kam mohuar lirine femres.Me ato qe kam pas te bej pothuajse te gjithave ua kam thene:

Une nuk te mbaj lidh.Nese nuk ke qejf te vazhdojme sepse te pelqen dike tjeter apo per nje arsye tjeter mjafton te me thuash.E do te shohesh qe do ta respektoj zgjedhjen tende.Por po morra vesh nga dikush tjeter para se te me kesh thene mua....atehere kemi probleme.Me ka ec mire keshtu

Un pervete shokut tim nuk do ia vjedhja te dashuren ..lool
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Citim Postuar më parë nga Juvi
    nuk jam dakort

me synu te dashuren e shokut apo ish te dashuren e shokut jo vetem qe eshte veprim i ulet, por ne nje fare menyre edhe pabesi
    pse mer u tha dynjoja per femra qe te shkaterrosh shoqerine per ca instikte te trasheguara nga stergjyshi yne astrolapitek??????????

edhe une ashtu mendoj

flm

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga helene
    Ndodh shume shpesh kjo qe ti thua, dhe problemi nuk eshte kur lind nje dashuri e vertete, sepse aty mund te thuash qe dashuria turbullon arsyen dhe asnje s'e di si do vepronte ne te tille situate, ndaj s'gjykohet dot personi tjeter thjesht teorikisht...
    Problemi eshte qe ne shumicen e ketyre rasteve s'eshte dashuria ajo qe shtyn dike te terhiqet nga partneri apo partnerja e shoqes apo shokut.....eshte lakmia, eshte pakenaqesia qe kane nga jeta e tyre dhe ndjesia qe shoku apo shoqja ka nje jete me te plote, qe sipas tyre u jepet nga ai person qe kthehet objekt deshire me mendimin qe do tu jape te njejten kenaqesi.........ne nje rast te tille qe une s'do falja apo justifikoja asnje...
    E then mire helene dhe pajtohem me ty,,,,,deri ne fund.Por per dallim nga ty une do e falja!
    Sa per temen.
    Se di pse ne raste te tilla gjykonen shume njerezit!Jane gjera qe ndodhin,,,me apo pa vetedije,,,,,,nga lakmia apo nga dashuria,,,,nuk ka rendesi se cka i shtyne ata te terhiqen ne mes veti,rendesi ka se ata terhiqen ne mes vetei,,dhe qe ne nuk mund te bejem asnje nderyrje ketu,,edhe nese duan dhe ja dalim ti pengojm pra shoqen me te dashurin,nuk na bene te ndihem me mire aspak!
    Nese i dashuri im me do mua ateher edhe do me lakmoj mua,por nese e lakmon shoqen time ateher kjo do te thote se ai ndjen dicka per te dhe kjo me bene te di qe ai nuk ka me dashuri per mua,,,dhe ca ka rendesi nese e dashur shoqen time apo ndonje tjeter,kur ate nuk e terheqi une!
    Yyyy do thoni juuu,,,,Por ama nese shoqja ime dhe i dashuri im duhen ne mes veti nese mund te them duhen dhe hapen tek une per ate qe njdjen njeri per tjerin nuk do ndihem as e tradhetuar e as e ofenduar,,,,,,,Por nese ata fillojn romance,lol,dhe nuk me tregoj mua asgje por une e zbuloj vete ateher ndihem e tradhetuar
    Por parp do ja fali qe te dyve,,dhe shoqen do ta keme prap shoqe,,,,,Nese ajo ka qene shoqe e mire me vite te tera per mua,nuk do e gjykoja per diqka qe mbase ka qene me e forte se ajo,,,,dhe edhe pse ndodh kjo kjo nuk do te thote te mos kem me besim tek ajo..........

Mbremja Matures Maska e PrettY_EL
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Postime
    200
    ahhaahahah iku per lesh kjo bota vallaj

un cuditem i her pse duhet tja marresh te dashurin/ren shoqes/shokut/mikes/kut ?

sikur ska cuna/goca dynjaja ma te bukur ma kinga

halla na rujt ca sban vaki

mu sme ka ndodh naii her po kam pas rastin se shoqja ime ishte duke mu largu mu se ashu i kishte than i dashuri ( ne ate kohe) po un sja pertoj shum ta them llafin nshesh burrave ja kerricta nji her syve asaj i t hash mlidh menjen dhe mos mba mu derr verrr

ec ma u pa puna po qe se shoqnia juj e ka ba veten ( e ka ul veten ) sa te tju marri dashnorin/ren tuj ........... mos ju vij keq hic jepini se gjeni tjer plot

Ej vallah

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga KaFexhEshA_EL
    un cuditem i her pse duhet tja marresh te dashurin/ren shoqes/shokut/mikes/kut ?
    Ashkush nuk po thote se duhet tja marresh e as te ta marri dashnorin shoqja,,por ndodh dhe kjo,,,,,,,,,,,,dhe une fare nuk cuditem!!!!!!

Citim Postuar më parë nga KaFexhEshA_EL
    ec ma u pa puna po qe se shoqnia juj e ka ba veten ( e ka ul veten ) sa te tju marri dashnorin/ren tuj ........... mos ju vij keq hic jepini se gjeni tjer plot
    Oh une mendoj se nese dashnor im apo i joti na dashurojn me te vertet askush nuk mund ta marr,,,e nese ta merr ndonje kush do qoft ateher do te thote se nuk egziston me dashuri ne ate mes

lol

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12
  4. Lexoni dhe disa perfundime shum interesante per Ate qe ne quajme : DASHURI ...
    Nga LlaCiPaCi në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-12-2005, 14:46
  5. Shkaqet e mjerimit të Shqipërisë
    Nga Iceberg në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •