Sa shume mund ta besosh shoqen apo shokun? Si mendoni ju, c'fare i shtyn njerezit te marrin partnerin/en e tjetres/it.
Si dy shoqe prej vitesh behen armike per nje djale, qe ne fillim i perkiste njeres e pastaj e mori tjetra. (E njejta gje dhe per djemte) Pse te marresh partnerin e tjetrit, duke qene se gjen tendit.
A do kishit ndergjegjje te paster per nje gje te tille. Kush eshte motivi? A do ta pranonte shoqeria juaj jashte lidhjes nje gje te tille. Nese do ishit ju pjese e kesaj shoqerie te jashtme, a do te vazhdonit te kishit shoqeri me dike qe ben gjera te tilla: merr te dashuren, a te dashuren e mikut, mikeshes se ngushte.
C'do benit nese do te shihnit nje gje te tille te ndodhte.
Sonte isha nga nje shoqja ime, A-ja. Kam kohe qe e njoh, dhe i kam takuar dhe shoqen e ngushte, C-ne, dhe te dashurin, B-ne. Ajo ka kohe qe frekuenton B-ne, dhe C-ne ka vite qe e ka shoqe te ngushte.
Kur hyra ne fillim brenda, u hutova pak, se i dashuri i A-se mu duk si i dashuri i saje,por vec njehere e kam takuar, dhe ai ishte ulur, si te them, ngjitur me C-se, dhe po rrinin pak si shume afer te them te drejten, dmth, sjellja ishte sikur keta dy te fundit (B-ja dhe C-ja) ishin bashke, e jo sikur B-ja ishte me A-ne. Luajtem dhe nje loje dhe C-ja, shpejt i tha te B-se: - ne te dy jemi nje grup, A-ja le te luaje me ate(per mua). Mua nuk me pelqeu situata, megjithate nuk thashe gje, sepse nuk mu duk e arsyeshme, megjithate, mu duk se ata te dy (B-ja dhe C-ja) po e shihnin njeri tjetrin si shume ne sy, e vertet ishin ulur shume afer. Dhe ime moter qe erdhi me pas pati te njejtin mendim.
PS. me falni per keto shoku, shoqja, A-ja, B-ja, po mu duk me thjesht keshtu
Krijoni Kontakt