Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 60

Exclamation Vjedhja në dashuri nëpërmjet shoqërisë!

Sa shume mund ta besosh shoqen apo shokun? Si mendoni ju, c'fare i shtyn njerezit te marrin partnerin/en e tjetres/it.

Si dy shoqe prej vitesh behen armike per nje djale, qe ne fillim i perkiste njeres e pastaj e mori tjetra. (E njejta gje dhe per djemte) Pse te marresh partnerin e tjetrit, duke qene se gjen tendit.

A do kishit ndergjegjje te paster per nje gje te tille. Kush eshte motivi? A do ta pranonte shoqeria juaj jashte lidhjes nje gje te tille. Nese do ishit ju pjese e kesaj shoqerie te jashtme, a do te vazhdonit te kishit shoqeri me dike qe ben gjera te tilla: merr te dashuren, a te dashuren e mikut, mikeshes se ngushte.

C'do benit nese do te shihnit nje gje te tille te ndodhte.

Sonte isha nga nje shoqja ime, A-ja. Kam kohe qe e njoh, dhe i kam takuar dhe shoqen e ngushte, C-ne, dhe te dashurin, B-ne. Ajo ka kohe qe frekuenton B-ne, dhe C-ne ka vite qe e ka shoqe te ngushte.

Kur hyra ne fillim brenda, u hutova pak, se i dashuri i A-se mu duk si i dashuri i saje,por vec njehere e kam takuar, dhe ai ishte ulur, si te them, ngjitur me C-se, dhe po rrinin pak si shume afer te them te drejten, dmth, sjellja ishte sikur keta dy te fundit (B-ja dhe C-ja) ishin bashke, e jo sikur B-ja ishte me A-ne. Luajtem dhe nje loje dhe C-ja, shpejt i tha te B-se: - ne te dy jemi nje grup, A-ja le te luaje me ate(per mua). Mua nuk me pelqeu situata, megjithate nuk thashe gje, sepse nuk mu duk e arsyeshme, megjithate, mu duk se ata te dy (B-ja dhe C-ja) po e shihnin njeri tjetrin si shume ne sy, e vertet ishin ulur shume afer. Dhe ime moter qe erdhi me pas pati te njejtin mendim.

PS. me falni per keto shoku, shoqja, A-ja, B-ja, po mu duk me thjesht keshtu
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gogla e Kuqe : 04-03-2006 më 02:28

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une e kam perjtuar nje situate te till sic thua ti !!! jo une po nje shoku jon i mori te dahsuren shokut tone !!! edhe kjo gje me ngjalli nje neveri te madhe !!! qe atehere une i kam bere dalje ketij individi !!! une per vete asnjehere ne bote nuk do mund ta beja nje gje te tille !!! per nje qe nuk e njoh jo per nje shok qe kam vite qe e njoh !!! per mendimin tim keta tipa nuk e njohin shoqerine !!!! ia kalofsh sa me mire !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    ne ckuptim te kishit shkuar ?!
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Une nga principi s'do ulja veten te merrja left-overs e miqesise time,se kur jane te lidhur akoma me to as qe behet fjale.Per mua s'egzistojne fare si mundesi.

Po arriti ndonje shoqe imja te me marre mua ate qe do doja,vallai bravo i qofte e qofshin te lumtur se kur s'je ne gjendje te mbash dike lidhur per vete si te dashur s'ke pse vazhdon me tutje.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Postime
    48
    Sic e tha dhe blue sky nqs sje i zoti apo e zonja ta mbash ate qe ke c'rendesi ka nese ky qe ta mori te dashuren eshte i njohuri yt apo jo. Rasti qe permende ti SAS ske pse e merr inat ate ish-shokun tend sepse ai sja mori te dashuren tjetrit me zorr. Pelqimet ndjemjet njerezve jane nga me te ndryshmet dhe nese kjo gje eshte reciproke pra nga mashkulli femer nuk mendoj se duhet te frenohem nga x apo y.

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Un kam patur rastin qe ta marr shoqen e nje shokut tim dhe nuk e kam bere kete gje, sepse me erdhi neveri edhe pse vajza donte me mua dhe ishte dashuruar pas meje.

Un fola bashke me shokun tim dhe ne bisdeuam dhe beme kompromis qe mos ta shikojme me njeri-tjetrin ne prezencen e asaj vajze.

Un asaj vajzes i thashe qe ishte shume vajze e bukur, mirepo qe ajo e kishte nje shok dhe un nuk doja qe te hyja ne mes te tyre. I thashe qe ajo ta harronte kete gje me mua dhe se un nuk doja qe ta shikoja me ate vajze. Ajo iku duke qajtur dhe keshtu un nuk e pashe me.

Me ate shokun tim kam akoma kontakt dhe ne nuk flasim me per ate vajzen qe tani eshte gruaja e tij, por flasim per gjera familjare ne pergjithsi, per gjera shoqerore, etj., etj.. Un nuk shkoj me ke shtepia e tyre, sepse keshtu ishte kompromisi, prandaj edhe pse ai me ka ftuar mua disa here, p.sh. per lindjen e dy djemve te tij. Por shoku i im vjen vazhdimisht per vizite ke mua dhe ne luajme bashke shah ose bejme ndonje bisede. Edhe femijet e tyre kane qene per vizite ke mua.

Domethene: un nuk do ta beja kurre kete gje, sepse atehere do te ulja veten time shume, shume, prandaj.
    Kalofshi mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Arcimedes : 05-03-2006 më 15:51
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Ndonjer Ndodh .qe Dhe Regullat Thyen .dashuria Ta Humb Arsyen ,
    Ju Pershendes Te Gjithve
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Lol

Citim Postuar më parë nga Arcimedes
    Un kam patur rastin qe ta marr shoqen e nje shokut tim dhe nuk e kam bere kete gje, sepse me erdhi neveri edhe pse vajza donte me mua dhe ishte dashuruar pas meje.

Un fola bashke me shokun tim dhe ne bisdeuam dhe beme kompromis qe mos ta shikojme me njeri-tjetrin ne prezencen e asaj vajze.

Un asaj vajzes i thashe qe ishte shume vajze e bukur, mirepo qe ajo e kishte nje shok dhe un nuk doja qe te hyja ne mes te tyre. I thashe qe ajo ta harronte kete gje me mua dhe se un nuk doja qe ta shikoja me ate vajze. Ajo iku duke qajtur dhe keshtu un nuk e pashe me.

Me ate shokun tim kam akoma kontakt dhe ne nuk flasim me per ate vajzen qe tani eshte gruaja e tij, por flasim per gjera familjare ne pergjithsi, per gjera shoqerore, etj., etj.. Un nuk shkoj me ke shtepia e tyre, sepse keshtu ishte kompromisi, prandaj edhe pse ai me ka ftuar mua disa here, p.sh. per lindjen e dy djemve te tij. Por shoku i im vjen vazhdimisht per vizite ke mua dhe ne luajme bashke shah ose bejme ndonje bisede. Edhe femijet e tyre kane qene per vizite ke mua.

Domethene: un nuk do ta beja kurre kete gje, sepse atehere do te ulja veten time shume, shume, prandaj.
    Kalofshi mire.
    Arcimedes.......... gjeja me e ulet qe ti flasesh vajzes qe ndjen per ty, ne sy te Atij qe ka ne prezece te saj.... per mendimin tim asaj si ka mbet gje tjeter vec te mbytej ne nje pike uje, mire ti po ai shoku yt me cmend e mori per Grua??? si i tha? ( heme e shikon qe ky shoku tim nuk te do kshuqe do rish me mua?) lol Budallaliku me i madh qe mund te veproj nje djale ne pozita te tilla, une po te isha ne vend te Tij mund te kishim fol te gjithe bashke dhe te sqaronim cdo gje por se fundi mendimi im per ty moj vajze eshte shif pune tende se meqe ke ndjenja per shokun tim nuk je per mua, dhe te dy ju si shok shifshit punet tuja..

Ndersa persa i perket temes qe Gogla ka hap, mendimi im eshte:

Ndodh qe midis dy partnereve nuk shkon cdo gje sic duhet disa i perbollojne problemet e disa jo, por edhe ateher kur ata ndahen nuk mendoj se do ishte dhe aq normale dhe pa problem qe shoku i vet ( nese kane qene shoke te mire) te lidhej me te aq me teper mardhenie serjoze, nuk i ve aspak faj as vajzes dhe as djalit por jane ca rregulla te natyres qe te bejne te mendosh gjate per dicka te tille....( perjashtojme faktin kur shoku i vet eshte i cmendur pas ksaj vajzes dhe mezi priste qe ata te ndaheshin) une nuk do e quaja shok ,.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga LoveLyBruneTT : 05-03-2006 më 16:38

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Citim Postuar më parë nga LoveLyBruneTT
    Arcimedes.......... gjeja me e ulet qe ti flasesh vajzes qe ndjen per ty, ne sy te Atij qe ka ne prezece te saj.... per mendimin tim asaj si ka mbet gje tjeter vec te mbytej ne nje pike uje, mire ti po ai shoku yt me cmend e mori per Grua??? si i tha? ( heme e shikon qe ky shoku tim nuk te do kshuqe do rish me mua?) lol Budallaliku me i madh qe mund te veproj nje djale ne pozita te tilla, une po te isha ne vend te Tij mund te kishim fol te gjithe bashke dhe te sqaronim cdo gje por se fundi mendimi im per ty moj vajze eshte shif pune tende se meqe ke ndjenja per shokun tim nuk je per mua, dhe te dy ju si shok shifshit punet tuja..

Ndersa persa i perket temes qe Gogla ka hap, mendimi im eshte:

Ndodh qe midis dy partnereve nuk shkon cdo gje sic duhet disa i perbollojne problemet e disa jo, por edhe ateher kur ata ndahen nuk mendoj se do ishte dhe aq normale dhe pa problem qe shoku i vet ( nese kane qene shoke te mire) te lidhej me te aq me teper mardhenie serjoze, nuk i ve aspak faj as vajzes dhe as djalit por jane ca rregulla te natyres qe te bejne te mendosh gjate per dicka te tille....( perjashtojme faktin kur shoku i vet eshte i cmendur pas ksaj vajzes dhe mezi priste qe ata te ndaheshin) une nuk do e quaja shok ,.....

Jo, jo ne kemi folur vec e vec: un fola vec me ate vajzen dhe fola vec edhe me ate djalin.

Dhe ajo vajza nuk e din fare qe un kam folur me kete djalin dhe burrin e saj tani, sepse une me ate shokun tim beme kompromis dikur. Perndryshe un nuk do t'ja kisha treguar atij kurre kete histori. Ne menduam per dashurin dhe per vajzen dhe me ne fund e gjetem nje alternative.

Lovely, per disa gjera duhen kujdes dhe besim ke njeri-tjetri. Ajo vajza nuk e din fare qe un kam folur dikur me te dhe gjeja me e bukur eshte qe ajo nuk kupton dhe nuk din fare Shqip, se eshte Hollandeze prandaj, perndryshe nuk do ta shkruaja ketu ne forum kete gje.

Cdo gje eshte mbajtur sekrete, sepse un e kam ate shokun si vella, prandaj.

kalofshi mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Arcimedes : 05-03-2006 më 17:04
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Ah Moj Gogla e kuqe sa ma vrake mendjen e vogel!

Ate historine e dy shoqeve armike, kush ta ka treguar? E di kush eshte ai djali qe i vuri te zihen? ......................... jo jo mos shikoni nga une, nuk jam une. Dukem une per i till?!
    Por uroj qe njera nga ato te mos jesh ti.

Na ke shtruar ketu nje problem me shume te pa njohura. Megjithese te gjitha duken sikur njihen midis tyre, per mua jane te panjohura(te pakten nuk na shkruajte adresat e tyre mos i gjenim ne ndonje mendje te keqe).

Te dhenat

Nga sa kuptova une ai qe rrinte persiper gjithmon ne kete histori ishte B-ja. Me lejoni t'i ve nje epitet ketij B-se se spo me durohet ......... MASKARAI(eh more B sa te kam Zilin).

Rolin tend s'na e tregove ne kete histori, ah me fal ti ishe vezhguesja.Dhe ajo qe vezhgonte ne kete histori na qenke ti.

Me fjal te tjera, A-ja loste e kenaqesh me B-ne, C-luante e kenaqej me B-ne dhe ti i vezhgoje e merziteshe?! .......................... Eh une te kuptoj.

Zgjidhje

B/A + B/C = me ty qe merzitesh => Ata lozin ti merzitesh

Do te ndiesha i lumtur nese te kam ndihmuar sado pak me zgjidhjen e kesaj probleme.

Sa per perrallat e Arkimedit .......................... une ato i tregoja kur isha ne kopesht.
    Po prap me kete histori ti or i uruar. Te tere genjejme, por ti ke talentin ti mbash mend ato qe ke genjyer, dhe i perserit gjithmon, derisa arrin qe edhe vete u beson.
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12
  4. Lexoni dhe disa perfundime shum interesante per Ate qe ne quajme : DASHURI ...
    Nga LlaCiPaCi në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-12-2005, 14:46
  5. Shkaqet e mjerimit të Shqipërisë
    Nga Iceberg në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •