E imja s'eshte opsion tek sondazhi..
Ndertim ( plumbing , electric , carpenter etc etc )
Restorant ( kamarier , kuzhine , bartender )
Industri ( mekanik , uzine , fabrike etc etc )
Supermarket
Infermieri
Subjekt privat (own bussiness )
Entertaiment ( aktor , kengetar , striper lol)
Transport
Costumer-Service
Sekretari ( Office work )
Mjekesi ( college graduate )
Arsim
Pa pune
E imja s'eshte opsion tek sondazhi..
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Nuk ka zanat me te mire dhe me te lehte, sidomos per tipat pa vullnet per pune. Ka kaq vite qe asnjerit nga punetoret e shoqates nuk i ka ndodhur te kete nevoje per intervenim. Duket se ajo gjenerata para nesh i kishte rregualluar aq mire rrotet e trenit sa nuk ka ndodhur te shperthej as te shfryhet asnje qysh se kam hyre ne kete biznes. Lajmerohu ne entin e "badihavxhinjeve" mbush nje formular se do pranohesh me siguri, eshte qellim i firmes te punesojme sa me shume ne me nyre qe te zgjerohemi hapim perfaqsi edhe ne vendePostuar më parë nga shoku_tanku
- jasht vendit
![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ti rrofsh e te faleminderit nga zemra se jo gjithkush te ofron nje vend pune ne kohet e sotme......me ne fund,fale teje po shoh nje drite shprese ne fund te tunelit
tani askush nuk do te kete kurajo te me quaje njeri pa vullnet ose me keq akoma parazit![]()
hahaha as mos e fol me goje o shoku tanku se sa te kete bota nevoje per pompista dhe rrota trenash ja ku jeni ju si kontigjent i riPostuar më parë nga shoku_tanku
![]()
ky ka qene profesion i vjeter me sa kam degjuar,por tani eshte bere i modes sidomos kur duhet me godit trenin o babtist se sa per rrota e the dhe vete se jane mjaft mire ne funksion dhe te mirmbajtura hahahahahaha![]()
Jo se ketu ne Shqiperi lakmojne me teper profesionin e gjeometrit por mua nuk me pelqente shume pasi konkurrenca ishte teper e larte![]()
hahahahaha a te marte dreqi ore tanks o dreq,mir pra eja nga usa ose me mire ne canada se atje nuk ka konkurence farePostuar më parë nga shoku_tanku
se jane te gjithe meter thyme hahahahaaha.ik o dreq se me vdiqe tuj qesh.
Po te vij andej kam frike se do te behem edhe une meterthym si ata....lere se jam mire ketu ne Shqiperi pasi kjo ndjenja ime e humorit frymezohet pikerisht nga keto halle e probleme qe na marin frymen......jane pikerisht keto vecori qe na mbajne gjalle se po ti kishim te gjitha ne terezi,vaj me det pastaj![]()
mir e ke lale po dum ne me ik e jo me ardhe ju ketu,bahh sa per profesionin e metrave jane plera kudo,po nje keshille ma prano ,mos u duk nga kishat se ato prifterinjt te ngjisin semundjen e metrit lol ene nuk ka nevoje me kalu oqeane se plera ka kudo,edhe shqiperia e quan pjese te evolucionit dhe eksplorimit prandaj kane marre kot.ZOT na ruaj thuaj se menje eshte e shkreta si gastare.Postuar më parë nga shoku_tanku
Sapo me erdhi nje oferte per tender HEKUROSJE.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt