Epo Zonjusha, nje profesion duhet te kesh edhe ti, hyri ao jo ne ato qe jane te radhitura ne fillimin e temes?Postuar më parë nga Zonjusha
Ndertim ( plumbing , electric , carpenter etc etc )
Restorant ( kamarier , kuzhine , bartender )
Industri ( mekanik , uzine , fabrike etc etc )
Supermarket
Infermieri
Subjekt privat (own bussiness )
Entertaiment ( aktor , kengetar , striper lol)
Transport
Costumer-Service
Sekretari ( Office work )
Mjekesi ( college graduate )
Arsim
Pa pune
Epo Zonjusha, nje profesion duhet te kesh edhe ti, hyri ao jo ne ato qe jane te radhitura ne fillimin e temes?Postuar më parë nga Zonjusha
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
hamall..........
Sa keqe qe nuk paska pyetje?per penzionera...lol!
por prap nuk rri kot,dhe une punoi ne nje kuzhine 3 orshe pergadise gjellna per femije, quhet Children Garden.
Per te gjithe suksese ne cdo profesion,dhe pune qe ndermerrni, kush punon fiton,pun shkolle nat e dite per ta qitur fatin n'drite...
Mirmbeteshit
Hajla
Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 22-11-2006 më 20:13
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Inxhiner ne K.E.SH
ProuD To Be T R O P O J A N
un jam pensionist ,ma jep rrogen ''shteti''
Lum ai qe s'punon se ai qe punon asnje kaka s'fiton.
se ke vendos tek sondazhi ,mesa duket eshte vetem per krahun e punes ne qe bejme qejf as neper sondazhe nuk na gjihet emri.
sa per ate Entertaiment ajo e fundit nuk ka vend o shoku se na fulliqe artin,nuk kendon dot dokuzhdo e as nuk aktron dot,striper dalin gocat lale si mi do apo s'eshte bere dhe mode e re kohet e fundit.
jo jo jo sondazhi nuk me pelqen,nuk ka shkenca brenda??
Ndryshuar për herë të fundit nga XX22 : 06-12-2006 më 16:45
hahahahahahahahaPostuar më parë nga ArNaUtI_
lol o arnaut po ik e dreq se na shkoi uji ters hahahaha epo edhe ket lloj profesioni nuk e kisha degjuar hahahahaha je yll.
Kur jemi te pompat;
Ne kohe mungese tenderesh per asfaltim hekurudhash, mirembajme e popojme goma trenash me skonto gjer ne 30%.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Une si njeri pa vullnet qe jam nuk kam zgjedhur akoma nje profesion stabel
do ti lutesha Baptistit te me merrte ndihmes se po me duket shume interesant ky zanati i pompistit.....i premtoj se mbasi ti vjedh zanatin nuk do te perpiqem te bej konkurrence te pandershme,nese druhet te me ndihmoje per ndonje arsye te kesaj natyre![]()
Krijoni Kontakt