ca dmth kur e ke si shkrepse? lol
fleet, s'ke permend me te perhapuren; financen. gjithe shqiptaret qe njoh une jashte ne ate fushe punojne.
Ndertim ( plumbing , electric , carpenter etc etc )
Restorant ( kamarier , kuzhine , bartender )
Industri ( mekanik , uzine , fabrike etc etc )
Supermarket
Infermieri
Subjekt privat (own bussiness )
Entertaiment ( aktor , kengetar , striper lol)
Transport
Costumer-Service
Sekretari ( Office work )
Mjekesi ( college graduate )
Arsim
Pa pune
ca dmth kur e ke si shkrepse? lol
fleet, s'ke permend me te perhapuren; financen. gjithe shqiptaret qe njoh une jashte ne ate fushe punojne.
cpun ben.. i than njerit ne koh te lir metes...
skraparlli.. tha..
kurse tjetrit i thane nga je?
nga lushnja - tha ai
e mos u merzit se i ka jeta keto - i thane
ore burri Fleet, vertet shume te kufizuar e ke bere sondazhin ti![]()
hehheeh lene mos e pyet ngela duke bere servis edhe insatloj heating ac neper shpira a;p
ky me lart o zanat im
por zanati im i verte ehste comp![]()
Partizoni
Une jam pa pune ... vazhdoj shkollen keshtu qe nuk kam dale akoma ne jete .. kur te dal do ta ndryshoj mendimin dhe do tjua them se per c`fare vazhdoje![]()
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Ncncncnncccnc po Median ku e ke cu ti reeeee apo e paske harru![]()
Nejse una punoj ne Radioooooo![]()
Un punoj ne nje magazine te madhe (zevendes shefi) ketu afer ku banoj une.
Jam shume i kenaqur me punen qe bej, sepse eshte shume pune e mire, mirepo edhe pse un atje po mesoj shume gjera te reja.
Kur mbarova studimet para ja dy vjetve un kujtoja se kisha mesuar gjithshka, apo shume gjera nga jeta, mirepo un tani e di shume mire qe shkolla e jetes sapo kishte filluar per mua.
Puna me beri te urte, te pagjyekueshem, te sinqerte dhe te dashur me veten time, por edhe me njerezit e tjere. Un tani ndjej nje qetsi mjaft te madhe shpirterore; dicka qe un nuk e kam ndjere kurre ne jeten time. Ne pune un mesova dhe po mesoj nga dita ne dite se si mund te sillem une me problemet dhe lumturite e jetes.
Kalofshi mire.
Ndryshuar për herë të fundit nga Arcimedes : 19-03-2006 më 11:26
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Po pikërisht është ashtu si keni theksuar sepse atëdheun nuk e keni ndjer asnjëher më parë.Ka shum njerëz"shqiptar",të cilët për atdhe të vetin e ndjejn dhe e konsideroin si atdhe të vetin pikërisht aty ku mendoin se e kan mirë,pra aty ku dreqi u duket dajë.
po ca profesionipfffffffffffffff
ngela ne shkolle tere jeten
megjithese student jam akoma sme ka ik mosha
all u need is love
Financier-kontabiliste..
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
Krijoni Kontakt