Nqs nuk do shkruaj per ca kohe ne forum, do te jete sepse do jem duke levizur plackat nga lagja ku jam. -- 468 registered offenders. Po eshte lagje me te bardhe moree
Nqs nuk do shkruaj per ca kohe ne forum, do te jete sepse do jem duke levizur plackat nga lagja ku jam. -- 468 registered offenders. Po eshte lagje me te bardhe moree
Lol kjo e timja malli qenka me shumiceGjalica ruhu mi dreq se njonin e ke komshi, damn mu fut frika tani.lol
Ndryshuar për herë të fundit nga Eraaa : 28-03-2006 më 20:32
Live your beliefs and you can turn the world around.
Postuar më parë nga Pilivesa
E paske rekord, po me duket sikur e paske vendin ku jeton si General Population (ku te gjith kriminelet e te njejti krimi vendosen)
![]()
Vallahii eshte per tu cuditur, se si lagje e mire mbahet ketu ku jam jo me kot behem me dhimbje koke une kur vjen koha e qerase, aq e ulet eshtePostuar më parë nga niku-nyc
![]()
Pili, d.m.th. simbas kesaj qe thua qiraja eshte e ulet se paguan pjesen kompensuese ne nje menyre ose ne nje tjeter?
kurse per perkthimin e sexual offenders tek titulli i ndryshuar i temes, do sugjeroja abuzuesit seksuale ne vend te shkelesit seksuale, se kjo e fundit tingellon me shume si shkeles te kufirit![]()
Lol Me komshit e ka ne terezi ai, po frike ben mire qe ke se me kete rast shpetojme dhe ne ....:-DPostuar më parë nga Eraaa
Mos e mbajni mendjen ne keto gjera o popull , se u ndjekin pas me te vertete lol.
468 paska kjo lagja ime....marshallah, marshallah.....sdo levizur me naten se si dihet.....u never know
552 lagja ime, do vishem me trash tani
ÇAM 24 KARAT
kta tipa un i kam qef shu
du me i pas ndor, me ja ca mishin me brisk e me ja mush me kryp mrena, komplet trupin deri sa te japin shpirt, en kur tjen duke dhan shpirt sdo i lej me vdek, ene do vazhdoj prap avazin
shteti ku jetoj une nuk eshte. por shume gje e mire kjo, keshtu ke mundesi te shikosh se cfare jetojne in your community.
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt