Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    JuVenTuS Maska e KilleR-X-
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    160
    LoL Albo ...

Mos postoni vetem foton, postoni edhe dicka nga jeta juaj, ca te pelqen ca nuk te pelqen, shkollat, hobet e me the te thashe. Mos i ler te te shohin vetem si kallep e goc te bukur, tregoju cik edhe sa rob te zgjuar jemi ne nga Phili

LoL lal edhe une kete po i thoshja qe fol icik me shume per veten qe te kemi nje kuadro te gjere te forumisteve tane te dashur
    Eriselda lal n/p ska gje po hyre ne chat na beje nje pershendetje se ma risin rrogen ketu ke puna hihihihihihih LoL.Te uroj gjithe te mirat edhe lum si ju qe jeni ne Philly ehhh sa te mire qe qenkemi LoL muuuuuaaaahhhhh eriselda
    KilleR-X-

MiStReCe^BR Maska e KaMeLaaa
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    FoRuM hihihi ;)
    Postime
    184
    Mire se erdhe Eriselda ... Ja kalofsh mire ketu ne forum... Edhe mos ja ver veshin se c'thone shoket forumista lol... Papapapa ne te phillyt... e ka thene mire albo Njiiiiish jemi ne .... hihhihi

Po, dhe Hana do t'a dije
    Edhe Dielli do t'ket pa
    Se per qark ksaj rrokullije
    Si Shqypnija 'I vend nuk ka

ChErRy_LiPs Maska e BlondiE_18
    Anėtarėsuar
    05-08-2002
    Vendndodhja
    US
    Postime
    559
    elda mire se erdhe....befsh qejf ne forum...
    Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!

BeRaTsE 83

*^*BaBy_Doll*^*
    Anėtarėsuar
    29-09-2002
    Vendndodhja
    philadelphia
    Postime
    34
    Redi ca me paske bo mo cun qe mke heq gjifato postime lol , tashi duhet tkisha 4 faqe unaa , nejse lal flm edhe patjeter qe do e boj dhe un nje prezantim , me sa shof PHILLY e paska sundu forumin ktu edhe nga nje ane me bohet qefi ,
    KILLER-X e shof qe po mundohesh me mish e me shpirt , po po mbone ashu AOP te pershendes Elda ty sa her te dush j/k edhe kujdes rrusho me ato te puthmet se do na fusesh nsherr lol megjithate shum flm je shum i mir .
    ALVO une sthashe gje lal edhe ajo ashu qoft sic thu ti po po ti lexosh postimet e saj nga fillimi sdo te duken edhe aq te pelqyshme por me bohet qefi qe tani i eshte ul cik tensioni asaj edhe nje pytje kam per ty rrusho {Nga je?} se e shof qe po perpiqesh te shkrush si tironcit po po sme dukesh i atille (mosma mer per keq )flm rrusho. ohh se harrova ALVO edhe i gjo tjeter lal, perkundrazi mu me bohet qefi qe hudhni e prisni ke tema ime, si nshpin tuj mos e vrisni menjen .
    Prototype ashu te qeshur lal te tshoh gjitthmon edhe THE DARDHA shum flm lal.
    JUVE te PHILLYT ju lash per ne fund ( ėmbelsirat per ne fund ) flm ALBO , KAMELA dhe BLONDIE_18... s'harrova njeri right?
    pacimmm yooo jeni shum te mir te gjith.
    Its gotta be a crime to look this good baby...

alvi
    i/e ftuar
    Nga Tirana jam un qe mos qofsha, po u be kaq kohe kendej dhe me eshte bere gjuha nje perzierje e pakuptimshme.
    Shpin ke gjimnazi Partizoni e kom pas, dhe e kom ma merr menja.
    Ja te pys Mistrecen22.
    O Mistrece22, akoma aty e kan shpin ata te mite e?

*^*BaBy_Doll*^*
    Anėtarėsuar
    29-09-2002
    Vendndodhja
    philadelphia
    Postime
    34

heyyy KALAMOQAA

Quhem Eriselda ose shkurt Elda, sapo kam mbushur 18 vjeē , jam nga Tirana dhe tani jetoj ne PHILA-FiERY oops dmth FIladelfia prej (hmmm kur erdha unaaaa lol) pothuajse 1 viti. Jam ne vit te par per international business ne nje nga kolegjet e PHYLLIT, megjithse endrra ime ka qėn dhe do jet kinematografia po kur u ndan kto na ran . Kam nje vlla te vogel qe e dua shum shum dhe e pershendes tani. Muve me pelqen shum te udhetoj edhe te kercej . Dėgjoj rrymen HIP-HOP edhe RaP. Meqe mu dha rasti po e boj i pershendetje tvogel , pershendes maturen 2002 tek QEMAL STAFA vecanerisht shoqet e mia ADEN , LORENEN, LEJDEN, SILVEN, GERTEN, ROZIN dhe RUDIN, CIDEN dhe 12345... loool, SANDYN, ALBEN , EMIN , REDIN , MARINELEN , MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH kjo ishte per VININ , pershendes GENIN yllin e 21ishit edhe tgjith ato ata qe i harrova. Shpresoj te ngeleni te kenaqur nga prezantimi im edhe po patet ne i pytje kjo eshte adresa ime e emailit elda18_s@hotmail.com feel free te me shkruni . pacim tgjithveee

JuVenTuS Maska e KilleR-X-
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    160
    eriselda pershendeti lal po me cfare kenge se ta publikoje une neser te TA nje radio ketu edhe mos ki merak mi se sme ngel qejfi ..Bye sweety
    KilleR-X-

*^*BaBy_Doll*^*
    Anėtarėsuar
    29-09-2002
    Vendndodhja
    philadelphia
    Postime
    34
    KILLER-X me ate kongen lal ''DRIDHE LIKE DRIDHE''

*^*BaBy_Doll*^*
    Anėtarėsuar
    29-09-2002
    Vendndodhja
    philadelphia
    Postime
    34
    Alvo pse thu mos qofsha mo lal, ti ta kesh per nder , ta paska rrit menjen Amerika mduket , nejse 2 stacione me poshte paskam qon . shnet e pare lal

alvi
    i/e ftuar
    Ke Medresja mi?

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Opozita e majtė, protesta nė mbarė vendin
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 101
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 05:07
  2. Policia keqtrajton anetarin e keshillit bashkjak
    Nga Vinny_T nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-08-2002, 09:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •