sipas KESAJ STATISTIKE do te thote se 20% e femrave amerikane jane ****Postuar më parë nga Zombie
sipas KESAJ STATISTIKE do te thote se 20% e femrave amerikane jane ****Postuar më parë nga Zombie
Mua nuk me pelqejne keto ndarjet apo bashkimet qe behen per interes te gjakut. Njoh disa cifte qe megjithese kane pasur kete problem kane qendruar me njeri-tjetrin pavaresisht nga aftesia per te qene te frutshem. Dashuria e vertete, jashte cdo lloj interesi, tregohet sidomos ne keto raste.
Me vjen keq qe ka njerez qe jane kaq te percipte dhe siperfaqesore qe vleresojne te paqenen (ne kete rast nje femije i pa krijuar, i pa lindur) dhe jo ate qe kane (dashurine, personin me te cilin kane ndare jeten).
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Meqe dashuria me e madhe eshte ajo e nenes per femijen, dhe meqe nene ke nje, kurse burra e gra mund t'i nderrosh, une them femijet.
pashe nje film dje dhe nje shprehje qe me pelqeu shume ishte "pa femije nuk ka te ardhme nje martese" edhe une keshtu mendoj sepse dashuria nuk jeton pergjithnje dhe femija e mban gjalle familjen, krijon dashurine dhe sakrificat e perbashketa..
Te dua se s'te urrej dot......
Meqenese ra fjala, a di njeri se si eshte pllenimi artificial ne Shqiperi.
A eshte e ligjshme, a eshte per te gjithe (sepse me sa di une ne Itali nuk mund ta bejne te gjithe), sa mund te kushtoje.
Ose per ta thene me mire a di kush se ku mund te merret informacion me shume per kete
E vetmja gje me mend qe ke thene eshte fillimi i ketij citimi,eshte pergjegjesi e madhe.Qysh kur qeniet njerezore barazohen me mall te perdorur??Postuar më parë nga Gio
Padyshim do jesh nen 18 vjece
Dashurite e sinqerta,ndjenjat e pastra,lidhjet e forta nuk njohin pengese ne mardhenie.Postuar më parë nga Pink
Dhe te gjitha keto bashke do gjejne rruge per te kaluar kete pengese dhe per te qene gjithmone te lumtur.Ka ndodhur dhe do te ndodh gjithmone keshtu
Me pelqeu postimi i bunny
I trishtueshem si fakt, por e pacin faqen e zeze ata qe braktisin njeriun e zemres per pafajesine e tjetrit.Postuar më parë nga PINK
Dito.
Pershendetje
Ne qofte se kshu do te jete e thene
dhe te zgjedhe ndermjet dashurise dhe femijeve
ne rast se fati do me ndeshkoje te mos kem femi
ateher nuk dota braktisja dashurin time,dote jetoja me dashurine
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Veshtire me thene te drejten.Nje jete qe ke mos lesh trazhgimtare?Mos e dhente Perendia.Keq sa s'ka,per patnerin qe ka probleme,por veshtire shume nje jete e tere pa femije.Tani ne kohet e sotme,ke mundesi me pat femije npm farezimit artificial,por ky nuk eshte gjithmone rezultativ.Kam frik se peshorja ketu tek ne sidomos do shkoje nga FEMIJA.Ne shqipot e kemi ca sh te lidhur jeten me femijet,bota i merr me lehte gjerat.
Po qe nese esht nevoja, adoptoje nje femij, edhe mos u ndaj, mos lendo as kend, sepse e ke gjet gruan e jetes tande, dhe tani ta lesh per femij???
Ashtu esht shkruar qe mos te kesh femij, edhe ajo duhet te zbatohet,
une per veti e kisha adoptru nje femij, edhe nuk isha ndar nga gruja ime, edhe pse nuk jam i martum, amo veq e japa mndimin tim
Krijoni Kontakt