Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,068
    Citim Postuar më parë nga Zombie
    Ne USA 20% e burrave nuk e dine qe femijet s'jane te vetet. Ja si e zgjidhin kete ceshtje grate amerikane helene.
    sipas KESAJ STATISTIKE do te thote se 20% e femrave amerikane jane ****

Mua nuk me pelqejne keto ndarjet apo bashkimet qe behen per interes te gjakut. Njoh disa cifte qe megjithese kane pasur kete problem kane qendruar me njeri-tjetrin pavaresisht nga aftesia per te qene te frutshem. Dashuria e vertete, jashte cdo lloj interesi, tregohet sidomos ne keto raste.
    Me vjen keq qe ka njerez qe jane kaq te percipte dhe siperfaqesore qe vleresojne te paqenen (ne kete rast nje femije i pa krijuar, i pa lindur) dhe jo ate qe kane (dashurine, personin me te cilin kane ndare jeten).
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Meqe dashuria me e madhe eshte ajo e nenes per femijen, dhe meqe nene ke nje, kurse burra e gra mund t'i nderrosh, une them femijet.

LarG Maska e Flava
    Anëtarësuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    pashe nje film dje dhe nje shprehje qe me pelqeu shume ishte "pa femije nuk ka te ardhme nje martese" edhe une keshtu mendoj sepse dashuria nuk jeton pergjithnje dhe femija e mban gjalle familjen, krijon dashurine dhe sakrificat e perbashketa..
    Te dua se s'te urrej dot......

bear
    Anëtarësuar
    18-10-2003
    Vendndodhja
    Oslo
    Postime
    3
    Meqenese ra fjala, a di njeri se si eshte pllenimi artificial ne Shqiperi.
    A eshte e ligjshme, a eshte per te gjithe (sepse me sa di une ne Itali nuk mund ta bejne te gjithe), sa mund te kushtoje.
    Ose per ta thene me mire a di kush se ku mund te merret informacion me shume per kete

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anëtarësuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Citim Postuar më parë nga Gio
    Te marresh femijet e tjetrit eshte pergjegjesia me e madhe. Mund te ndodhe po ne situata te jashtezakonshme. Bota eshte plote me single, pse duhet gjetur ai/ajo me kalamaj? Mall i perdorur eshte. Ju beni si profesoresha ketu, po t'ju vije rasti mendoheni jo nje here po 100,000 here.
    E vetmja gje me mend qe ke thene eshte fillimi i ketij citimi,eshte pergjegjesi e madhe.Qysh kur qeniet njerezore barazohen me mall te perdorur??
    Padyshim do jesh nen 18 vjece

Citim Postuar më parë nga Pink
    Te ndahen .. apo te pranojne realitetin se ska , sdo kete trashegimtare te gjakut t'tyre dhe thjesht ti nenshtrohen jetes dhe fatit (dashurise ) te tyre ? Kush do triumfoje per ju ketu dashuria apo femijet , gjaku juaj ?
    Dashurite e sinqerta,ndjenjat e pastra,lidhjet e forta nuk njohin pengese ne mardhenie.
    Dhe te gjitha keto bashke do gjejne rruge per te kaluar kete pengese dhe per te qene gjithmone te lumtur.Ka ndodhur dhe do te ndodh gjithmone keshtu

Me pelqeu postimi i bunny

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Ok po e bej shpirtin ( Gishtat ) gur dhe po e hap nje teme paska me reale se keto te fundit .

Dashuria thone nuk njeh moshe , rrace , fe , limite etc etc si puna e ketyre romancave ....

Po kur vjen puna te krijimi i familjes dhe njeri nga te dy nuk mund te " prodhoje " kalamaj ? Si shkon puna ? Te ndahen .. apo te pranojne realitetin se ska , sdo kete trashegimtare te gjakut t'tyre dhe thjesht ti nenshtrohen jetes dhe fatit (dashurise ) te tyre ? Kush do triumfoje per ju ketu dashuria apo femijet , gjaku juaj ?

Si mendoni ju ?

ps; Me shume u " frymezova " me kete lloj teme pasi po beja muhabet me njeren dhe po me tregonte per nje shoqen time qe kam pas dikur ne tirone qe ishte ndare mbas 10 vjetesh me burrin per arsye se ai nuk bente femije (me erdhi paksa keq ne fakt ). Sot ajo eshte martuar me dike tjeter dhe pret nje femije me te .
    I trishtueshem si fakt, por e pacin faqen e zeze ata qe braktisin njeriun e zemres per pafajesine e tjetrit.

Dito.

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Pershendetje

Ne qofte se kshu do te jete e thene
    dhe te zgjedhe ndermjet dashurise dhe femijeve

ne rast se fati do me ndeshkoje te mos kem femi
    ateher nuk dota braktisja dashurin time,dote jetoja me dashurine
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anëtarësuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    Veshtire me thene te drejten.Nje jete qe ke mos lesh trazhgimtare?Mos e dhente Perendia.Keq sa s'ka,per patnerin qe ka probleme,por veshtire shume nje jete e tere pa femije.Tani ne kohet e sotme,ke mundesi me pat femije npm farezimit artificial,por ky nuk eshte gjithmone rezultativ.Kam frik se peshorja ketu tek ne sidomos do shkoje nga FEMIJA.Ne shqipot e kemi ca sh te lidhur jeten me femijet,bota i merr me lehte gjerat.

Kosovë e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362

shum tem e bukur

Po qe nese esht nevoja, adoptoje nje femij, edhe mos u ndaj, mos lendo as kend, sepse e ke gjet gruan e jetes tande, dhe tani ta lesh per femij???
    Ashtu esht shkruar qe mos te kesh femij, edhe ajo duhet te zbatohet,
    une per veti e kisha adoptru nje femij, edhe nuk isha ndar nga gruja ime, edhe pse nuk jam i martum, amo veq e japa mndimin tim

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Vlera e fëmijëve në Islam
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 19:56
  3. Disa aspekte të dimensioneve hyjnore të Muhammedit (s.a.v.s.)
    Nga celyy në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 16:46
  4. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •